Doğrudur güzel yazmışsınız teşekkürler.
Printable View
Cante ile ilgili olarak diyeceğim şey ben hiçbir şey ummadan tutuyorum. Bence sağlam bir yatırım. 3 gün ya da 3 ay sonra bir hareket yapabilir ama bahardan önce bir şey beklemiyorum şahsen...
Hasbelkader ilk hissesini 1985'de almış biri olarak sizlere tavsiyem gece rahat uyumanıza engel olacak bir para ile hisse yatırımı yapmayın...
Her şeyin hayırlısı...
Yani diyorsun ki senin okudukların ki çoğu Türk düşmanı hainler tarafından yazılmış ve doğru ama bizimkiler yanlış:) Ülke ve Atatürk düşmanı hainlerin yazdıkları çok mu sempatik geliyor ? Veya onların doğru olduğuna nasıl inandın:) Basit bir soru sordum cevap vermedin ; Mondrosun şartlarını. Seviyeyi azaltıp ikinci soruyu sorayım buna da cevap vermezsen asıl kendi putlarina inanan sensin derim; Geceleri cante alan rahat uyur diyorsun ve sebepleri borcu olmayan ve üretim yapan şirket iması yaptın; Atatürk zamanında borç alınmıyor ve sürekli ülkenin geleceği için fabrikalar kuruluyor, acaba niye vatansever olmasa bu kadar fabrika kurmuş bu adam :))) Mumcu demişsin Mumcu niye öldürüldü? Error... Ülkedeki derin devlet ve terör gruplarının işbirliğini ortaya çıkaran yazılar yazıyor. Keşke yazdıklarından bir şey Anlasaydın. 3.olarak paylaştığın İngilizce metinde aşağıda yazılar var okudun mu :) Mesela bu ne demek anlamını biliyor musun :) ; The Turks came roaring back, reinvigorated by Ataturk... Neyse senden olmaz abi, ya okumuyorsun ya da okuduğunu anlamiyorsun. Basit sorular soruyorum cevap bile veremiyorsun. Ülke ve Atatürk düşmanı oluşumlarda kalmışsın belli,bu arada ülkede Atatürk düşmanlığıni cesurca yayan kişiler hep malum yapinin gazetelerinden çıkma onu da biliyorsundur herhalde :))) Gerçi işine ne gelirse değil mi. Arkadaşlar söz hakkı doğduğu için yazdım. Arkadaş bir yerlerden bir seg duymuş ve gizem, gerçek tarih yemlerini yemiş bence buraya kadr sorun yok ama kendisinden çok ileri ve çok okumuş insanlara hakaret edemez... Cante formu da malesef hisse diplerinde yataya devam ettiği için bunlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz. Özür dilerim herkesten...
cante çok konuşanlarında nefesini kesti yazmaz oldular :)
Bu hisse için yapılabilecek tek yorum manipülasyon ve spekülasyon...Gerisi yalan.
Dün son 5 dakikada 18,55 lerden 18,73 ‘e sert almışlardı.
18,48 an itibariyle.
Sabah alımda başlayan iş-vakıf ikilisi 350.000 lot gibi satışa döndü.
Bofa da satıcı.
Daha kağıdı toplamayı bitiremediler herhalde.
Baskıya devam ediyorlar.
19,94 tavanda 4,5 milyon lot veren halk yatırım da daha malını geri koymadı tam emin değilim ama yaklaşık yarısını tatlı tatlı ürkütmeden ufak lotlarla geri koyduğunu düşünüyorum.
Lotları tek tek sayıyorlar alsatçılar uzak dursun dikkat etsin
Yatırım tavsiyesi değildir.