Yolu cok uzun Zannımca erken çıkmışsın diye düşünüyorum
Printable View
yarın 2,3 tl.2,5 tl. lerden alanlar epey bir mal boşaltır ...süper kar yaklaşık % 40 .....1-2 gün kar realize gelir......bakalım ne olacak ? ytd....
Tavandan 589.000 lot işlem oldu...
570.000lot tavanda bekleyen var..
Bu saaten sonra beddeli baskısı kalmadığına göre artık bir yol çizer kendine...
Borçları ödedik demeside bizi nereye taşır
Hep beraber görüceez..
Belirsizlikler bitti evet geçmişte kari görüp satıp giden çok oldu buralardan da baya maliyetlenen yeni yatırımcılar oldu tkuru gibi çılgın bir örnek de göz önünde olup bu aralar borsa da gıdalarda tekrar yaşanan hareketliliği düşününce eskisi kadar geri vitesi olmaz diye umuyorum
Hayırlasi olsun bugün sabah bende geldim bakalım
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
twiterda kağıda giren yeni bir gurup olduğu öğleden sonra yüklü mal boşaltacağı bedelliden aldıkları hisseleri elden çıkaracakları konuşuluyor.....dikkat edinn.....ytd.hayırlısı bakalım..
Nerede konuşuluyor acaba, ben göremedim de.. Hissemiz ile alakalı kuşlu sitede pek yorum yok, takas dışında.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=PATRIOT;4762314]Nerede konuşuluyor acaba, ben göremedim de.. Hissemiz ile alakalı kuşlu sitede pek yorum yok, takas dışında.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[
HİSSE.İNTERWİĞ de ama hep doğru çıkar genelde....önce tavana alış beklerler gün boyu sonra akşam seansında basarlar malı.....ytd...
Hayırlı olsunVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=egecballh1;4762938]Evet bastılar malı
818 000lot tavan almak için bekleyen lot var..
549..000lot tavanda mal alan var
Yol uzun iner çıkar ama gerçek ler hep gün yüzüne çıkar..
Beddeliden gelen parayla borçlarını ödemiş olduğunu söylemek zor değil..
Yakında haberi KAP'a düşer..
Sonrası malum gıda
Sonrası inşaat
Sonrası yapılan anlaşmalar
Sonrası artık bir üst lige çıkmaya hazır
Daha ne olsun beklenti çok
Bürt takas korkusu yok göz altı pazarı
Ver MEHTERİ
Akıllica yorum [QUOTE=Burak16;4763398]VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bastılar malı
Sonrası malum gıda
Sonrası inşaat
Ver MEHTERİ
SÜPEEERRRR KESİNLİKLE HAKLISIN DOSTUM..
Evet bastılar malı
Sonrası malum gıda
Sonrası inşaat
Ver MEHTERİ
:yahoo::yahoo::yahoo:
özür dilerim ..yanlış hisseye yazmışım uykulu uykulu merkoya yazacıktım ..selçuğa yazmışım.batık merkoya.....ytd....
1- borç ödemesi
2-güzel blanço
3-anlaşmaların devamı
4-bu yıl incir üretiminin süper olaması
5-inşaatlar
6-üst pazara çıkış
bunlar gerçek ve tertemiz borçsuz bir kağıt......söylenecek birşey yok.ytd...
Bunlar gerçekten gerçek .....
mükemmel ..tarihi işlem hacmiiii........haydi borçları ödedik haberi......bekliyoruz....son alım fırsatları.....ytd.
Selçuk gıda hepsi kuru olmak üzere incir,kayısı vb. ihracatı yapmaktadır.Şirket açısından önemli ancak önemsenmeyen kısım geçtiğimiz aylarda Smyrna Boyoz firması ile yaptığı ortaklıktır. Smyrna Boyoz unlu mamül üretmektedir. Tahminim Selçuk kendi ihracat ağını kullanarak bu firmanın mamüllerini yada beraber üretecekleri ürünleri satıyorlar ve/veya satacaklar. Yunanistandan acıklı bir şekilde börek ithal ettiğimiz düşünülürse bu sektörde ekmek var.
bixim yatırımcılar biraz geri zekalı ...buralardan hisseyi kapışıp almıyor....5-10 kat çıkınca arkasından tırmalıyor..bununda arkasından tırmalayacaksınız.bistteki kağıtlar en az 10 kat çıktı çoğu.....hatırlatırım..ytd...
Arkadaşlar ,iyi akşamlar.Sizlere birkaç soru sorucaktım.Yanıtlarsanız sevinirim.Öncelikle selçuk bölgesel pazar da mı işlem görüyor.Bir de niye işlem zamanın da alış da sıfır satış da sıfır ? Yanıtlarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar ,iyi akşamlar.Sizlere birkaç soru sorucaktım.Yanıtlarsanız sevinirim.Öncelikle selçuk bölgesel pazar da mı işlem görüyor.Bir de niye işlem zamanın da alış da sıfır satış da sıfır ? Yanıtlarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
Şimdi öğrendim.İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMMM.
yaaa..ALHARAL ABİ..bedellinin parasını hiseye mi yatırdın naaptın...biraz çıksın da aradan borcu çıkarayım diye mi bekliyosun ?:yahoo: haydi ödesene vergi borçlarını ne bekliyosun....öde gönder haberi ..:hah:
Acelenmi var bekleyelim bakalımVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben de bugün 3.58 ile aranıza katıldım.Umarım ayağım uğurlu gelir...
3.63 tavan vay be...500.000 kotta bekleyen..
Ver mehteri...
Benim valla hiç bir bildiğim yok sadece bedelli paraları ile gizaltindan elbet çıkacak işte tek beklentim bu neden bir Frigo bır dardanel olmasın diye bir beklentim var inşallah acelem yok beklerim bakalım 502 bin lot tavanda mal vardı hayırlısi olsun VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün tavan 3.99dan 422.000 lot alım oldu..
Tavanda bekleyen 832.000lot var
Buralar epey sesiz ne oldu her kes çalı arkasından mı seyrediyor hisse tavan yapmış..
VER MEHTERİ VER COSKUYU.....
Endeks yüzde -2eksi hisse tavan
Ver MEHTERİ
Bugun bende tavandan vedalastim.ama pisman oldum.olsun.selg iyi ekmek yedirdi.yolu acik olsun.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bizim yolumuz daha çookkk uzun 30-40 tl.lerden önce asla vermem....20 yıldır sürünmüş ..bu kadar beklenti varken 3,5 tl.ye kağıt mı veririm....diğer gıdalar 50 kata kadar yol almış.akıllı olmak lazım..haydi hayırlısı..ytd..
Hayırlı olsun bende 4.08 den ekledim bakemVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün işlem hacmi bayağı bir coştu..
Tavandan 4.38 den...1006.000 lot işlem gördü..
Kapanış 4.20....189.000lot islem
Bu gün bir soluklama gibi oldu...yol uzun..