Ortaklar bu firmayı patron kime satabilir? Yani potansiyel alıcılar kimler sizce?
Yatırım tavsiyesi değildir!
Printable View
Daha zamani var, karı gosterip isleri yoluna bi koysun müşteri ondan sonra kendiliğinden gelir. Şimdi daha satmaz bu fiyatlara ucuza gider. Ytd.
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek son dakika yine sağ kroşe yerleştirecek mi hisseye acaba:)) Dibini bulsak da biraz daha alsak.
Dün alıma son dakikada giren emirlere sinirlendi ve bana lolo yapmayın lan dedi galiba [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bizim spek pek asabi[emoji23][emoji23][emoji23]
hayır, anlamadığım arkadaş son dakika niye alıma emirleri girersin???
Alacaksan al değil mi? Adam karanlık oda da çakıverdi 2,12 ye. Benim anlamadığım patronun evet dediği yerde spek hayır mı diyor acaba?
Borsada en mantıklı iş her ne kadar bende yapamasamda son dakika almaktir. Son dakika aldığını sabah birkac kuruş üstten boşaltmaya imkan verebilir. Günlükçü zihniyeti ama bu
Murat ülker bu işini bilir. En çok parayı veren düdüğü çalar.:)
http://i.hizliresim.com/dPMJ9Z.jpg
Yukarıda görüldüğü üzere bu hissenin tek ve yegane hakimi ünlü menkuldür,ünlü menkulün kim olduğuda malum,yani kısaca hiçbir spek ünlü menkulden icazet almadan bu hissede oyun oynayamaz buna cesaret edemez tokadı yer,şimdi eğer hissede denildiği gibi spekcik varsa ve bu baskıyı o yapıyorsa çulsuzun tekidir,yok bu baskıyı ünlü menkul başka kurumlar üzerinden yapıyorsa o zaman hızla yabancı bir cisim yaklaşıyor demektir [emoji846]
Ne demişler sonunu düşünen kahraman olamaz [emoji6]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi unutturdu hisseyi hacimi düşürdü yatayda sıkıştırdı eğer endeks bozmassa istedğimiz seviyeleri bi anda gösterelebilr gidince sert gidiyo y.t.d
Haklısınız aslında spek kendisini çok belli ediyor her gün endeks olumlu olumsuz farketmez sürekli baskı yapıyor ve kaç gündür sürekli eksi yapıp hic artı kapatıp ümit vermemeye çalışıyor.
5-10 yıl beklerim haftalığım 50 tl itina ile mal taşınır hamallık yapılır :):):) Uzun vadecilere selamlar bol kazançlar :)
Bu spek bu gidişle zaten bizimle inatlaşıp hepimizi uzuncu yapacak;)
Sent from my Le X620 using Android mobile app
10 gündür sürekli düşen ve son haftada endekse bile uyup artmayan bir kağıtta bu kadar umutlu yazılar olup hiç karamsar görüşün olmaması açıkçası beni fazlasıyla tedirgin ediyor. Maliyetim yüksek olmasa kesinlikle satardım ancak işte zarar kes yapamamamın cezasını çekiyorum. Umarım umutlu arkadaşlar haklı çıkar. Ben kendi adıma son 3 iş gününde pek olumlu düşünemiyorum. YTD
Bi ibiloglu vardi oda gitti herhalde var mi takasi paylasacak arkadaslar
Ünlü hisseyi sahiplenmiş görünüyor
O zaman topluyor geri kalan yuzde sekizide geriye ne kaldiki
Topluyor diyemeyiz çünki kendi takaslarında artma yok hoş zaten toplasada herkesin bakınca göreceği şekilde kendisinde toplamaz başka aracı kurumları kullanır,fakat şu bir gerçek ki patron neyi nasıl nezaman ne şekilde isterse ünlü menkul onu yapar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkurler abim sagolasin is yatirimdaki yine kusmus lotlari cikaranda o dusurende anlasildi o ben biraz detaylica bakinca ufakda olsa deutce almis umarim devami gelir is yatirimdaki hala satarsa isimiz kotu duruyo dostlar yalniz hepsi refaranduma kilitlenmisler is yatirimda refarandum oncesi satis yapiyo parayi sokakta mi buldum diyo ama satacagini sattin artik bi akilli senmisin refarandum oncesi senin elindeki mali kim alir ki satsanda kendine satarsin o yuzden bizide kendinide uzme
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...481659f6e4.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam satışa malı yığmış yine görünüşe göre. Hiç çıkartmaya niyeti yok gibi.
Haklısın sabreden kazanir.
Yıllarını borsaya vermiş bir arkadaşımla sohbet sırasında çok ilginç ama bir o kadarda doğru birşey söyledi
Dediki,şayet borsada herşeyi çok bilenler,hergün onlarca grafiği tekniği derinliği hacimi aynı anda takip edenler kazanmış olsa ortalık zengin borsacıdan geçilmezdi,gerçekten bu işten anlayan ve yorumlama yeteneği olan yüzlerce insan var fakat borsa tarihinde hep en güzel yükselişleri yakalayan ve en güzel paraları kazanan çoğunlukla aptallar(af buyurun)dır,çünki rsi nedir trend nedir direnç destek nedir pasta börek direk çanak çömlek nedir bilmez doğal olarakda bilmediği için sürekli takip etmez takip etmediği içinde hiç bir hareketten Etkilenip panik olmaz,alır hissesini yatar üzerine bekler [emoji846]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
[QUOTE=ragazzo;268250]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...481659f6e4.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE
abi sana zahmet 12:50 12:55 arasında 35 bin alan oldu onu kım almıs paylasırmısın ?
Çok haklı bir söylem.
Referandum öncesi endekste tüm hisselerde bir silkeleme hareketi mi var yoksa soyuluyor muyuz anlayamadım.:)
Düşük hacim ve yıldırma. Referandum öncesi elinde malla girmek istemeyenlere verin alalım diyorlar. Eğer referandum korkusu zirve yapmış olaydı keskin düşüşler olurdu. İnçe inçe vermek isteyenin malını alıyorlar. Bu benim düşüncem.
Herkes kendi ongordugu sonuca uygun yatirim yapiyor desene. Aslında bi endeks kağıdına geçmek daha mı mantıklı olur diye düşünmüyorum desem yalan olur. Bu hisse referandum sonrasi endeks hareketinide bekler gibi sonra tekrar dalar bekleriz uzun uykuya dalariz diger arkadaslar gibi.
Bence an itibari ile hisse tehlikeli sulara yaklaştı. Bunun en büyük sebebi elinde alım gücü olan kişilerin alacağı bir risk var ise daha düşük fiyatlardan bu riski alacağına işaret. Bu fiyat nedir? Cuma akşamüstü göreceğiz. Dediğiniz gibi her koyun kendi bacağından asılı:) Ben de kararımı yarın seans arasında vereceğim. Bildiğiniz gibi 1 Kasım seçimlerinde piyasa tam ters köşe oldu. Pozisyon almadan giren babaları moodys kurtardı da aşağıdan mallandılar.
Endeks kağıdı seçiminde birileri bankaları tercih etti. Referandum dan çıkacak bir evet sonuçu ilk etkisini bu sektörde gösterecek demek ki. THY aynı ilgiyi görmedi. İnşallah referandum sonuçları tüm ky için bol kazançlara sebep olur.
Evet aynen, adamlar bizden önde hareket edip konumlarını aldılar bile .
Sakın artırmayın bekletin birkaç gün:) hemen döneceğim.