Hissen varmı onu söyle ozaman konusalim
Printable View
Hissen varmı onu söyle ozaman konusalim
Var.Dedim size okuyup anlamiosunuz. Hem de cuma sabahi yüklü alım yaptım. Zira bigbang in son günüydü. Tahminim gibi akşam haber düştü tavana vurdu biliomuz
Ancak bunun bir kule değil testere disi olma durumu inş olmaz nasıl isterlerse öyle çeviriler burdaki yorumlar ky sirkülasyonu hepsi hikaye . Adamların planı neyse o
http://i.hizliresim.com/qbvbzQ.jpg
Ayak üstü 40 yalan atıyor.
Bakın 21 Martta dönmüş foruma. 25 Mart büyük gün demiş.
Halbuki 31 Martta haber düştü. Haber düştüğü günün sabahı da yüklü alım yaptım diyor.
25 Mart'ı büyük gün gören 31 Mart sabahı yüklü alım yapan deha'ya bu forumdakilerin ihtiyacı yok.
Şimdi de bigbang'in son günü 31'iydi diyor. Utanma da yok.
6 gün için bana hakaret edip benim gibi hassas bi adamı kusturecek benden yararlanamicaksiniz derdi o. Bugzilla edin buna. Arkadaş adamlar istedikleri gibi sundurdu ama son nokta cumaydi.son noktaya kadar direndi ben napıyım. 23 martta zaten aldım di baktım big bang olmuo 2 gunde ansa ya gidip 3bin tl kazandım cuma sabahi bi bakarım ki teknik yumurta dayanmış hemen aldım. La yalan desem 23 Mart'tan beri bekliodum derdim 6 günden mi korkcam. Kaldı ki aylar önce nisanda patlıcan dedimdi. Ne bilim son testere Dışişyle 31 Mart olayı ysptilar
Şurda forumun eskilerinden biri çıksın desin ki "morpheus sen içimize karamsarlık veriyorsun Allah aşkına yeter yazma" vallahi 1 ay ceza verecem kendime. Bilakis şikayet eden senden şikayet ediyor. Felaket tellalı diyor daha ne diyecekler.
Çağrı fiyatı 62 kuruş açıklanmış kağıtta dua edlim ki kule olsun, yoksa ötelenecek vs demenin manası var mı. Sen alıp satmada mahirsen al-sat burdaki adam elindeki verip bir de üstüne bi haber patlatırlarsa nolacak nasıl üstleniyorsun bunca insanın vebalini. Yorumların tedirginlik oluşturma üzerine.
başladılar önemli yorumlarımı silmeye ne haliniz varsa görün
Güle güle git
verdiğim güzel cevaplar espirili kapaklar hep silinmiş morfeusun saçmalamaları silinmemiş. msu çeşmesinin basit tepkileri bile duruo. sen de ağlaya ağlaya bekle işim olmaz. Hem önemli aydınlatrıcı yorumlarımdan çogu hem de güzel vurucu espiri dolu cevaplarımı simişler. küsütü daha reytinginizi artırmıcam.
Adam gibi sana güle güle dedik yinede laftan anlamıyor sun
bana bişe deme kardeşim senin adam gibiliğin sende kalsın. zekalı espirili bişe de ya da sus. giderim kalırım girerim çıkarım sana mı sorcam
Airforce son durum nedir. Var mi alan-satan analizin.
An itibariyle çağrı fiyatı 62 kuruş olmasına rağmen kağıt bu fiyatın altında tutularak değişik ayak oyunlariyla yatırımcıyı korkutup zarara uğramasına sebep olunmaktadır diye spk sikayet yazıyorum artık kendileri düşünsün spk ya verecekleri cevabı hazırlasınlar... asla ytd
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şerefsiz namussuzlar allah belanızi versin bıktırdınız artık bee
Arkadaşlar tvitir kullanan arkadaşlarda hep birlikte borsaistanbul spk ural akuzum trnsk ve başbakanlik etiketleriyle durumu iletelim ky nin dolandirildigini herkez görsün
Böyle yatırımcı düşmanliğimi olur yaa sırf yatırımcı kazanmasin diye yapmadiklari hile dümen yok fiyatin 62 altina inmemesi gerekirken hâlen utanmadan o çok sevdikleri 0.40 a getirmeye çalışıyorlar
Sn. Yetkili;
Yatırımcısı olduğum Transtürk A.Ş 31.03.2017 tarihli kap açıklamasında 62 kuruştan çağrı fiyatı açıkladı. Fakat tahta üzerinde bu fiyatın altında tutmak suretiyle çeşitli oyunlar yapılmakta ve bunun sonucunda 62 kuruştan verebilecekken yatırımcının değişik senaryolarla psikolojisi bozulup bir şekilde elindeki lotlar alınmaya çalışılmaktadır. Bu konuyla ivedi bir şekilde ilgilenilip bugüne kadar bu tahta da yeterince acı çekmiş psikolojisi bozulmuş ve bazılarının aileleri dağılmış olan yatırımcının gerekirse tahta fiyatının direk 62 ye çekilip bir nebze de olsa rahat nefes aldirilmasi gerekmektedir. Yatırımcının kanına susamış aç patron ve yancilarina karşı yatırımcının yanında olduğunuzu düşündüğümden ötürü tahta da yapılan işlemlerin ve kimlerle baglantili olduklarının da incelenmesini talep ederim. İlginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
Sen çağrıyı 62 olarak açıkla fiyati 40 a düşür ama ilk genel kurulda bizde orada olacağız emin ol ve çağrı oylanirken şerh korumasını da biliriz
airforce cagrini aldim bu düzenbazlari spk'ya ben de sikayet ediyorum.
Sn Ugur sen de sikayet ediyor musun?
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Air bende sikayet ettim şimdi spk ya arkadaşlar kopyalayıp sizlerde sikayet edin bizlerin de gücü olduğunu görsünler
Bende şikayet edeyim şikayet linki atarmısınız
Spk sikayet.kısmına giriyorsun orada formu dolduruon sana özel mailden bi link atıyor onu tıklayarak sikayet girebiliyorsunuz
işlem tamam gençlik
Sn. Yetkili;
Yatırımcısı olduğum Transtürk A.Ş 31.03.2017 tarihli kap açıklamasında 62 kuruştan çağrı fiyatı açıkladı. Fakat tahta üzerinde bu fiyatın altında tutmak suretiyle çeşitli oyunlar yapılmakta ve bunun sonucunda 62 kuruştan verebilecekken yatırımcının değişik senaryolarla psikolojisi bozulup bir şekilde elindeki lotlar alınmaya çalışılmaktadır. Bu konuyla ivedi bir şekilde ilgilenilip bugüne kadar bu tahta da yeterince acı çekmiş psikolojisi bozulmuş ve bazılarının aileleri dağılmış olan yatırımcının gerekirse tahta fiyatının direk 62 ye çekilip bir nebze de olsa rahat nefes aldirilmasi gerekmektedir. Yatırımcının kanına susamış aç patron ve yancilarina karşı yatırımcının yanında olduğunuzu düşündüğümden ötürü tahta da yapılan işlemlerin ve kimlerle baglantili olduklarının da incelenmesini talep ederim. İlginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
Şimdi onlar düşünsün[emoji186]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen bende atıyorum şimdi
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
air eşleşme ne alemde 46 dan bi dönüş belirtisi varmı? ortaya açıklamak istemezsen dm bekliyorum
Dönüyor gözüküyor eşleşme 47 de 47 de bekleyen alıcı 70.000 tabi herşey adamların elinde ne kadar yazsak boş dünkü hareketleri gorsen anlardın dün hem 53 gördük hem taban 40 gördük acayip oynaşıyor yani neyse spk bi yapışsın yakasına da görsün
Oh be yine biz bize kaldık
Gaza mız mübarek olsun. Bunun testere dışı olma ihtimali bence artık bitmiştir. Dün dediğim ve cok bilmislerin anlamadığı yumuşamali tepe olayı gerçekleşti sayılır. Hacim azalislarina karşılık fiyat düşüşleri cok az.bundan sonrası çok çok biraz yerinde saysa bile ki bence o da olmaz, yükselme inş. Dehası suzgecinden geçen bu yorum kimseyi etkilemesin ve burda yazanlar değil sevinecek se eğer sessiz çoğunluk sevinsin ytd
Şimdi oldu bak neguzel şeyler yaziyon
Bakin arkadaslar ben boş konusmam. Neyi gördüysem soylerim. Gormedigimde de bi tarafimdan sallamam.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...36860d0341.jpg
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ana msu güzel bişe yazdığımı anlamış. Alkış. Ama kendisine yazmadigimi ve dün de bunu yazdığımı alamamış. Arkadaş her senaryo olabilir durumdayken hepsini nedenleriyle açıklar im ve bu olasılıklar evrenin de benim hangi olasılığa ağırlık verdiğim ortadadır. Anlayana..
46 da birileri kendini feda et.etmeseydi 3bin tl lik işlem olmasaydı dikkat edin az para değil gelecek güzel günü goremicektik ya la 😣
Morpheus grafik varmi dostum paylasirmisin
Hele hele zabah 46 yi görünce nie sevinmediniz hadi olmadı 2 seansindan sonra da göbek atmasını da saat 15 26 yi beklediği ya la
Dikkat çekerim ulu trnskzedenin müjdesi saat 14 58 de düşmüş o da geç kalmış da yine de ilk mujdeciymos ya la
46 48 50 bu rakamlarn neyine sevinek allah aşkına sevinilecek durum ne bunda kalkmzsa çağrıdan basıp geçerler zaten en kötü o yüzden bu rakamlara ne uzulunur ne sevinilir kaybettigmiz tek zaman olur ki onuda epeydir kaybettik hayırlısı