O kadar az ve değerli ki bitcoin gibi
Printable View
O kadar az ve değerli ki bitcoin gibi
Sabah sabah guldurdun beni ...)))
Insallah 12 aylıktan sonra da değeri iyice katlanır...
Gidecekse brut takas falan hikaye.Kimse tutamaz...
şimdi tahta yapıcı arkadaşa sorum şu 26 sına kadar buyrun sizi bekledik 11 lerden vermek mi yoksa yukarlardan vermek mi mantıklı karar sizin birde brüt şokunu atlatanlar burdan satar mı alır mı?
Aklımı kurcalayan , piyasa düzenleme ayağı ile yapılan işlemler. Adedi azda olsa,iyi gelecek bir bilançoda bile bile niye satış yapsınlar???Bilançoda bir pislikmi var.???
Anlamadığım şey , oyak niye hergun bildirim yapsın.
Ilkkez duydum .Tşk.ederim.
lüks kadife yaptığı modernzasyonlar ile bu dönemden sonra her dönem iyi kar acıklayacak.. şirketin hedefi temettü vermekmiş.. demekki fiili dolaşım az elini cabuk tutan turşuyu kurup bekler
Bugün bir pislik dönüyor ama inşallah bilanço ile ilgili değildir...
vay beş -on bin lot anca hacim olan hissede artık alış satış sorun olmuyor..alan alır satan satar :) bence hersey sağlıklı.. 2 . bossa olacaksın düzenli kar atışı ile vede arsalarınla, inşallah bürüt bitene kadar bilanco gelmez..grafik tam ballı kaymak olur
Lüks Kadife Ticaret (LUKSK), Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama Genel Müdürlüğü'ne yaptığı başvuru neticesinde 3 yıllık teşvik belgesi almaya hak kazandığını duyurdu.
Konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, üretimde verimlilik ve kaliteyi artırmak amacıyla boyahane modernizasyon yatırımı kapsamında şirketin Bakanlığa yaptığı başvuru neticesinde 27 Ağustos 2019 tarihli, 27.02.2019 - 27.02.2022 dönemlerini kapsayan 3 yıllık teşvik belgesi düzenlendiği ifade edildi.
Açıklamada, üretim tesisi modernizasyonu için yapılacak teçhizat alımları yatırımında yararlanılacak destek unsurlarının; gümrük vergisi muafiyeti, KDV istisnası, yüzde 60'lık vergi indirim oranı ve yüzde 25'lik yatırıma katkı oranı olduğu ifade edildi.
bunların dönüşü güzel olacaktır, tüm patron hisseleri içi boş ta olsa 3-4 kat gitti .. sen dolu olu geliyorsun patron duy sesimizi
evet dediğim gibi satan osmanlı ımıs 14 bin le sanırım malı kalmadı yada cok az
Vergi dairesi 13 milyon civarı bekliyorum,az da gelse önemli değil konsolide de değerleme yansırsa deli kar gelebilir,hazır brütteyken 13-14 bandına atması lazım ,treni kaçıran arkadan bakar
6455 sunmuş vergi dairesine...
Borsaya biraz daha fazlasını sunacak...
Geçen yil neydi...
Bana gore olumlu yansır.Borsaya bildirilen bundan fazla olacağına göre...
3. çeyrek konsolide de brüt kar 19 milyon hasılat 64 milyon gayrimenkul karı 4.352.931
4. ceyrek brüt kar 22 milyon hasılat 81 milyon gayrimenkul karı belli değil değerleme belli değil
bence gayet iyi şimdiden 10 milyonu çoktan aştı kar hayırlısı olsun makıneler yenilendi bunun değerlemesi ve gayrimenkul karı ve değerlemesi belli değil
geçen yıl sadece 1 kalemde bile 2.5 milyon konsolide de pozitif yansımış diğer kalemleri de bulmaya çalışacağım
geçici vergi beyannamesi : Genel Yönetim Giderleri ( -5.853.026,58
konsolide finansal rapor : Genel yönetim giderleri - (3.231.819)
genel yönetim adı altın soygun resmen.. mail atacağım firmaya ne yaptınızda bu gider oldu diye
geçen yıl finansman giderleri vergi dairesinde -32.128.000
geçen yıl konsolide de finansman giderleri: -25.930.000
nerdeyse 7 milyon pozitif yansıma bu sene finansman gideri 14 milyon civarı yani yaklaşık 3 milyon da ordan pozitif yansır
bu şirket benim gözümde 15-17 mlyon net karla kapadı bu yılı.. ilk 3 aylıkta 3-4 milyon koyarsa çin etkisi vs ile gelecek yıl pırlanta olur
şirketin geçen yıl yazdığı değer kaybı :(bu sene aynı kalsa bile 3 .8 milyon kar)bir de artmıs olsa siz hesaplayın
:Yatırım amaçlı gayrimenkuller değer düşüklüğü (3.866.000)
valla en ucuz hatta beleş kar yapan vede değerli arsaları olan ekipmanları yatırımları yeni olan bir firma hisse patronda toplu, diğer patron hisseleri kac kat gitti artık dolar bazlı bunun en az grafif değeri 2x-3x arası.. neyse..
geçen yıl konsolide de görünen amortisman farkı,peki makinalar yenilendi bu farkı pozitif yansıtmayacak mı?zira amortisman demek eski makınaların yıl gectıkce değer kaybetmesı demek
Değerleme ve amortisman farkları (21.541.357)
Bizmi yanlış anladık bu bilancoyu.Adamlar vergi karını satış firsati yaptılar.Yuh artık...