6 ay daha
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
6 ay daha
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkese bol kazanclar en son 0.33 satip cikmistim 6 ay once sonra takip edemedim yakinda bir gelisme varmi alinir mi buralardan 50000 lot civari dusunuyrm tekrar
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok abi! İkna oldum artık,! Sistem tam kapitalist olmuş. Hırsızı,düzenbazı koruyor kolluyor.
Vatandaşı da okşuyor... Sss..
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/644880
DOSYALAR:
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 2017-12-08
DIL SECIMI
DIL SECIMI
TURKCE
INGILIZCE
YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO)
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO)
KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI 27.09.2017
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO)
BILDIRIM ICERIGI
ACIKLAMALAR
ACIKLAMA
KIRCI
ELEKTROTEKNIK SAN. VE TIC. A.S. HAKKINDA ACILAN VE ISTANBUL 4. ASLIYE TICARET
MAHKEMESININ 2014/148 E. SAYILI DOSYASI ILE TAKIP EDILEN 27.682,04 USD’LIK
FESIH VE MAL IADE DAVASINDA
KARAR VERILMISTIR.
KRC
GAYRIMENKUL YATIRIM LTD. STI. ILE ILGILI OLARAK EGELI CO GIRISIM
SERMAYESI YATIRIM ORTAKLIGI A.S., KENAN ONAK VE AYTEN ONAK HAKKINDA ACILAN VE
ISTANBUL 8. ASLIYE HUKUK MAHKEMESI 2016/298 E. SAYILI DOSYASI ILE TAKIP EDILEN
TASARRUFUN IPTALI DAVASINDA, 07.12.2017 TARIHLI CELSEDE TAHKIKAT ASAMASI
TAMAMLANMIS OLUP, SOZLU YARGILAMA ASAMASINA GECILMESINE KARAR VERILMISTIR.
15.05.2018 TARIHINDEKI CELSEDE KARAR VERILMESI BEKLENMEKTEDIR.
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/644880
DOSYALAR:
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 2017-12-08
DIL SECIMI
DIL SECIMI
TURKCE
INGILIZCE
YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO)
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO)
KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI 27.09.2017
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO)
BILDIRIM ICERIGI
ACIKLAMALAR
ACIKLAMA
KIRCI
ELEKTROTEKNIK SAN. VE TIC. A.S. HAKKINDA ACILAN VE ISTANBUL 4. ASLIYE TICARET
MAHKEMESININ 2014/148 E. SAYILI DOSYASI ILE TAKIP EDILEN 27.682,04 USD’LIK
FESIH VE MAL IADE DAVASINDA
KARAR VERILMISTIR.
KRC
GAYRIMENKUL YATIRIM LTD. STI. ILE ILGILI OLARAK EGELI CO GIRISIM
SERMAYESI YATIRIM ORTAKLIGI A.S., KENAN ONAK VE AYTEN ONAK HAKKINDA ACILAN VE
ISTANBUL 8. ASLIYE HUKUK MAHKEMESI 2016/298 E. SAYILI DOSYASI ILE TAKIP EDILEN
TASARRUFUN IPTALI DAVASINDA, 07.12.2017 TARIHLI CELSEDE TAHKIKAT ASAMASI
TAMAMLANMIS OLUP, SOZLU YARGILAMA ASAMASINA GECILMESINE KARAR VERILMISTIR.
15.05.2018 TARIHINDEKI CELSEDE KARAR VERILMESI BEKLENMEKTEDIR.
Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması'na kurallara uygun 3 hisse seçip katılın 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...51#post1364551
Haciz kalktı kesin karar ile...
Daha ne kaldı ki hissenin bu mahkeme süreci ile? Neden spk ya dilekçe veya pazar değişikliği ile alakalı Düzeltme yazısı gönderilmiyor. Ülke ekonomisinin krize girmesini mi bekliyor bu t..egeli?
Zarraf düzenbazının davası bile abd de 1 ayda biteceği, sonuçlanacağı söyleniyor!
0.21 e alım gelmiş, Hayırdır inşallah
Alan belli :)
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk ve Başbakanlık başkanlığına,
Konu: Egeli & Co. Yatırım Holding A.Ş. ve ( Egcyh) ve Egeli&Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. pazar değişikliği konusunda incelenmesi.
Talep: Haciz kararı kesin karar ile kaldırılmasına karşın pazar değişikliği başvurusunda bulunulmaması.
Egcyh/Eglyo yatırımcısıyım,/ ortağıyım
11/08/2016 tarihinde borsa yönetim kurulunun aldığı karar aşağıdadır.
Borsa Yönetim Kurulu 11/08/2016 tarihinde, Payları Borsamız Kolektif Yatırım Ürünleri ve Yapılandırılmış Ürünler Pazarı'nda işlem görmekte olan Egeli&Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Şirket) ve Borsamız Ana Pazarı'nda işlem görmekte olan Egeli&Co Yatırım Holding A.Ş. (Holding) ile ilgili olarak,
Şirketin sermayesinin tamamına sahip olduğu EGC Enerji Çözümleri A.Ş. paylarına ilişkin alınan ihtiyati haciz kararı ile söz konusu paylara ilişkin ilmühaberlerin fiziken icra dairesine teslim edilmiş olmasının, söz konusu payların Şirket aktifinin %71'ine tekabül etmesi ve bu hususun Şirketin faaliyetlerinde ve finansal yapısında önemli derecede belirsizlik oluşturması,
Şirket sermayesinin %82,8'ine sahip olan Holding'in aktifinin %78'inin Şirket paylarından oluşması, söz konusu ihtiyati haciz işleminin Holding'in faaliyetlerinde ve finansal yapısında önemli derecede belirsizlik oluşturması,
Holding'in 22/02/2016 tarihinde sermaye kaybını gidermesi ve özsermayesini güçlendirmesi; 20/04/2016 tarihinde ise sermaye kaybını gidermesi konusunda yeniden uyarılması, geçen süre içerisinde Holding'in Borsamız uyarılarına konu hususlarda bir iyileşme sağlayamaması
hususlarını dikkate alarak, Şirketin ve Holding'in Kotasyon Yönergesinin 35. maddesinin 1. fıkrasının (d) bendinde yer alan "…faaliyetlerini etkileyecek derecede icra takibine ya da hacze maruz kalması" şeklindeki hüküm kapsamında, ayrıca Holding'in Kotasyon Yönergesinin 23. maddesinin 1. fıkrasının (b) bendinde yer alan "Borsa tarafından … alınacak kararlara uyulmaması…" şeklindeki hüküm kapsamında paylarının Yakın İzleme Pazarına alınmasına ve pazar değişikliğine ilişkin Yönetim Kurulu kararının alınmasından itibaren izleyen iş günü seans sonuna kadar payların işlem sırasının kapalı kalmaya devam etmesine ve ikinci iş gününden itibaren payların Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlamasına karar vermiştir.
Bu çerçevede Şirket ve Holding paylarının işlem sırası 12/08/2016 tarihinde de kapalı kalacak ve 15/08/2016 tarihinde Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlayacaktır.
Sayın spk yetkilileri; Bistte işlem gören egcyh ve eglyo hakkında,
Borsa Yönetim Kurulu 11/08/2016 tarihinde, aldığı karar ile egcyh ve eglyo yakın izleme pazarına alınmıştır.
Şirketler üzerinde kesin karar ile kaldırılmıştır bu gelişmelere karşılık işlem sırası değişikliği konusunda şirketten başvuru yapılmamıştır.
Bu konunun hisseler üzerinde bilinçli şekilde baskı amaçlı olarak kullanıldığı şüphesi uyandırmaktadır.
Bu konuda şirket yetkilerinden ayrıntılı bilgi istenmesi uzun sürelerden beri bizleri mağdur eden bu yapının ortadan kalkması veya Yatırımcıları koruma amaçlı bu kararın tekrar gözden geçirilmesi sağlıklı olacaktır.
Biz küçük yatırımcıların Borsa istanbul ve kurumlara olan güvenini tazeleyecektir..
Önemle arz olunur.
saygılarımızla..
https://www.bimer.gov.tr/
https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=null
Tamcık sen kazandın. Ne b...k yersen ye...
Hisseden çıksamda her platformda şikayet edeceğim seni ve senin gibi hırsızları...
Spk yı da es geçmeyeceğim tabi...
Neticede bu hırsızlığın takibini yapma görevi spk nın...
Ya içerde rüşvet verdiği,egeliyi koruyan birileri var...
Ya da spk işlevini yitirmiş durumdadır...
Tarım girişimde % 200 tahsisli yapacakmış 22 milyon sermayeyi 66 milyona çıkarıyormuş yurt içi ve yurt dışı yatırımcılara yapacakmış bu tahsisliyi ulan yalanını s..... kim senin yalan dolanla yönettiğin şirkete 44 milyon lira yatırır yuh 3 milyon değil 5 milyon değil 44 milyon
Şuna egcyh den çarptıklarımla şirketin içini boşaltmak suretiyle yaptığım servetle demiyoda yut içi yurt dışı yatırımcılara diyor
*EGLYO******EGCYH*** EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi )
İlgili Şirketler [EGLYO]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Pay Alım Satım Bilgileri
Açıklamalar
29.12.2017 tarihinde Egeli & Co. Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. paylarımız ile ilgili olarak 0,5281 TL fiyattan 950.000 adet satış işlemi borsa dışında tarafımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Egeli & Co. Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 29.12.2017 tarihi itibariyle %49,95 sınırına ulaşmıştır.
Pay Alım Satım Bilgileri
İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlem Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%)
29/12/2017 Satım (Sell) 950.000 0,5281 501.695 10.940.055,05 % 54,7 9.990.055,05 % 49,95
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/647819
sat sat nereye kadar kafaya koymuşlar egcyh i bitirecekler
bunlarda Allah korkusu yok artık herşey beklenir
aklımdan geçen okadar çok beddua varki ama bizim terbiyemizde yok
bunları toprak bile kabul etmez pis....
Kafanı yorma kardeş sıradaki yalan şimdilik bu 3 ay bazı goygoycu ların gazlamasıyla 5-10 sazan gelir alır keklenir tamcık ın mezesi çıkar Sonra bir haber eeee alıcı Yok bizde vazgeçtik der .... çocuğu bulunmaz Bursa kumaşı zannediyor
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
bu kadar yalan dolan oyunndan sonra aklıma iyi birşey gelmiyor bu yüzden allah bildiği gibi yapsın bu saatten sonra umrumda değil ne halleri varsa görsünler
ama umarım yakın zamanda bokunda boncuk arayacak hale gelirler insanların içleri soğur bu kadar mağdur bir hissede olurmu oluyor işte .. birde bu patrona güvenerek egcyo insanlar işlem yapıyor biraz ibret alın
http://www.egcyh.com/Content/Files/R...cb3e1ba654.pdf
https://www.youtube.com/watch?v=vO9rUydXruQ
spk buna baksın ne duruma geldiğine
44 trl sermayeli şirketin öz sermayesinin nasıl 600 bin düştüğüne baksın!!!! herkes nasıl izledi demi
yeni arkadaşlar bunları okuyun ve dinleyin ibretlik olsun...
bunların acımalarının olmadığını ve yalanda üstlerine olmadığını görün ve 1000 kere düşünün
geride kalanlara çok ama çok sabır artık hepimizi Allah kurtarsın
http://m.borsagundem.com/piyasa-ekra...yet-metni/5137
Olumsuz beklentilerinin hepsi olmus
Hırsız içerde olunca kapı kilit tutmaz!!!
2018 herkese mutluluk huzur sağlık getirsin iki grup haric turkiye dusmanı olanlara bir de ismi muhtereme
Sevgiler unutmayın korkları tarih affetmez ...
Çiftlik bank a yapılan muamele bunada yapılsın istiyorum herşeyi didik didik araştırılsın bir netice çıkana kadarda sahibi içeri atılsın
Bizim kırcı jeneratör den giden paramız nekadar son taksiti mı ödemediydi 8 9 milyon tl gibi birşey demi oda yargıda e gerisi nereye gitti onun hesabını versin spk ya ...... çocuğu
Keşke bugün 0.19 kapatsaydı.
Üçlü diplerden sonra hep iyi yükseliş kaydetti... Yine alsam mı almasam mı kafamı karıştırdı... Dörtleseydi bakmayacaktım bir süre... Ama
Eğer 0.40 a giderse bu 10 gün içinde, olmayan saçlarımı yolarım şansızlıktan..
Egeli her zaman katekulli peşinde... Tabi ölümlü dünya...
Kimseye kalmaz...
Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmaz...
https://i.hizliresim.com/g9N0Lb.jpg
Turkcell 2015 faaliyet raporu
Bu durumda bu sirketi bu sermayesi 44 trl dan odenmis sermayesi 600 bin tl dusmus ici bosaltilmis sirket nasil alacak ?
Olsa olsa su sebillerine talip olabilir..
O degilde bu kadar rahat bu kadar grup sirketlerinde insanların umutları ile oynanmaz
Allahım sana havele ediyoruz sen sonraya bırakmaki herkesin içi soğusun amin
Yalancı&co
Yalancı&co mesgulum iyi bulmuşsun bunu heryere yaymak lazım
SPK beyaz filo ya operasyon yapmış hadi hayırlısı sırada eni sonu tan a gelecek az kaldı tan otur şimdi de sen düşün şimdi iyi günlerin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acaba derken
Bu kağıt 16 000 yanlış değil 16 bin den yedire yedire millete verdi 4 senedir 1,2 den 0,16 ya kadar gömdü gözaltına attırdı şimdi vicdanlı bir spk adamın boynuna sarılıp bu ne iş demezmi
Acaba
Bende bu hareketi yapacak diye bekledim. Ama yok bknu çkardı bne egeli
Eski adı varyo idi dostum bu yalanları atarken öte yandan senedi 16 000 uçurdu 7 tl den önceki tarihlere bakabilirsin bu sahtekarlar böyle çalışır eski adı varyo ortalık bulanmasın isim değiştir hafıza sil Sonra aynı terane ohhh temiz iş tokatla milleti zengin ol posası ortada SPK savcılar vs sadece izlesin Bi tanesi çıkıp cebini karıştırdığı Yok
dostum kimse kimseye zorla bir hissee senedini aldırmıyor sattırmıyorda
yatırımcılar hatayı kendilerinde aramalılar
diyelimki bir yatırımcı bu hisse senedini 6,90 tl den aldı
ister şirket sahibi iyi olsun kötü olsun farketmez ,hisse alanın yapacağı şey bellidir
stop koymak
şahsen ben olsam 6,90 tl ye aldığım bir hisse için 6,3 veya bilemedin 6,0 tl ye stop koyar kurtulurdum
Kardeş hırsız içerden olunca kilit nafile dünya kurulduğundan beri anane örf gelenek son dönem de kural yasa vs vardır aksi halde kaos tur vahşi yaşam dır
Borsa yasayla kurulmadımı ticaret kanunu niçin yazıldı en basitinden kendi oturduğun evin kanıtı tapu değilmi o zaman sahtekarlar çıksın ne yasa ne kanun dinlemeden antin kuntin yapıp elindeki tapuyu cebindeki parayı yasal kılıfları hazırlayacak lüpleyecek sonrada suç işlediği ayan beyan ortada olan bu işlere kimse dur demeyecek niye koca koca spk var borsa bşk var savcılık mahkemeler var süs olsun diyemi buradan yazdıklarımız basit spk Şirketi ve sahibini inceleyecek kendi imzasıyla bir sürü balon haber yapıyor olmadık kişilerle şirket bağı çıkıyor(Morris algazi kırcı jeneratör ve dahası ) organize işler değilmi geçmişine bakılsın para hareketleri incelensin şirketin içini boşaltmak suç değilmi bu şartlarda borsa ya kote edilmeyi kabul ederek milletten para topladı sermaye artırımı nedir bunları bilmeden okumadan en hafifinden eee zararına çıksaydın satsaydın gibi laflar bakkal dükkanının işleten iki kardeşte bile olmaz senin yatırdığın çerez parası olabilir ama biz kural yasa güvenilirlik ten bahşediyoruz bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler mantığı değil bizimki inleterek hesap sorulur her namussuzdan nokta
Yükseliş yakındır diye hissediyorum.
arkadaşım ortada şirket sahiplerinin veya yöneticilerinin kanunen suç sayılabilecek uygulamaları varsa gerekli yerlere şikayet edersin , şikayet ettiğin yerler şikayetinin gereğini yapmıyorlarsa bir üst merciine şikayet edersin
inan ben şirket sahipleri kimdir bu şirket ne iş yapar onu bile bilmiyom hatta merak da etmiyom
şirket haberlerine bilançoya bakmam ilgilenmem , bilançoya bakıp şirkete ortak mı olacam
benim amacım şirket hisselerinin fiyat hareketlerinden faydalanarak kar elde etmek
benim tarzım bu
benim söylemek istediğim şey şu
bir hisseyi şu veya bu sebeple aldığında işler tersine gittiğinde ne kadar zararı kabulleneceğini bilmeli yatırımcı
zararına satış yapmak çok can sıkıcı bir durumdur ama hayat kurtarır
bu şirket hisselerindeki yatırımcının ana sorunu
zararda olmalarıdır ,
hisse senetleri , vadeli işlemler ve opsiyon piyasaları acımasızdır
stop hayat kurtarır
Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır
Arapça bir atasözü var ettekrar ı Ahsen vela kene 180
Analizi iyi yapmanız lazım hukuk varsa boşluk olmaz yada az olur
Hukuk olmazsa soygun var hırsızlık var söylediğim açık sen zararı kabullen tamam da hırsızın da suçu var karşılığı olmalı nokta
Stoploss mu?
Syn.aleks,sen 7.00 den alsaydın 6.00 ya satamazdın.
Çünkü o günlerdeki hareketi hatırlıyorum. Milleti bildiğin çarptılar.
Hisse stop mtop dinlemedi...
Hergün dip yapa yapa 1.00 e düştü. Hacimde yoktu...bu şirket imkb(bist) tarihinin en düzenbaz ilk 10 şirketi sıralamasına girer...
derinliği olmayan likiditesi olmayan bu tür şirketlerde böyle durum olağan durumdur
bu sebepledirki bu tür şirketlere yerli ve yabancı fonlar ilgi göstermez
bu sebepledirki yaskın izlem pazarında günde 10 dakika işlem görüyor ;)
ama genede bir yerlerden satılabilir di
b