Teşekkürler canım asuzu ortağım kardeşim 😉
Printable View
Şu asuzu karlariyla buraya gelseler bura coşar heralde😁
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asuzu 3 te 1 duruyo
3 te 1 derim diğer 3 te 1 nakit
Hadi canlan biraz derim hadi nazlanma
Yav sen üstadım gerçekten takdire şayan sin
bakın genc arkadaşlar bu siteye kim girerse girsin istersen her girdigi hissede pirim yaptıran olsun bu derimodda sökmez bu hisse borsa tarihine gelmiş gecmiş en berbat..........dir yıllardan beri söylüyorum paranızı bu hissede heba etmeyin gidin taş alın bu hisseye bulaşmayın iddia ediyorum yıllar öncede söyledim 800 bin 9oo bin işlem hacmide görse günlük kapanışı ortalamanın en az 30 katı 20 katı aşagıda kapatır gene aynı yaptı ortalama 7.94 kapanış 774 bizim icin normal ama yeni giren arkadaşlar üzülmek istemiyorsanız uzak durun bu adamları spk ya şikayet etmedikce düzeni bozmazlar varmı icinizde benim gibi elinde 8 senedir hissesi olan yok tabiki ben bu adamların cigerini bilirim beni defalarca ayakta uyuttu bu zatlar zafer uysal sen biliyon ne demek istedigimi bana yutturamazsın ama gencler seni bilmez ben ikazlarımı yapıyorum bu günler derimodda iyi günler bulaşmayın sonradan aglamayın 449 hisse bir yaana bu şirket bir yana cok tehlikeli insanlar bir daha bu ikazlarımı yapmıyacagım isteyen dinler.ytd.
Yav he he he [emoji12] [emoji12] [emoji12]
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dertlisin belli sayın Mehmet 4335 inşallah ayagimiz uğurlu gelir akabinde sahimiz burda arkasından gelenler istese derimodu kökten satın alır😁😁😁👏
gencler bu hisse 2004 yılından beri bölünmedi o tarihten beri 4.5.6.7 fiat aralıgında gidip gelir 2004 yılında 4 bin tl.den 7 bin lot alan varsayalım 28.000 tl yapar o tarihte bu parayla İzmirin en güzel semtinde bir daire alınıyordu. şimde bu fiattan 7 bin lotu sattıgınızı farzedelim 50.000 tl yapar o bahsettigim daireler şimdi 500.000 tl arkadaşlar varın zarara bakın o tarite taş alan gene kazanırdı. bunu iyi belleyin 14 sebedir toplamdada yüzde 15 temettü ancak vermiştir. sadece inceleyin ben sizleri uyarmak icin yazdım .bu hissede anormal bir şeyler var bunuda spk nın ortaya cıkarması lazım icinizde cok bilgili arkadaşlar var biliyorum eger araştırılırsa bu arkadaşlar seniriz özellikle Acemşah kardeşimden vede Kumar arkadaşımdan bilgi edinmek aynınlatılmak isterim.ytd.
Sayın Mehmet 4335 işte bende bunu söylüyorum siz yıllardır beklediniz şimdi meyvasini yeme zamanı hep birlikte inşallah yeriz
Asuzudan çıkanları çağırmışınız.İlk girişimizi bugün yaptık hayırlısı bakalım[emoji4]
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun sayın smallwolf 👏
Oo ben hergün topluyom ufak ufak. Acemsah hocam benim için değerlidir. Yıllardır bilirim o yüzden sıkıntı yok. Hele bi acem hocama başladınlar bombardımana p daha güzel oluyo hisse çıkınca sesleri çıkmıyo. Ha bu arada asuzudan bir tane bile lot satmadım hedef 25... bu arada selamlar
Tebrik ederim. Böyle değerli insanlarla tanıştığım için teşekkür ederim arkadaş ım
Valla en zoru ne bi asuzu ya bak bi anele ye bak bi derimoda bak. Zor oluyo. Sonrada düşünüyorum acem hocam bu bilgileri bulabilmek için ne kadar cok zaman harcıyor ve bize bunu sunuyor. Takdir edilmesi gereken bir davranış.
Ya bu arada kusura bakmayın cok yazdım. Acem kim 0.90 da iken yataş uçacak kacacak dedi kimse inanmadı. Cok laf yedi millet 2 olunca sattı (bende) . Şimdi 24 lerde. O yüzden uzuncu olun. Ve size gercek yolu gösteren biri varsa dahada sarılın hissenize.
arkadaslar derimod benim eski goz agrimdir.. buradaki en eski lotlara sahibim... lakin biraz artirmak geregi duyduk .
iste nedenlerini acikladik..
birlesme hem bize hem patrona gerekli..
piyasada 1.5 milyon lot var...
derimod gercekten ilginc hissedir.. kendisi markasina yilda 15 -20 milyon harcayipta borsa degeri 40 milyonda kalabilen nadir sirkettir:)
gelinen noktada turkiyede 125 magaza yurtdisinda 50 magazaya ulasmistir..
kendileri ufak ama beko markasi ile birlikte turkiyenin yurtdisinda en bilinen global markasidir..
birlesik derimodun gercek degerini ben burada yaxmayayim inanamazsiniz..
patron bey bogazda yalinin elektrik faturalarindan biraz kissa derimod 50lira olur...
o sebeple sirketin kayitli sermaye artirimini onemsiyoruz ve artik saat gozluk parfum taki gibi tam bir moda sirketi olmasini bekliyoruz.
bunun arabistanda birden acilan 5 magazada bizim dikkatimizi cekti umarim araplarinda ilgisini cekmistir.
Arabistan ve katar isimlerini duyunca elim ayağım birbirine dolaşıyor 😁
Benim favorim herzaman hisse sayısı az olan hisseler olmuştur.heran yeni bir doğum olabilyor.bunu.nugyo 8 milyon lot sayısında.yaşadık. şimdi asuda yaşadık.şimdide dermde yaşarız inşallah.inşaallah katkısı olanlara çok teşekkür edrim.özellikle Acemşah hocam size minnettarım
Her yıl ortalama yüzde 20 büyüdük. Bu yıl da yüzde 15 büyüme planlıyoruz diyen bir patronun hissesi niye buralarda bunun zoru nedir acemşah ustad.. buyume tamamsa tılsım nerede neyi bekliyor derimod...bu kadar buyume oldu yendi yutuldu nerde bu tombul kedi ?
Yabancı fonlardan size teklifler geldiğini belirtmiştiniz. Değerlendirmeyi düşündüğünüz
teklifler var mı?
Teklifler var ama şu dönemde kimse kapımızda yatmıyor. Biz henüz dış ülkelerde hikayemizi
yazma aşamasındayız. 2017'de bu konuyu tekrar gündeme getirebiliriz. İyi bir teklif
gelirse açığız. Bu tabii yabancı bir fon da olabilir, stratejik ortaklık da". 2015 te diyor bunu patron efendi..palavracinin teki mi acep diye soylediklerine bi baktim bi bu kalmiş o soylesiden hedef olarak..2017 nin de cogu gitti azi kaldi..2017 nin gecmis aylarinda bubhedef icin herhangi bi girisimi oldu mu patronun acaba..bilen topigin mudavimleri ne der bu konuda..
simdi derimod icin iki onemli olay var...
1... esas sahip rahmetli hasan yelmen beyin miras kavgasi
2... borsadaki derimod konfejsiyonun borsada olmayan derimod pazarlama ile birlesmesi..
mirascilar arasindaki cekisme tatliya baglandi diye biliyorum
iki derimodun tek derimod haline gelmesinin isaretinin kayitli sermaye atirimi ile olacagini 7 yil once soyledim
bugun ise kayitli sermaye artiyor..
birlesik derimodun degeri araplarin bu sektore ilgisinden dolayi 500 milyonlari bulabilir.
birlesmemis derimoda borsada hic bir yatirimci gelmiyordu haklilarda..
birlesmemis derimoda yabanci ortak veya sirketi satin almak isteyen yabanci sirketlerde bu karmasikliktan dolayi vazgecti...
patronun tum dunyada buyumek icin yabanci ortakliga ihtiyaci var.
bilancolar acisindan da bu sermaye bu kayitli sermaye sinirlarinin sonuna gelinmis hatta gecilmis.. bugun örtulu sermaye kullanimindan dolayi bir yatirimci mahkemeye gitse patron belkide borsa degerinden daha fazla vergi cezasi odemek zorunda kalabilir...
artik sirketleri birlestirmek zorunda ve kayitlinin yaninda aslinda bedelsizde vermek zorunda..
beticede sirketin patronun kendisine kalmis..
alacaklardaki devasa artista buyuk bir buyumeyi buyuk bir hazirligi isaret etmekte..
borsanin en uyuz hisselerinin basindadir lakin uyuzlar bir harekete basladimi 10 kat 20 kat gidiyorlar bilemedin 5 kat..
biz o kadar istemiyoruz %200 yeterli diyoruz..
turkiyede yilda 300 milyon cift ayakkabi satiliyor muthis ciro
bakalim neler olucek?
👏
5 yıldır vur yukarı vur aşağı olan hisse sanırsın feza ya gidecek. Benim babamin oğlu var bitane onda yüklü mal vardi uzun yıllardır tutar mezara götürecek. Belki o satarsa tahta rahatlar . Biraz daha oyalansin buralarda gideceksede gitmesin benim ana hissenin karını göreyim bende agirlasacam nasipse. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ten olmadık ten sonra ,,, olmaz bundan,,, ten gormeden ,,, yatay,,,
12 aylıkta zarar yazarsa güzel senaryo çıkar,,,
Arkadaşım bende senin gibi düşünerek 1995 yılından bugüne eğer güvendiğim ve değerinin çok altında işlem görüyorsa alırım sabırla hiç endişe duymadan sabırla beklerim beklediğimin karşılığını herzaman kat ve kat almış biriyim ödenmiş sermayesi düşük büyümesini ve satışlarını sürekli artıran hisseleri alır sabırla beklerim belirlediğim şirket değerini bulursa satar yine aynı şekilde araştırarak alır yine sabırla beklerim borsada kazanmanın kuralı al sat yaparak değil düşük değerde işlem gören şirketi alıp sabırla beklemektir yıl 2003 kasım Konya çimento aldım o tarihteki fiyatına bakınız yıl 2011 in ilk ayları satış 405₺ bunu gibi daha birçok kağıt işc, Altınyıldız,asuzu,gentaş,tansaş,Kipa,adel,bim,hep sabrın meyvesi kazandırdı bol kazançlar dileğimle kalın sağlıcakla arkadaşlar ALLAH’A emanet olun.
Yeniler çok zor yere düştünüz,,,,
edip bile gider,,,
bu yaya bekler,,,
ve 1.5 milyon lot değil. pazarlamanın 400 binini saymazsak 1.35 milyon dolaşımda.. 100 bini olan 2 kişi var. bunları da kenara koyarsak 1.15 milyon lot.. bunlar 872 kişide.. bunların bir kısmı lot altı da olabilir..
Bu tahtaya girmeye gireriz de nasıl çıkarız bilmem tahta lot fakiri.