bu yatırım şirketlerinin adını da hepyanlış yazıyorum yaaaaaaaa :) y.t.d.
Printable View
bu yatırım şirketlerinin adını da hepyanlış yazıyorum yaaaaaaaa :) y.t.d.
sattım kurtuldum
Kesin bayram sekerini bayramda Alcam Kent den
Az kaldi cok daraldi
Bu ky yi dokmeden bu kagit gitmez.... borsa 70.000 den 100.000 e hemen hemen tum kagitlar %50 primli kent gecen yila gore 10 kat kar ile en fazla %14 yapabilmis sığ bi kagit saglam psikoloji istiyor belki bu yil hic gitmeyede bilir.
TURKCELL T40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben p.tesi sali ve persembe pek bi aksiyon beklemiyorum ama siz arkadaslarimin ongoruleri de onemli.
Bir kac teori kendimce. Malda cok ky doldu onu bosaltacak gidecek - bu bilanco ramazan bayrami dolayisiyla iyiydi- bi sonraki bilanco kotu gelirse daha bi salacak - Bayram. Ve butun beklentiler sonlandigina gore uzun bi zaman yatay en azindan bi sonraki bayrama kadar. Aklimda deli sorular. Zannedersem ben dahi tutunamayacagim.
Kemal sunal in bir filminde kayinbabasi kizi icin bagiriyor ya'''''dayan gulo dayan,yettim gizim dayan ha'''''bizim artik sabrimiz kalmadi.uskudar da gecilmis olsa gerek ki kimsede ses yok..... Y.t.d.
Bende çıkmadık candan ümit kesilmez diyorum
Herkesin kurban bayramı mübarek olsun
Kurban bayraminizin kent sekerleri tadinda ve kazasiz -belasiz gecmesi dileklerimle...herkese mutlu bayramlar. Y.t.d.
Bayraminizi tebrik ederim. Saygilar...
Kurban dagitimi bazen tam isabetli olmuyor,soyleki:bazen kurban kesenin de evine kurban gidiyor.kisiye fiden kurban da geri donmuyor,o kisinin nasibidir diye...oysa hem saglik acisindan da kurban etinin 1 gun dinlendirilmesi onerilmekte olup;ilk gunku ziyaretlerde hem ziyaret edenin hem de ziyaret edilwnin kesip kesmedigi tespit edilirse;bayramin 2. Gunu isabetli bir kurban dagitimi olur bence.zaten ilk gunun yorgunlugu da insanin ustunden gecmis olur.boylelikle. bayramda kurban dagitimi ayrica yorgunluk olusturmaz ve daha isabetli dagitim olur bence.....ilk gunku ikramlari da sohbet ve tatli tatli muhabbet susler bence.....takdir yine siz buyuklerimindir. Tekrardan herkese iyi bayramlar,buyuklerime saygilarimi kucuklerime sevgilerimi sunarim....y.t.d.
beklenti tamamlandı diye satıcı gelir de 150 altını görür mü
Bekliyoruz,anlasilan kentlenmeye devam.....y.t.d.
153 Tl altinda Aliciyim. Satacagim yer belli degil ama en azindan 2018 mayisina vadem var.
Kurbandan sonra spek bize niyetlendi galiba bahanede var kuzey kore..
Dediğiniz gibi 153 ü gösterebilirler bende bekliyorum belki alış yapabilirim
120 lere geri döndüğünde alıcıyım..
120ler deme trail. Gözümüzü o kadar korkutma ben buralardan artık yukarı dönmesi gerektiğini düşünüyorum. Sadece hissenin harekete geçeceği zamanı bilmiyoruz.ytd
153.10 da 302 lot alış
154 de 107 lot satış vat
İki kademe arası boş
6 Adet. Aldım Valla Söz Sözdür....
:) iyi ekmek parası çıkmış
Kapanışta 155 ten alan kim acaba
Yarin bizim gunumuz olabilirmi acaba
Hayirlisi bakalim
Guzel insan,sizi mynetten de izliyorum.neden olmasin ki ,bizler de her yeni gunun bizim gunumuz olmasi umuduyla gune basliyoruz zaten😊😊😊😊 .her gecen gun de sinirlerimiz yipranmaktan ziyade daha da celiklesiyor ve daha bir sabirli olmayi ogreniyoruz.tek problem;sonraki niyetlendigimiz hisseler bizi beklemiyor,alip basini gidiyorlar.....:( y.t.d.
Bfren beklesin yeter
Sabah iyi gidiyorduk 156ya kadar
Şimdi 400 500 lot kademedeki satışla tahtayı kitlediler
http://fs5.directupload.net/images/170908/6h2vdpv6.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +85 olurken, ortalama tahmin +74 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 25 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +402 puan olurken, en düşük beklenti -352 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 6'sı negatif, 19'u pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +85
Ortalama : +74
Maksimum : +402
Minimum : -352
Katılımcı: 25
Cefaks hocam bizim kentin hali ne olacak..
Kendi kent biz köylü olduk
En iyisi bu soruyu kent gidayi arayarak sormak bence.. Y.t.d
02626487400/02626487554. Ilk numara santral olup yatirimci iliskileri birimine aorulabilinir.2.numara direkt yatirimci iliakileri birimi...bu numaralar inteenette sirkwtin siteainde var.bulamayanlar icin yazdim.artniyet yoktur....y.t.d.
Guldurmez bu....
Surundurur. Kim bilir ne zamana kadar kentte kitlenmesek 1.07 den iki hafta once rysas alip bugun 1.55 ten satmak vardi. Da
http://666kb.com/i/dml95kwycm7zpedx7.png
Kent, daralan üçgenin son saflarında denebilir. Bu gibi durumlarda hareket marjı daralır, sizi çok sıkar.
Kırılan yöne doğru gideceği kesin ,
ama hiç prim yapmayan üstelik güzel de bir bilanço açıklayan senedin nereye kırılacağını
çocuklar da bilir gibi. :)
Daraldı gerçektende bizide daralttı. Dün istekli alışlar var gibiydi 200 lot 155 den gibi ben bugün çıkış olabilir diyordum ama yine yatay hatay
üstadım ben hem cemil armağan la mailleştim,ayrıca bayram ramazan bayramı sonrası kapıya kadar gittim. bayram sonrası fabrika tadilatı nedeniyle yetkili çalışanların izinlerini uzattiklarını söylediler...bağımsız denetim şirketini dahi aradım.yapabildiğim bu kadar,,,,y.t.d. bilgi alma konusunda ise inanın almaya çalışıyorum ama yolu yordamı hakkıyla yapamadığımdan olsa gerek sonuç alamıyorum.... y.t.d.
Abim Cemil Armağan'dan herhangi bir bilgi alma olayı pek olmuyor gibi bende kurban bayramı evveli ilk finansalları açıklanmadan aramıştım, içeriden tanıdık birileri olursa belki bilgi alınabilir, Yoksa böyle zor...