Yine düt düt dedi
Yine mi yalan
Printable View
Yine düt düt dedi
Yine mi yalan
mesele kademelerın dolu olması ise bugunku kadar satış hıç yoktu kademeler de bugun hiç gıdememesi lazım..ama satış dolu kademeyı nıye ıstemez anlamakta zor al malı yuru işte neyı beklıyorsun kademe dolu işin hıkayesı..1,90 kadar 400 bın adet satılmak ıstenen var
1,90 maliyetle başladım bu senede al sat ile malıyet oldu 1,75... 1,85 gelen mal 1,86 satışta gıttı tekrar 1,85 alım yazdım o da geldı 1,84- alım gırmeye devam düşerse alırız
1,86 tekrar yazdım satışa.. nasılsa gıdecek gelecek yaptığı başka bırşey yok gördüğüm kadarıyla
Ìşi gücü yalan AGAmizin olmadimida geyiğe vuruyo para ne yaptiriyo insana
Haksız olmayı yeglerfim ama bu kaçıncı yalan
1,86 satışları sıldılar bak alacak orayı gerı verecek
84 al 86 sat başım döndü bugun ...84 gene aldım..1,81 altı stop yaparım yoksa 1,87 gene satış
1,83 de geldı hıç beklemıyordum doğrusu.
227 bın satış yazdılar:halay: birisi resti çekti..kendısı değilse kızan biri al gözun doysun der gibi bir satış:thumbdown:
son 10 dakıkaya kadar 1,85-1,90 arası 150 bin lot bıle yoktu... herkes satışlarını kaldırmışş tahta gene kıpırdamadı..
bugun girdim baktım yeni hisseden bahsedilmiş:)) yav bu hisse de takipçilerin %90'nının maliyeti 1,85 ve uzerı değilse ben birşey bilmiyorum
buyursun anket yapsınlar %90 en az 15 bın puan gıden endekste hem de ve bugun kapanış 1,83 yarın da 1,80 nin önü açıldı
ankette yenı hisseye evet çıkmışş %95 bunu beklıyor yeni sened vakit kazanmak için olmasın az bır düşün...3- ay daha bunu yerınde saydırmasına bahane dıycekki siz istedınız yenı sened yazdık:)))
kapanış güzel değil... yarın 1,82 yıde zorlar.. bu tahtada vatandaş sık sık al sat yapıyorsa tahta yapıcıya pek guven olmadığındandır.. başka bır adam 2-3 yıl dokunmayın dıyor ve kımse sorgulamadan dediğinı yapıyor neden acaba..
ekranı açık olan ya da açabılecek olan sadece bugun 1,84-1,90 arası satış adedıne baksa yeter..
çıkmak için düşmek gerek yolunu seçtıler hadı bakalım..yuhh 1,82 de geldi 1,81 altı stopp..
ben olsam 1,66 çekerdım rahatca çıkartırsın
çok şey öğrendim bu tahta da ben..yalancı çobana döndü ama:))
1,66 gelebılır şu ankı kapanışla 1,80 kırdı.. gelırse dıye nakıt ayırıyorum
tekrar düşürecekmişler tahtayı.. ben 1,66 dan alıcıyım.son partı alımlar için bugun kademeye aldık verdık...maliyet düşüyor
Ben tahtadaki yabancinin oyuncu oldugunu dusunuyordumm..israrla yabanci ayri yazildi..sahsen israrla yazilinca ikna oldum..
Ama tahtanin hakki bugun 1.95 di..endesk pazartesi sali tekrar yukari baslar oyuncu cikan endeks sevmiyor:)
Ben takipcinin maliyetini cok merak ediyorum oyuncu karti acik oynuyor.ky olmayanlarin maliyeti tahminim 1.85 ve yukari
umarım bu hissenin sonu ben kimseye önemedim nıye aldınız olmaz..çoktandır o sinyaller gelıyor çunku..olumsuz yazılıyor dıye hissenın yurumemesı kadar komik bır bahane duymadım...yürüt madem madara olsunlar..
-Endeks çıkarken çıkarmam.
-trade edıyorlar çıkmaz..
-çok satış yazılınca cıkmazmiş...
-orda burda hisseyi kötülüyorla asla çıkmaz.
-5-6 defa araçları kenara çekin ve eksı kapanış..
-sat ben al demedim..:) bul ortala malıyetı vatandaş ordan çıksın bak nasıl çıkıyor..
-hisseyi ky yatırımcı satışı düşürüyor.. hangı kyde 100 bin mal varsa artık
ek alım için 1,66-1,77 potada 1,81 direnç oldu birlaç gün için de 1,81 de çok satış var tahta gitmıyor olabilir:bravo::rules:
bır hareket gelırse 1,82 gecmesı önemli..
1,83 kadar 300 bın anca var satışta..paralı biri yok seendde demek herkes kitlenmiş
çıkan endekste bir numara yapmadı düşen endekste de yapmadı..bırazdan endekse alım gelebılır...gene sayar yerın de .. çok eğenıyoruz yatırımcı olunca
bence bu tahtadan kimsenın kımseyı kandırdığı yok.boşa geçen 30 gun ve umutlar var
bakalım yarıın bahanesi ne bugun tahtata da satıcı da yoktu gene düşüş:)) ben hısseden çıktım.. alırız gene fırsat çok verıyor..merak ettım bahaneler devam edecek.. kötuleyenlermı tavana çıkaranlarmı kazanacak..ama devamlı bahane üretenlerde bırşey görmedım hayatta o bir gerçek ve bu hıssede herşey bıttı bahaneler bıtmıyor...:28:
1,76 dan tekrar aldım. al sat yapılmayacakmış..1,97 nere bugun 1,76 dan ısteyen alır..1,67 gelır dıye de fullemedım..bir bahane daha çıkar..3 kedeme dıye dıye 20 kademeden fazla aşağı geldı
son olarak hergun şu alıyor bu alıyor dıye ne hale geldi kağıt kımın aldığı yer değil kaç lıra olduğu önemli şimdide biraz daha düşecek mesajı var
ve düştü 1,70 de görüldü biraz daha kızarsam 1,66:bravo: komık ya..takıpçıde borsa bılgısı 0 ya da eksi:rules:
tahtaların düşüp çıkması gayet normaldır..bunu bahaneyle yapmak komik..işine gelmez satarsın düşürürsün dümen sendeyse olur bıter
bırazdan gelıyor servise 1,75 çok satış yazmışlar götürmuyorum:halay:
siz satmayınEk 23727
ahtanın önündeki tek engel tahtacı gibi duruyor kademe kalktımı basıyor.. yada almak istediğini alamadı daha beklıyoruz..
5 kademe kalktı baymram yapılıyor:)) eski gunlerde tavan da yapardı..kağıt hala ekside millet bayram yapıyor bir yeşil görelım al sat bende yapmıyacam ama eksı gıden kağıtta al sat yapılır ağa.1,95 nere 1,70 nere kaç kişi stop oldu lanet etti çıktı..
butun kavga gürültü 2 kademe kalktı dıyeymış ben dun 1,79 sattım bugun 1,72 aldım 1,75 sattım 1,72 takrar alış gırıyorum endeksten yaralanamadım dıyorum mıllet mutlu...bekleyelım 1,72 nasılsa gelır gene
kam dondu al sattan kağıt +3 görmedıkçe devam..daha bunun 1,67 var neye kızacak onu merak edıyorum..bitmedi birtürlü
ben 25 tur attım gene endeks gıdyor bu yerınde sayacak dıye canım sıkılıyor millet bayram yapıyor sizin bildiğiniz borsa çok farklı
Büyük ihtimal takipcileride full malda ve zararda Bişey de diyemiyorlar garipler ....adam tokatlayip duruyor
hergun turlü türlü bahane hergün eksi. endekste tüm kağıtlar gitti dinlednı tekrar başladı çıkışa bunda gene bir bahane..para yok kaldıramıyorum de kurtul tahtanın kalkması için tüm senedler bende olmalı dıyecek yakın da..ayın 27 si son gün..bırak ağa kumu toprağı kağıdı karalayanı da sana saygısından sesını çıkarmıyan ınsanların ortalama 1,85 uzerı malıyetlerıne bıraz yeşil işik yak 50 gundur sessiz sessiz koyun gıbı beklıyorlarrr yaptığın ayıpta mılet bel bağlamış sesını çıkarmıyor kovar beni dıye..bırak 3-5 tane taban yap dıye bağıran kendını göstermeye çalışanı.sende bılıyorsun ky çıkan kağıt sever...bırak bahaneyi anlatmayıda bırak en ıyı bildiğin işi yap
murat güler 1.350 bin lot satmış hani ımıt zarı mal pazarliydi
ben bugun rastladım bugun buyuk bır oyuncuyu döktüğünü anlamayan birine kızdı ...adam tabi anlamaaz kızar şaşirır ağa sen desende demesen de o insanlar ky. adam yeşilmi kağıdı kırmızı mı ona bakıyor gunde 200-300 kazanayım dıyor sen 50 gundur yemşelil endekste ders verecem dıye uğraşıyorsun tamam bılıyoruz sensın en ıyı bılen en ıyı döken ama sonuç hep eksı o adamların kynın yarısı bugun korktu sattı 10 bın parası var adamın 50 gundur sana bakıyor sonuç zarar en dandık usta bıle mılletı güldürdü sen hala hıkaye kendını ıspar derdındesın senı bılen zaten bılıyor ...
burayı okursan yarında buraya kızıp taban yaparsın buyur yap..ama ınsanlar sana guvense de kazanmak ıstıyor bırak tavanı tabanı %2-3 gotursen başlarından zaten ındırmezler..gerçekten çalma çırpma derdınde değilsen.(ki ben emın değilim ) mıllete yeşil kağıt göster..yada baştan reklamını yapma...ben önermedım şu bu geç bunları orda ınsanlar senın ağzına bakıyor sende bılıyorsun
Şimdi de buraya kızıp basiyomus yarın
:party::yahoo::yahoo::yahoo:
bahane gerekıyorsa olabilir. ama ben şahsen kimseye hakaret etmem. saygısizlıkta bilerek isteyerek etmem..korktuğumdan mı hayır insan olarak boyle bılır boyle beklerım..bu tahtada da şunun bunun olması değil gördüğümü soyluyorum ve tahtanın da az da olsa yatırımcısıyım ama kağıtt düşüyormu kusura bakma arkadaş ebn satar aşağıdan alma derdıne düşerim düşmesı yurusun az da olsa çokta olsa elımız de incıtmeden verır çıkarız hedefımız de ki bu tahta da 50 bını geçmedım 1,66 gelırse 100 yapar bırakırım 1,50 gelırse battım ama amk der 200 bıne çıkar kapatırım ekranı