Umudunuz yoksa bu senet hakkında niye boşa nefes tüketiyorsunuz?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Umudunuz yoksa bu senet hakkında niye boşa nefes tüketiyorsunuz?
Milyar da 1 de olsa. O kadar para kaybedince 101 oynamak yerine arada bir bakior insan. Seni bu neden rahatsiz edior. Mutemadiyen 3 senedir kagit hakkinda olumsuz ne yazdiysam patronun adami dediler bir sürü seyler.. Tahta kapanmis hala ayni terane. Sizdeki kafayi anlayamiyorum ? Ytd.
Beni bu, niye rahatsız etsin, Meteak?
Sen boşver onları, ne biliyorsan yaz, ne derse desinler...
Artık kayıplarımızın acısının yanına ümitsizliğmizin hüznünü de ekledi bu genyh ve spk yönetimleri.Böylesine yer etmiş bir kurumsal markanın batışını siyasilerimizde boş izler durumda maalesef.Hem yatırımcılar hemde ülke için kayıp.
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aklıma daha önceden iflas ettirilen şirketler geldi bunlardan biri köytaş tekstil bir ara nazilli girişimcileri şirketi canlandırdıysa da sonradan şirket yine battı işe yaramadı yani hatta bu grup 2013 yılında köytaş ın fabrika binası ve arazisini icradan iflas ettiği için halkbank a kalmış bir arazi ve binası halkbank tan satın alıp 8 milyona satın almışlar asıl değeri belki 40 milyon ama halkbank ın satış fiyatı 8 milyon sonra bunlar bu araziyi nemi yapmışlar A V M yani ALIŞVERİŞ MERKEZİ haline getirmişler herşey AVM için miş belki bu genpower içinde geçerli büyük bir arazi 220 dönüm 220000 m2 tam alışveriş merkezi olur o yüzden umut kalmadı jenaratör gider yerine AVM gelir gibi görünüyor uygulanan devlet politikaları da buna müsait zaten devlet te AVM istiyor batırın diyor böyle firmaları AVM açalım her yere diyorlar
yine uzel makine aynı gibi duruyor onun da arazisi 110000 m2 miş tam avm lik yani boş yere batırılmamış oda AVM olmak için bu hesaplara girilmiş görünüyor yani yakın zamanda hatta 15 20 yıl öncesinde iflas etmiş şirketlere baktığımız da arsaları fabrika binaları hep AVM olmuş durumda
ne diyelim haram zıkkım olsun bizim hisseleri değersiz hale getirenlerin kursağında kalsın
Mantıklı gelmiyor değil .pp
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce bahsetmiştim organize sanayi girişinde devasa genpower jeneratör panosu vardı artık yok demiştim 3 km. içerde yazıyordu. Kaldırılmış belki fabrika binasındanda adı söküldü . Müjdatın hesabı ne olursa olsun biz kaybettik ne yazık ki.
tabela dursa ne olur durmasa ne olur o sorun değil arkadaş asıl sorun son yıllar da batırılan şirketlerin arazilerinin üzerinde yükselen AVM ler oluyor sorun bu kimse aynı işi yapmıyor fabrika gidiyor yerine AVM geliyor
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5a7c7b6c09.jpg
Hurdalıkta satılıyor bizim Jeneratörler.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle olacağı belliydi 10,95 civarı fiyatken kaçdan alıp sattığım rakamı hatırlamıyorum ama buyuk stres ve baya zarar etmıstım sonra gözaltı kagıtlarına gırmedım yazık oldu
Fotoğrafın o kısmı çıkmadı adam jeneratör de kabin de satıyor. Hepsi var yani. Toz konduramıyorsunuz ama bu şirketin durumu b*k.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kaldı 6 gün mahkeme ye
ihracat rakamı önemli 1 2 3 5 10 milyon dolar gibi ne kadar yaptı
2017 nin elimizde 3 ve 5 aylık bilançoları yok yayınlanmadı
mahkemeye patron ne sunacak bilirkişi ne diyecek
bende aradım fabrikayı verdiği yanıt faaliyetlerimize devam ediyoruz üretim ve satışımız devam ediyor hatta ihracat yapıyoruz demişti toplamda 90 personel olduğunu ancak 7 haziran da olan mahkeme nin kararı önemli dedi iflas çıkarsa bittik diyor iflas çıkmazsa her şey düzelir diyor her şey mahkemeye bağlı yani
Jeneratörü Grönland’a uzandı, ikinci fabrika için KOSBAŞ’ı seçti http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...secti-40479818
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mahkeme başkanı iflas ertelemeyi kaldırdı. Alacaklılara şirket yönetimi ya parasını ödenecek yada icra yolu ile satılacak..malları fabrikada buna dahil..ytd
murat doğan
sn doğan bizim yapacagımız ne var...iflas ertleme davası hakkında da bilgi rica edebilirmiyim....
Ya mujdat bi yerden bulup aha para diyecek yada hersey burda biter hepimize gecmis olsun.. allah sonumuzu hayiretsin. Ytd.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mahkeme sonucu iflas erteleme davası red edildi ve iflasına karar verildi şeklinde olur
iflas masası kurulur 1 3 5 ay içinde kurulur 1 3 5 sene içinde açık artırma usulü ile tüm mallar satılır
ilk alacaklı olanlar işçiler vergi borçları ssk primleri ile bankalar olur sonra genelde bu sonra kesme bir şey kalmaz hatta bazen bankalara bile bir şey kalmadığı görülebilir ipotek yoksa bankalara bile bir şey kalmayabiliyor bu iflas sürecinde
diğer borçlar ve hissedarlar olur alacaklı tarafta olur ama bir şey kalmayacağı için bu kesime bir şey ödenmez genelde
en sonunda ticaret sicil kaydı silinir MKK dan silinir ve biter
..........................................
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün mahkeme başkanı ne dedi biliyormusun ; murat bey burası genpower jeneratörün iflas erteleme davası dedi siz hangi şirketin ortağısınız dedi .. bende genyh dedim jeneratör bizim iştirakimiz dedim eger hakim bana deseydi ki siz jeneratörü nasıl satın aldınız diye bir soru sorsay dı şaftım kaymıştı... onun için bizim olmayan şeye fazla kafa yormayın... belkide böylesi daha hayırlıdır. umarım gen gayri menkulun içinde az da olsa sermayemize karşılık gelen bir mal vardır.. YTD.. SAYGILAR
şirket sözleşmesinin 5 maddesin de açıkça yazılmış bizler jeneratöre sermaye artışı kapsamında şirketimizin sermayesini verdik oda battı geriye tek şirket kaldı. Gen gayri menkul onunda ticaret sicilinde merkezi ankaraya taşındı genel kurulları bile yapıldı... Ancak bizim tahtanın sürekliliği açısından 1 yıl içinde ttk 376 göre yeniden bilanço düzenlemesi gerekli jeneratör iflas ederse büyük ortaklar mku yada rıza bey spk müracaat ederler neyimiz kalmış anlarız. Saygılar
Peki murat bey genpower hol. Akıbeti ne olur kısaca bize bir bilgi sunarmısınız
Serefsiz mujdat kendinide bizide bitirdi.
genpower holding içi boş firmadır. Polisaç firması müjdatın iken bize sattı ( genyh ) bizdende aldı holdinge satıldı. Genyh kurtulursa genel kurulu da olursa polisaçın satışına onay çıkarsa azda olsa sermayesi oluşur. Eş zamanlı sermaye indirimi ve sermaye artırımı yapılıp ünvan değişikliği ile borsaya kote olabilir Yeniden .... gerisi yalan rüzgarı olur. Saygılar... Ytd
Arkadaşlar Ticaret sicilini düzenli olarak takip ediyorum takibimde bir şey ilgimi çekti , izpol pırıl vb... müjdatın ticaret yaptığı kendi firmalarını Ankaraya taşıdı yeni sicil numaraları aldı. Gengayri menkuluda ankaraya taşıdı istanbuldan. İş merkezi sincan ayaşlılar pasajı günde 2 kere çay içiyırum pasajın önünde . gen gayri menkulun 2016 yılı genel kurululunu ve olagan üstü kurullarını yaptı bitirdi.. Yöneticilik ücreti olarakta aylık 10.000 tl 10.000 pınara 20.000 haraca bağladı şirketi Ne kadar iştirak şirketiniz jeneratör, finansal sıkıntılar yaşasada halen ümit var ama öncelikle müjdatın adam olması lazım şu an kafası o kadar karışık ki adam olmak için gayret göstermiyor genyh ile hiç uğraşmıyor. İlgi alanına bile girmiyor.. sabırlı olun bakalım ! herşey yaşanacak ve görülecek saygılar... ytd
Goran grubu şirketi satın alabilir... Ancak bize faydası yok müjdat o gruba çok itimat edip güveniyor...ytd
http://gorangroup.net/index.php/en/
sn murat doğan mücadelenizde başarılar dilerim...teşekkur ederim
Sn. Murat Doğan verdiğiniz linke Bakınca sanki satın alınmış gibi tabelası var. Satılması durumunda bizim ödediğimiz kısma denk gelen miktar genyh aktarılmak zorunda değilmi.müjdattan paramızı almanın hiç mi imkanı yok. Bir yanım rahat bitti gitti diyor diğer yanımda bu kadar parayı elin dolandırıcısına kaptırdın çocuklarına ne diyeceksin diyor.
Hakim müjdata rest çekti , hani pokerde rest diyorlar ya onun gibi aç kartlarını göster dedi müjdatın elinde 3 tane AAA Varsa paranı kurtarırsın elinde 345 varsa herşey bitmiş demektir. Jeneratör açısından ben en azından müjdatın elinde JJJ olduğunu düşünüyorum bir sonraki duruşmaya borç bile kalmaya bilir.. Bakmışsın şirket el değiştirmiş bir bakmışsın ortak gelmiş . herşey e gebe duruşma günününe kadar gelişme olmaz ise o zaman vahim mahkeme başkanı o zaman anlayacak ki bilir kişi raporlarının hangisinin doğru olduğunu görecek. İflas ertelemeyi ret edip dosyayı icraya teslim edecekler. saygılar ytd
murat doğan
Peki herseye ragmen mujdat kendini kurtarsa bile yoluna borsayla mi devam edecek yoksa yanliz mi buda onemli. Planlarinin icinde biz yoksak daha cok bekleriz. Umutlar 0 in altinda artik. Ytd.
Murat bey mahkeme artik bitmedimi daha önümüzde durusma varmi? Suan icraya gidemiyormu alacaklilar.
hakim müjdat kardeşimin, laubaliliğinden bıkmış. insan az bi şey borcunu öder, sana o kadar tedbir kararı verdik hep kendine ÇALIYOSUN ( YANLIŞ OLDU, ÇALIŞIYOSUN DİYECEKTİM , ALLAH SÖYLETTİ BELKİDE) , utanmasan alacaklılardan borç isteyeceksin" demiş.
tedbirleri kaldırmış, ama mahkemeye devam edelim demiş.
müjdat kardeşimiz, son duruşmada " pardon, ben size bankalara 40 milyon borcum kaldı demiştim ama 2 koymayı unutmuşuz, aslında 240 milyon borcumuz varmış" demiş.
hakim de müjdata " lafımı olur , sen stoklarada 3 ü fazladan koyuyodun kaç yıldır, 10 milyonu 310 milyon yapıp yolluyodun bilançolarda " DEMEMİŞ.
Müjdat yoluna tek başına devam edecek. hem genyatırımda, hemde genpower jeneratörde.
2014 te 5-38 liradan kademe kademe satılan hisselerin çoğunu aldı, azı kaldı.
duydumki, sizin atpazarınızda, ( watsup grubunuza ben öyle diyorum, alınmayın) hisse fiyatları 5 kuruşa dek düşmüş.
o fiyattan bana satın, ben alırım.
Iyide mahkeme evraklarinda hangi bankaya me kadar borcu oldugu yaziyordu. Toplamda 40 milyon. Bankalar da goruyor bunu bankalar yanlislik olmali bize borcu daha fazla diyemezmiydi. Acaba vadesi gelmemis borclar mi var onlar icin mi 240 milyon? Cok sacma bir ulkeyiz adam resmen da..ak gecio herkesle. Ytd.
http://www.spk.gov.tr/apps/ofd/OzelD...enuheader=null
Müjdat allah senin belanı versin kolay ölme sürün acılar sana az gelsin
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.