aynı ditaş gibi çok sığ tahta.herif topladı baya
Printable View
aynı ditaş gibi çok sığ tahta.herif topladı baya
yarın üzerine atarmı beyler??
Heveslenmeyin..
çok yutkundurdu..
Kursakda kalmasın yine..
12.50 üzeri kalamadığı süerece hep sııntı olacak
.11.50 bekşliyorum yarına kaldı bizim iş
Ek 11956 nasıl bu kadar bastın yaa
bakalım 49 ile 55 arasındaki 6000 lotun akıbeti ne olacak....
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
derinlik izleyemedim ama sanırım gitti o lotcuklar :)
Kapanışda bastılar galiba..gidenler bir kaç güne gelir belki
daha oncekı yazılar bakıyom yok topladı sıldı supurdu endek aynı fıyata geldı hısse geleemdı
zaten ne kadar lot varkı bunca toplayamdı bu tur haber lerden zıade gercek yatırımcı kendı dusuncem tabıkı fırma kar edemıyo
kara gececek mı fınansal borcalr artıyo bunlar yatırımsa gecen sene 9 bu sene 9 aylık 6 zarar geldı bunlar la ılgısı bılgısı olan varsa yazsın ucacakm ıs kacacakmıs fala gırer zarar edıp gıden fırmalar yok m u var ıstsna dısında yatırımcısın seven uzmeyen guclu fırmalar daha ıyı dır
at artık reis 11 üstüne....
buralardan mal satan yok işte....
bak nasıl can geldi hisseye 11 üstünde....
satıcida var alıcı da ... olay budur....
Biri mal topluyor ama hedefi nedir bilinmez...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niyeti ciddi ise sürmeli 11,50 ye doğru....
yoksa sabah 11,60 a çek öğleden sonra 11 Tl altına sal..... bunlar ky yi kaçırır....
Ve açıkçası uzer....
Bekliyorum bakalım bu sefer de beni teyit edicen mı.... Son 30 dakikaya bi girelim hele...
Kesinlikle gönlümden geçenlerdir. ytd.
nakalım asansörü nerede durduracak indirecek çıkartacak :)) asansörü bozmasa bari.. beceriksize benziyor biraz
Kimse mal toplamıyor ark. bu kağıdın özelliği böyle durur durur bir hareketlen me yapar sonra yine durmaya devam hiç değişmiyor.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeteri kadar oyaladıysan - lerde....
toparlansan mı azicik
[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji35] [emoji35] [emoji35]
Tahta yapıcının işi çok zor. Yukarı tükürse bıyık aşağı tükürse sakal.Kaptırdığı lotları toplayamadı.
Taktik olmadan strateji, zafere giden en yavaş yoldur. Strateji olmadan taktik, yenilgi öncesi yapılan gürültüdür.
SUN TZU
alım yaparsa toplar..versinler diye beklerse ucuz kaldı diye alan çok olur..
spek bunu bilmiyormudur acaba.
Syn Turquaz uzun zamandır bu formun sesiz takipcisiydim yeni üye oldum. Sizide yazılarınızı biliyorum. Tahta yapıcı kaptırdığı lotları fiatı aşağıya baskılayıp korkutma psikolojisiyle buralardan almak peşinde. Alır mı derseniz çok zor bu hissede ky çok var ve hisseye gönülden bağlı bir yatırımcı profili var. Aşağı verse ki yeni lot kaptırmalar gündeme gelir ki bende bekleyenlerdenim. Nasip İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Hayırlı Cumalar Dilerim.
Kan geldi bir yerden.
bu tahta yapıcının kafası çalışmıyor bence
kaç kere dedim....
bu fiyatlardan mal vermezler sana diye ama anlamıyor dostum.....
sür 12, 13 lere bak nasıl döküyor ky mallarini
ama takip ettiğim bazı kağıtlarda da aynı yöntemi uyguluyorlar.. çimbeton da aynı tarzda hareket ediyor.. teknikleri bile aynı.. hareketleri de çok benziyor
aynı çakal sürüsü :))
Syn Omerva 12-13 lerede gelse bence kolay kolay kimse dökülmez. Tahta yapıcının hedefi çok büyük olacakki bu kadar baskı uyguluyor. Aşağıda Syn Ninjanın söylediği hedefler( 9. 20 -10.20 )başta kendim olmak üzere tetikdeyim bekliyorum.O rakamlara gelirse hatırı sayılır alım yapmayı planlıyorum. Bu benim planım tahta yapıcınında vardır bir planı!!!Hakkımızda hayırlısı olması temennisiyle...
Eşitsen, gücün varsa savaş. Sayıca az isen, mümkünse uzak dur. Durumun parlak değilse, mümkünse hemen kaç.â€
SUN TZU
Mecbur götürmek zorunda, ihtiyaç yok bekleriz, hiç sıkıntı değil keşke aşağı verse de testiyi doldursak.
Merhaba;
Bir yanlış anlaşılma olmasın. Hisse fiyatı 11,** lerde iken 10,20 beklentimi paylaşmıştım. Bu gerçekleşti. Daha sonra ise 9,20'ye değer mi diye düşündüm fakat beklentilerimin tersine hisse tepki verdi 11,60 a deyerek tekrar gevşedi. Bu nedenle 9,20 beklentim benim adıma bitmiştir. Yıl sonu kapanışı benim açımdan önemli.
Yılın son haftasında ne yapacak?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Syn Ninja özür dilerim. Hedef kelimesi yanlış oldu.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
şeref yoksunu..
yine geçemedi 12.50 yi..
11.80 göstermiş galiba..
bı sebep bulamadım ama bu hareketlere ama ya buyuk ıhale alacakalar yada son gumdemde katarlılar turkıeyye yatırımyapmak ıstıyorlar denızlı cam hoslarına gıttı ortak gelıyo olabılırmi doas dakı gıbı bı soylentı var baska duyan eden varasa paylassın
kısısel gpruslerım kımseyı baglamaz etkılemek ıstemem bilginıze
Paşabahçe bilançosunda değerlemek için fiyat şişiriyor.Yeni yılda fos...Belki seneye Sn Kirman 10 senedir beğenmediği ortamda bir değişiklik olur..Fiyat şişirme (anlamsız 14 bile olabilir )kanımca.Yatırım tavsiyesi asla değildir.
Sayın fısıltı75 çok güzel deginmissin bu yükselişe. Sen kavgalı ayrılmamışmıydın bu dencamdan yoksa benim gibi numunelikmi bıraktın?
SM-G360H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısa vadeli al sat yapanlar için super...
1 ay on ve 9,85 şimdi 12,50 e daha ne olsun
12.57 gösterip geri 12'ye verdi..
ne dirençmiş emenuke ya..
e daha naaapsin bu kağıt..... 😀
7 aralık ta yazmışım.
bugün 26 aralık.... fiyat 12,50 ......