Enflasyon muhasebesi yapınca kar az görünüyor, bu nedenle mi fiyatı geri kaldı, enflasyondan sonra bu kar ise çok iskontolu
Printable View
Faktoring sektöründe de enflasyon muhasebesi uygulanmıyor.
Finansal kiralama tarafı zayıf nedeni bu olabilir yalnız zayıf tarafta olsa en kötü 20 civarlarında olması gerekir.piyasa farklı düşünüyor düşük çarpanla fiyatlıyor tüm sektör hisselerini buda normal değil ytd.
Ayıca merkez bankası şuan da politika faizini düşürmeyi düşünmüyor he düşürürse o zaman faizler düştüğünden gayrimenkul sektörü olumlu etkilenir ytd.
Yabancı oranı %12,08 İş finansal hissede yüklü malları var.Kaynak İş yatırım ytd.
İş finansalda dönüş yok dikkatli olmakta fayda var..Düşen bıçak tutulmaz derler 100 günlük hareketli ortalama 13,30 civarları hisse kendi özelinde şelale yaşamaya devam ediyor ytd.
Bende stop çalıştı kalanlara bol kazançlar ytd.
Sembolik 10 k var dursun bakalım ralli olursa en azından elimde amorti var derim ytd.
Yarın seans kapanışı belli olur iş finansalın bugünkü yükselişin boğa tuzağı olup olmadığı ytd.
teknik boğa dönüşü gibi ama tuzak mı değil mi yarın belli olur.ben de stop olmuştum elimde az birşey var sizin amorti hesabı .teknosa ve kontrlmatike kaydırmıştım bundaki kaybı telafi ettiler 2 günde.
bunda bir sıkıntı var 17 zirvesinden 13 çok iddialı bir düzeltme oldu 50 centi 16.50 yi geçmeden ekleme yapmam herhalde.kabak tadı verdi pasta gören paylaşrsa sevinirim.
Günlük pastayı bilmiyorum zaten paylaşanda olmaz lakin 16,50 de haklısınız.düzeltme de tecavüze uğradı işte iyi trader aynı hissede al,sat yaptıysa lot sayısı artmıştır ben yapamıyorum gördüğüm halde farklı hisse alıyorum.Kesinlik yok yüksek ihtimal yarında iş finansal yükselişine devam eder ytd.