Merak ettim de siz de bugün mü aldınız.
Printable View
1.22 den aldim ben su tavan yaotigi gunden 1-2 gun sonra
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fs5.directupload.net/images/170908/6h2vdpv6.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +85 olurken, ortalama tahmin +74 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 25 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +402 puan olurken, en düşük beklenti -352 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 6'sı negatif, 19'u pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +85
Ortalama : +74
Maksimum : +402
Minimum : -352
Katılımcı: 25
Niye yükseldiğini bilsek yükselişin kalıcı olup olmayacağını tahmin edebiliriz.Bilanço hep kötüye gidiyor ne olacak bu şirketin hali.Hisseler eğer şirket ile ilgili bir beklentiyle yükseliyorsa bunu kamuoyuna açıklasınlar.
Bir ara kararlı bir şirkete satılacak söylentisi vardı ama ne kadar doğru bilmiyorum daha sonra yalanlanmisti. ..... yatırım tavsiyesi değildir. .
Katar lı sirket
Evt nisan ayında böyle bir söylenti vardı ama kapa da haber göndererek bunu yalanladilar. Yakın zamanda böyle bir şeyin olacağını bende sanmıyorum. En azından benim bildiğim bir şirketin satılma düşüncesi varsa önce bilançosu makyajlanir büyük kârlar açıklanır. Bu ise en son zarar açıkladı. Zaten satış olmayacağını açıklayalı 4 ay olmuş. Yani daha taze aradan bir 3-4 ay daha geçse herkes unutur. Bu arada bundan sonraki bilançoda arsadan gelen parayla da olsa yüksek kâr olacağını söyleyebiliriz. Benim tahminim satış olacaksa bile en az 6 ay sonra olur. Kısacası şimdiki yükselişin henüz bununla bir ilgisi olmadığını düşünüyorum. Ytd
Arsa satışı nasıl kar yazar ki? Zaten varlık olarak değeri mevcuttu. Hem tamamı kar olsa bile 6 aylık zararı kapatmaz
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sebep ortada aslında. Hükümet ile arası çok kötü olan doğan grubu son aylarda arasını düzeltti. Daha önce hisseler üzerinde müthiş baskı vardı bu nedenle. Şimdi hem doğanın mahkemesinin ertelenmesi hem gazetenin katar a satılma olasılığının yüksek olması hem siyasilerle uyum sürecine girilmiş olması gibi sebepler artık doğan grubunun hisselerinin önünü açmış ve baskıyı kaldırmış oldu.. bir-kac yıldır borsanın coşmuş olmasından nasibini bu nedenlerle alamayan ve sönük kalan doğan hisseleri de gecikmis bu pasta dan payını almak için yukarı yönlü harekete başladı... gayet doğal olarak da yükselişlerinin ve para girislerinin devam etmesini bekliyor olmaliyiz.
Kendi analizim ve görüşlerim bu şekilde. Yatırım tavsiyesi değildir sadece kendi fikir ve öngörülerimdir...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazıklar olsun bi götürmediniz hisseyi. Ersudan biraz ders alın. Ayıptır hiç yakışmıyor. Geçen sitem edince işe yaramıştı.bakalim şimdi de yarayacak mı? :-):-)
Vakit geldi
https://i.hizliresim.com/NOVMDY.png
%4.55 e değmez mi bir nazar boncugu
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son bir hamle ile 1, 40 üzeri kapatirsak gzl olacak.hadi bakalım duysun bizi spek.ytd
Vay şeyini şey ettigimin spegi. Biz ne istedik o ne yaptı. Ulan ben de güzel güzel gidiyor yuklenmeyeyim dedim ama kendi kaşındı.yarindan itibaren diğer hisselerimi satip düşürdükçe alacağım. Anlacagi dilden konuşalım.
Zamanında bizde öyle dedik 230 dan 50 yi gördük ona göre.
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/LOddLJ.jpg
11.09.2017 açığa satışlar
Mükerrerrr
Evet bekliyorum.
Hadiii
https://i.hizliresim.com/OyJX6Q.png
bugün 10 milyon lot almışlar 1,38 ortalama ile. bu kadar lotu alan insan evladı ne yapacak aceba. adamın işi gücü oyun 2 2 2 alıyor satıyor.
Rsi günlükte 81 lerde...
15 dk larda 34 lerde...
Tahminimce babalardan biri gastenin satış haberini içerden öğrendi.Şimdi hisseleri katar katar biriktiriyor.Satış haberi gelirse satar satar yer artık.
http://fs5.directupload.net/images/170914/4uho4xtn.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin -111 olurken, ortalama tahmin -80 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +218 puan olurken, en düşük beklenti -396 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 22'si negatif, 7'si pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -111
Ortalama : -80
Maksimum : +218
Minimum : -396
Katılımcı: 29
Satan sattı düzeltmesinide yaptı.. hadi bakalim.. ytd
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğan holding ve Aydın Doğan ile ilgili bir mektup muhabbeti sosyal medyada bayağı yayılmış..
http://www.iha.com.tr/haber-aydin-do...urundu-672343/
KAP : DOHOL , HURGZ, DGZTE, DITAS, DOBUR, MIPAZ, CELHA, DFKTR
15.09.2017 13:26:30
Bazı kuruluşlara ait televizyonların, internet sitelerinin ve gazetelerin 14 Eylül 2017 ve 15 Eylül 2017 tarihli yayınlarında, 60 yıllık köklü geleneklere sahip ve tüm işlemleri şeffaf Grubumuz hakkında kasten yanlış, yanıltıcı ve iftira teşkil eden haberler bir karalama kampanyasına dönüştürülmüştür.
Şirketlerimizi ve payları Borsa'da işlem gören şirketlerimize yatırım yapan yatırımcılarımızı zarara uğratan ve Sermaye Piyasası Mevzuatı bağlamında suç teşkil ettiği düşünülen bu tür haberleri bilinçli olarak yapanlar hakkında her türlü yasal haklarımızı kullanacağımızı kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Yine geldi destegine
Yavaş yavaş... Hoşuma gitmiyor
Yok fetocusu isIkcisi ekonomik olarak yikamadiklari dogani ağızlarında salyalari ile elde etmenin peşinde ışık grubu eski günlerin gücüne kavuşmak için dogani gözüne kestirmiscesine saldırıyor
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onu bunu bilmem de açıkçılardan şüpheleniyorum.
Ek 8467......