https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...76d292940b.jpg gedik attığı desteği kaldırdı bakalım amaçları ne
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...76d292940b.jpg gedik attığı desteği kaldırdı bakalım amaçları ne
Elimizde kaldı bakalım epeydir zarar etmiyorduk nerden girdik bu hisseye stopta olmadık beklemeye devam artık.
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ctyle gedik birbirini yiyor anlaşamıyorlar arada biz kaynıyoruz
Ben bu iş gedik ctyde işlem yapanların bir birlerini tanıdığını düşünüyorum aynı kişi bile olabilir hissede silkeleme operasyonu gibi geliyor ytd
Olabilir
ACIKLAMA BORSA ISTANBUL``UN BIAS-4-253 SAYILI YAZISINA ISTINADEN,SIRKETIMIZ PAYLARI UZERINDE GERCEKLESEN OLAGANDISI FIYAT VE MIKTARHAREKETLERINE ILISKIN OLARAK SERMAYE PIYASASI KURULU``NUN OZEL DURUMLARTEBLIGI``NE GORE, SIRKETIMIZIN KAMUYA ACIKLANMAMIS HERHANGI BIR OZEL DURUMUBULUNMAMAKTADIR. KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/652997 DOSYALAR
Bu hissede kimse kalmadı sanırım 4 maliyetle elimizde kaldı görünüm böyle ocakta ki takası atabilecek varmı gedik neden tahtayı berbat etti.
Gediğin herzamanki hali atda bir yapar bunu sıkıntı yama iki üç hafta bekle karla satarsın grafiğe bak önce 2.5 ile 3.5 arasında hareket etti şindide 3.5 ,4.5 olacak gibi duruyor sadece sabır. Y.t.d
Ya yükselirken hacimli yükseldi düşerken hacimsiz düştü sadece gedik biraz mal çıktı 4 üstü iş çok mal aldı 4 ten aşağı pek karışmadı yükseliş uzun sürmeyecek gibi düşünüyorum. Sadece gedik neden sattı anlamadım tüm kurumlar alırken ytd.
Gedikte mal yoktu zaten 600 bin lot kadar önce topladı sonrada 4 küsğr gibi elindeki malları boşaltı onun sattığı malların yarısını ctiybank aldı yolu uzun bu hissenin bilannçoyakadar 5 görür diye tahmin ediyorum ytd.
İnşallah bende öyle düşünüyorum orta vade bir kurum 6 tl hedef fiyat vermiş fakat kısa vade kar satışı olabilir demiş dediği gibi oldu bilançoya kadar sert hareketler olacak gibi satmayı düşünüyorum 3 ay bekleyelim bakalım hakkımızda hayırlısı ytd.
Satmayı düşünmüyorum olacaktı 😀
Arsa yeniden değerlemesi olmasaydı da 12 aylıkta gelecek kâr ile 5 TL civarında olması lazım.ilave 30 milyon TL ile ....
Kaplmn hiç yükselme derdin yok bakalım ne olacaksın alanlar aldı kenarda bekliyor neyi bekliyorlar acaba merak ettim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1166e512cd.jpg
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünden beri hacim arttı bir yukarı hareket yakışır kaplamin sana
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ee yavaş yavaş bilanço fiyatlanacak 4 üstü iş yatırım yüklü mal aldı yabancı 2 haftadır topluyor az daha toplasınlar sert hareketleri izleyeceğiz yukarı doğru . Ytd.
fırtına öncesi sessizlik mi ?
Evet hissede ne satan ne alan var bakalım ne yapacak 1 haftadır buralarda geziyor düşerken hacimsiz düştü umarım hacimli bir yükseliş olur.ytd.
ölü numarası yapıyor sanki:) yakında canlanır:)
Eyyyy spek kalk artık uykudan topla şu kademeleri. 300-500 lot lar nedir ki senin için... Ytd
HTC Desire 826 dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
komik hacimler.. mal dolaşımı sönük.. dakikalarca işlem yok.. e haydi kalk gidelim diyor sanki
Duydu beni sanırım
Kademe varmı arkadaşlar
Gediğe bak 4 üstü tahtayı mundar etmişti döndü dolaştı gene geldi bakalım kalıcı olursa gedik güzel hareketler gelebilir gedik tekrar neden döndü bu tahtaya çok düşündürücü.ytd.
Yarın çılgın bi hareket bekliyorum. En azından 4 üstü olur diye düşünüyorum. Ytd kesinlikle ytd
Zaten yoğun hareket 4 üstü başlayacak gibi gedik alıcılı olursa 4 üstü atar kendi beklentim daha yukarıları fakat sığ hisse o sıkıntı iş de baya hisse aldı kenara paketledi inşallah güzel hareketler olur.ytd.
günaydın.. 90-95 arası bi dirence sahip 4,03 gibide bir direnci var.. önü açık hissenin.. hareket başladı gibi.. tam direncin üzerinde kapadı dün.. hareketinin devamını diliyorum..
Sakin seyrini kapanışa doğru bozabilir. 3.90 ve üzeri bi kapanış bekliyorum. Ytd...
yine bi hınzırlık peşindesin anlaşılan kapla(n)min.. sesin soluğun çıkmıyor.. bir üst direnci kırarak kapatma vakti gelmedi mi.. haydi bekletme bizi..
Ben bu gün 4 üstü bekliyordum endeks etkisi ile beklentim gerçekleşmeyecek gibi ama son saate bir kıpırdama olabilir. Ytd
yav amma nazlı çıktın.. abuk sabuk hareketleri bırak.. mal kalmadı artık ortalıkta.. sür yukarıda verelim malları..