ne yani dün onca hacim aylar sonra 120 milyonu geçmiş şu ana kadar 10 milyon bile olmamış neden neyi bekliyouz acaba uyan artık hadi kartal aç kanatlarını sen hani yeni avrupa fatihi idin bu liglerde
Printable View
ne yani dün onca hacim aylar sonra 120 milyonu geçmiş şu ana kadar 10 milyon bile olmamış neden neyi bekliyouz acaba uyan artık hadi kartal aç kanatlarını sen hani yeni avrupa fatihi idin bu liglerde
Görüş açısı..
Yorumsuzdur.. :he:
https://i.hizliresim.com/7yG2La.png
hacim bir anda geldi ve bir anda gitti. umarım yeni bir mal kitleme hareketi değildir. alanlara bakıyorum iş yatırım garanti 2.ve 3. sırada. satanlarsa yatırım finans tarzı. Ve tüm yükseliş neredeyse ilk 10 milyonluk hacimde yaşanmış. sonra ahanda gidecek demiştim diye atlayan gençlere mal kitlemekle geçmiş sanırım. 4.35 geçilmediği sürece anlamsız bir yükseliş olarak kalacak. pazartesi kuradan sonra aldıklarını geri verirlerse şaşırmam. ama 7-8 aydır gram kımıldamayan kağıt için az da olsa umut vaadedici. ayrıca yükseltmek isteseler satıcı az olduğundan 3-5 milyonla kağıdı kaldırabildiklerini test etmiş de olabilirler. 4.35 geçilse de güzel güzel arkamıza yaslanıp izlesek yoksa tekrar 4 tl nin altları bedelli ihtimalini güçlendirecek bir hareket gibi...
mal kitleme hareketi olsa burda şu an bjkas forumunda 15 kişi değil de 115 kişi olurdu şu an olabildiğince mal toplanıyor bence dünki hacim bunun ilk işaretidir pazartesi öğle arası kura çekimi ordan güzel bir gurup ta yer alırsak biraz tepki alışı daha çıkar
Dostum endeks almış başını gidiyor, endeks hisseleri hareketli milletin burasıyla işi mi olur Allah aşkına.
Mal kitleme mi değil mi bilmiyorum ama ne zaman bjkaş gibi yan hisseler ışığı yaksa milleti çekse ertesi günlerde endeks hareketleniyor ve ky bu yan hisselerde kilit kalıp endeks yükselişini kaçırıyor. Ben yükselir düşer demiyorum, benim fikrim sabit bu hisse hakkında, yaptığı her harekete şüpheyle yaklaşıyorum, isterse fizana gitsin spor hisseleri spekülatif hareket eder, mantıkla falan hiçbir alakası yoktur yaptığı hareketlerin, yani bugün 3,70 kapatsa da 5 kapatsa da bir gram şaşırmam. Neyse inşallah üstten alıp bekleyenler bir miktar zararlarını kurtarmıştır dünkü hareketle ve devamı da gelir de inşallah zararsın kurtulurlar bu lanetten.
Real Bayern juve muve farketmez. Taktik maktik yok. Bam bam bam
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bayragı dıkıyo ınsallah kolay bı rakıp cıkar onumuzde guzel gunler
Kayseri deplasmanı olduğu için çok risk alacağını zannetmiyorum speğin. Pazartesi yeni bir hikayemiz var sonuçta.Olası bir galibiyetle dönersek gaplı açılışlar görebiliriz.YTD.
Burdaki tahtacı kıvırmalarıyla meşhur galiba sabahdan beri kıvırıp duruyor.:oleyo:
ayların yılların acısı çıkacak beklediğimize degecek inşallah .
Boşuna naz yapıyorsun daha almam artık elimdekiler yeter😂
07 aralık para çıkışı
http://imageturko.com/?di=WS3O
alıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=L7Z4
satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=L4MD
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=S6DZ
Bu yaptığın oluyor mu hiç Beşiktaş Biraz Düş.. Hatta bi kaç gün üst üste düş ki ; Düşmeni bekleyen oğuz24 yazma fırsatı bulsun. 2 gündür yazmıyor maazallah bir yerleri şişer.. yazık ona!!
Teknik olarak 2 gün daha 4,20 üzerinde kalması gerekiyor. Alımlar hızlanacaktır..
Sıkıntı yok malı alın beklemeye gecın mal ucuz hıkayesı var
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıkıntı Yok yarın açılış panik sonra yeşil inşallah
Ben girdim hisseye ondan oldu bu beraberlik 8 den gs aldik kol kesip sattik 7 puan fark vardi takim darmadagin oldu yrn da gider kurada en guclu rakibi seceriz gs i ezen sampiyonlar liginde herkesi yenen takim 10 kisi kayseride pozisyon bulamadi
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buldum
Kura çekimi ne zaman?
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi, 11 Aralık Pazartesi günü TSİ 14:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak. Kura çekilişi TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.
Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndan lider olarak çıkan temsilcimiz Beşiktaş'ın, son 16 turundaki muhtemel 7 rakibi de belli oldu. Gruplarını ikinci sırada tamamlayan takımlar Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri oldu.
A Grubu: Basel (İsviçre)
B Grubu: Bayern Münih (Almanya)
C Grubu: Chelsea (İngiltere)
D Grubu: Juventus (İtalya)
E Grubu: Sevilla (İspanya)
F Grubu: Shakhtar Donetsk (Ukrayna)
H Grubu: Real Madrid (İspanya)
Porto rakip olamayacak
G Grubu'nun lideri Beşiktaş'ın, kendi grubunun ikincisi olan Portekiz ekibi Porto ile eşleşme ihtimali bulunmuyor.
Real Madrid çıkarsa %5 düşer.
" Yatırım Tavsiyesi Değildir ! "
Arkadaşlar selam, ben dünkü oyundan sonra şampiyonluk inancımı yitirdim arkadaşlar, takımda panik havası var, galatasaray gibi futbol iştahı yok malesef, şenol güneş silahlarını iyi kullanamıyor oyuna müdahalede geç kalıyor...Negredoyu 79. dakikada oyuna alıyor hasta etti beni...velhasıl, herhalde bu hisseden herhalde bana yar olmaz artık...satıp çıkayımmı? kurayı bekleyimmi? sizden yorum alabilir miyim?
Tahminim ( İçimden geçen)
Basel
Bayern Munich
Real Madrid
düşmeden açıldı...hayret...
pardon şimdi ekranıma yansıdı...4.17
İçimden geçen Sevilla.
Fiyatlamasıda güzel olur sanki YTD.
shaktar ya da sevilla çıkar diye tahminde bulunayım. chelsi 3 takıma çıkabilirmiş bir tanesi de Beşiktaş.
Düşmüyorum gel gel mi yapıyor bu çapsız spek.
4.00 TL' de bekliyorum.
" Yatırım Tavsiyesi Değildir ! "
323.740 ödünc piyasası olmuş. 2-3 güne don lastiği etkisi olabilir. :)
Real madrid harici kuralarda beşiktaşın şansı var bence. Sevilla shaktar basel gelirse beşiktaş kazanabilir. Yalnız bu sene süper ligde iyi gitmiyor diyebiliriz. Bir an önce 1.liğe doğru yaklaşmalı. Fiyatın buralarda sürünmesi yetersiz süperlig performansı yüzünden...
Real çıksın.
Real'i İstanbula getirtmek, hele hele de es kaza yenmek büyük prestij olur. (Çok real forması satarız..:oleyo: ekonomimiz büyür. :oleyo: ekonomi büyürse borsa yükselir. :oleyo: borsa yükselirse hisseler değer kazanır.:oleyo: hisseler değer kazanırsa, biz de kazanırız. :oleyo: kazandıklarımızla bir real bir de BJK forması alırız. :oleyo: ekonomimiz daha da büyür.:he: borsa daha da yükselir. :oleyo: hisseler daha da değer kazanır.:oleyo: biz de kazanırız. :oleyo: kazandıklarımızla gene forma alırız. :oleyo: ekonomimiz acaip büyür o zaman.. :oleyo: .................)
Ligde de henüz bir şey yok.. Daha çok vakit var şampiyonun belirlenmesine.. Devre arası var, devre arası transferleri var.. vs.. vs..
Ben bu hissenin speği olsam dünkü rezil futbola en az %5 düşürmüştüm hisseyi , adam çok iyi niyetli helal olsun...