hadi afyon, 2 gündür seans sonu basıyordun bugünde seans sonu at bizi 8,0 üzerine
Printable View
hadi afyon, 2 gündür seans sonu basıyordun bugünde seans sonu at bizi 8,0 üzerine
ekranı kapattım. hint filmi izliyorum. ytd
hadi hadi utanma ekside kapat önemli degil afyoncmm
tahtanın sahibinin boynuzlarına cila. arkasına kına. küfredenlere de kalay aldım.
sen o fabrıkayı para kazanmak için açtın parada kazanıyon biz seni para kaybetmek için aldık aldık aslanımm senn kazann bakalım
O fabrikayı kan emmek için açmış
Literatüre bakıyorum da bunlar için söyleyecek bir söz bulamıyorum....
Hakikatten bunun gibi ******** tahta gormedim. Bu nedir yahu. Milleti canindan bezdirdiler. Neyse can sikmaya gerek yok. Eninde sonunda ederini bulacaktir. Saygilar.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son bir haftada para girişi olanlar afyon ilk sırada ama fiyata yansımadı nedense https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0dcbf5d311.png
AFYON 13-01-2018 TEKNİK ANALİZİ -HACİMİ DİKKAT EDİN YÜKSELİŞ İÇİN BU HİSSEDE HACİM ŞART.
+AYRINTILI ANALİZ
+DESTEK VE DİRENÇ NOKTALARI
http://www.ademayan.com/afyon-teknik-analizi/
Elinize sağlık Adem bey katkılarınız her zaman çok değerli
twittr'daki kahraman'da çimento kağıtlarını dillendirmeye başladı, artık yakın zamanda hareket olacakdır, endekse göre en primsiz kağıtlar çimento kağıtları....ytd
kanal istanbul için yeni açıklamalar gelse harika olacak....
Kahraman afyonda vurkaç yaptı malı taşımadı onun için dikkat etmek gerek
sayın nededin,,, inş. güzell olacak
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...r-belli-oluyor
Son Dakika Haberi: Kanal İstanbul'da detaylar belli oluyor
Giriş Tarihi: 14.1.2018 16:29 Güncelleme Tarihi: 14.1.2018 16:48
Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dünyada adından bahsettirecek en önemli yatırımlardan biri olacak dediği Kanal İstanbul projesiyle ilgili büyük gün yarın. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yarın düzenleyeceği basın toplantısında Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin detayları anlatacak.
Bakan Arslan, yarın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011'de açıklanan ve kamuoyunda "çılgın proje" olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin detayları paylaşacağı basın toplantısı düzenleyecek.
5 ALTERNATİF ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR
Daha önce proje kapsamında 5 alternatif üzerinde çalışıldığını belirten Arslan, söz konusu çalışmanın tamamlandığını söylemişti.
Arslan, projenin, yap-işlet-devret kamu-özel iş birliği karma modeliyle yapılacağını, Kanal İstanbul çevresindeki yapılaşmanın kentsel dönüşümle çözüleceğini kaydetmişti.
"DÜNYADA ADINDAN BAHSETTİRECEK"
Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz haftalarda AK Parti Grup toplantısında yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul projesine ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı: Kanal İstanbul Projesi, inşallah bu yıl içerisinde onun da ihalesi yapılacak, dünyada adından bahsettirecek en önemli yatırımlardan biri olacak.
Bu hafta çok hareketli olacak gibi...
kahraman lafı dolaşmaya başladıysa dikkatli olun tam bir yıl önce de kahraman hisseye girecek lafı başladı hisse hareketlendi kahraman 9.6 dan milletin kucagına bıraktı kactı
İyi akşamlar arkadaşlar.Belkide uzun zamandır ilk defa hafta tatili günlerinde sayfanın boş kalmadığını görüyorum.Özelliklle KAHRAMAN 'ın adı fazlaca gündeme düşmüş.Doğrusu bu ismin bizim rezil kağıtla anılıyor olmasını pek hayra alamet gibi görmedim.Kanal İstanbul konusunda çimento sektörüne dönük olumlu beklentilere katılıyorum.
İyi bir hafta olması dileğiyle hoşçakalın.
Yakın geçmişte yaşanan 3 günlük yükselişin malını elden çıkarmak için böyle kahraman lar türeyebilir. Ama Ocak 20 den sonra son çeyrek bilanço haberleri gelince zaten hava değişimi olur buralar kahraman dolar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın.Açılış yine tatsız.Millet ASLAN'amı geçiyor?ASLAN %2 primli açılışda
Kanal İstanbul projesinin detaylarıda açıklandı .Bakalım bir etkisi olacakmı?
Herkese günaydın
Bu hissenin kahramana ihtiyacı yok. Bizim en büyük sıkıntımız malın sahibinin anlayamadığımız bir şekilde kahramanlık yapmaması, malının arkasında durmaması.. Allah büyük bu kağıtta layık olduğu 2x li 3x lu rakamlara gelecek inşallah sadece biraz daha sabır...
ytd
Afyon üvey evlat muamelesi görüyor spekoş be saboşlar tarafından...
Afyon açıkçıların çirit attığı kağıt, tahta yapıcı ve sahipleri buna izin veriyor, açıkçıların günlük nemalandıkları yer olmuş ve 8.00 yukarı taşımıyorlar, ne diyeyim hepsinin a..... koyayım, başka da diyecek bir şey yok.
YTD
Ya beni yalniş anlamayında kanal istanbul projesi nerede yapılacak istanbulda peki aslan çimento nerede bu kagıt primlenmeyecekte ne primlenecek bu arada arsa satışı bir sene olacak hala bir haber yok
Biri ki hareket sorayım Afyon a da hareket gelir artık. ..umut işte
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorayım ne yaw....biriki hareket sorası
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bizim gurupta bugün artan hisselere baktıgımda öyle ahım ahım bir işlem hacmi yok nerdeyse bizim kiyle aynı yani adamlar şu hacimle tahtayı kaldırıyorlar bizimki 17milyon lot hacimli işlem günlrinde bile ekside kapıtırmı durumlarında işimiz çok zor haksızlık var zulüm var zulum
Afyon milleti batağa sapladı ne diyelim Allah bunlara umarım iyi bir ders verir...
derinlik işini halleden var mı
Yok ben de giremiyorum. Çalışmıyor.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay arkadaş vay
Ne kahramanmış be... helal olsun...
Kahraman bizi mallandırdı...
iyi ki kahramanlara kanmayıp ödemelerimi yapmışım.
Aynen... Kahraman 8 lerden sattırdı buralardan aldırdı... mermimiz haha var... Bunun sonu ne olacak bakalum