Sağolun...
Teşekkürlerinizi bizzat kendisine ilettim. Çok sevindi. İnsanın birşeyler yaparak işe yaradığını hissetmesi ne güzel...
Printable View
Abi bence sen yeni proje geliştir kendine. Küçük hanım bu işi senin elinden aldığına göre, sen boşlukta kalmayasın :)
Haklısın, bensiz de güzelce idare etti... :)
Aslında eskiden kalan ama yazdığımda yeni olacak birçok projem mevcut ama her ne hikmetse bir türlü başlayamadım...
Yıllar öncesinden planladığım birçok sistemi yazma imkanım oldu. Takip edenler bunların bir kısmnı benimle birlikte görmüş oldu. Şimdi bunları pek kullanıma sokmuyorum ama hepsi kendi içinde başlı başına mükemmel sistemlerdir. Asıl bomba olacak olan sistem aklımdakilerin tamamı tamamlandığı zaman olacak. Bunun için de biraz keyfimin yerinde olması ve kafamın sakin olması gerekiyor. Son yıllarda malum sorunlar nedeni ile çok sıkıntılar yaşadım. O nedenle hem moralmen sıkıntım var hem de kafam rahat değil...
En son Gann çalışmalarını yapmıştık. Hem de MTF olarak. Yani Multiple Time Frame olarak; Çoklu zaman gösterimi ile aynı anda birden çok dönemi aynı anda görebiliyorsunuz. Çok kullanışlı ve başarılı idi. Hemen hemen bitmişti ama parametrelerin kaydında ufak bir hata yapmışım. O nedenle gösterim renklerini saklarken aynı anda birden fazla dizayn yaptıysam karıştırıyormuş. Sonradan farkettim. Tek bir dizayn için sorun yok. Aslında düzenlemek pek zor değil ama yazılım kökten değişmesi gerektiği için hem zaman hem de sakin kafa ister!
Fakat öyle bir sistem varki bunu yazıp bitirebilsem; Çok kişi (işi bilen) bayılacaktır. Otomatik Fibo seviyelerini çizdirmek istiyorum. Hem geri dönüş hem de impulse (hedef) olarak grafik üzerinde görünecek şekilde. Tabii bunun da bir mantığı olacak ve trade için kullanılabilecek çok mükemmel bir araç olacak. Fikrin temelleri kafamda duruyor ama yazmaya başlayınca çok dallanıp budaklanacağını da bildiğim için başlamak için en müsait zamanı kolluyorum. En müsait zaman; hisselerimi zirveden satabildiğim ve borsa düşüşe geçtiğinde benim kenarda izlediğim zaman olacaktır. O gün gelirse inşaAllah bu proje de hayata geçebilir. Bittiğinde çok beğeneceğinizden eminim...
Teşekkürler sistemi güncel tuttugunuz ve emek harcadıgınız için
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi sen bahsedince lambalar yakmaya başlıyorsun. Geçen gece MAA5, MAA10, MAA20 ve MAA50 arasında bir korelasyon gördüm.Ne zaman kesseler birbirlerini her seferinde AL veriyor. Renklendirdiğimde açıları artmaya başladığı zaman bar MAA5 i kestiğinde en tepeden sattırıyor kendini. (sayende teknikçi çırağı oldum :whistling: ).
Özellikle derinliği olmayan sığ hisselerde çok olumlu .
;Aslında ekleyemedim ama. RSI (14) ü 20,000 altında taratabilsem bulacağımda. tutturamadım bir türlü
Bunu görmek için CandleStick grafiklerime bakabilirsin. Oradaki dalgalar ortalamalardan ortaya çıkıyor. Bugünlerde bu durum fakredilmeye başlandı... :ok:
Dalgalar açılmaya başlıyorsa tam da bahsettiğin olay oluyordur...
Sen kendi grafiğini yollayabilirsen, karşılaştırabiliriz...
Abi ihgzt üzerinde yaptım.
https://hizliresim.com/g92EjL
abi aslında asıl meselem; bu sinyali önceden yakayabilmek. Sanırım bunu matrix dışında bir yerden bulmak zor. Yanılıyor muyum? Taramayı sadece tradingview de ücretsiz yapabiliyorsun, ama o da çok sağlıklı sonuçlar vermiyor.