bu gün bir ya.olmaz
Printable View
bu gün bir ya.olmaz
veleddalin amin. bu gün satış yapacaklar köküne kadar
ilk 5 2.300.000 net satış
Ben 17 den sonrası için umutluyum
a1 kapital 1.400.000 daha verecek.
bu gün tabandan kurtarsalar yeter. yarında satmasınlarda
Tabanda kaç kaldı.
satış yazmasalar hemen kalkacak
46.000 lot
hiç dokunmasalar piyasa 10 kademe alır ama satış yazıyorlar sürekli
üstler boşaldı kademelerde bir şey yok ama
kalktı a1 kapital yazdı gene
2 TL'den aldım buradan satsammi daha düşermi acep
GM 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabandan sağ cepten sol cebe transfer yapıyorlar bence. Tabanda yaklaşık 5.400.000 lot işlem olmuş. YTD
paranız varsa alın arkadaşlar yarın tepkisi gelir bence
şimdi kaç oldu taban
Büyük ihtimal enver hırbosu elindeki malı bitirdi. bu olumluya işaret. en azından bundan sonra yüksek miktarda satış baskısı olmayacak hissede. işin kötü tarafı bir süre hisse bu fiyatlarda sürünebilir, kuyas yönetimi sahip çıkmazsa
Hocam bu herfiteki mal bitmez.
en az %10 mal vardır
ben dışardaydım, arda tabanın kalkıp kalkmadığını anlamak için 10-15 sefer tabana 1 er lot satış yazdım hepsi satıldı, bu heseba göre en az 15 kere kalktı, benim yazmadığım zaman kaç kere taban kalkıp basmışlardır.
1.98 den verip(zararına) yayla alacaktım belki alırlar diye veremedim ******** kağıdı
yapı kredi destek atıyor
en son az önce satış girdim, girdiğimde 15 milyon 900 bin küsür lot işlem olmuştu, şimdi satıldı hala 15 milyon 900 bin küsürlerde tahminen satış girdiğmde 40 50 bin vardı tabanda
Cılız kaldırmalardan birşey olmaz adam 90 ana kadar çizmesi lazım ki sağdan soldan destek gelip yukarı atsın
350 tane kağıt var bu havada bizim kağıdın haline bakın
a1 kapital kaldırdı
1.81 ve 182 ile 183 kalktı ama tekrar kendi tabana yapıştırdı
tabanda fazla satış olmaması iyiye işaret de bu normal hisselerde böyle, bu kanı bozuk hissede işler mi bilemiyorum.
normalde yarın yukarı yapması lazım ama bu ****ler 70 lere düşürüp sonra kaldırabilir. milletin dökmek için şimdi yazıyı yarken 85 e kadar aldılar tekrar taban yaptılar.
1.85 kalktı tekrar bastı
mal verdi a1 kapital 200.000 lot
son 3 dakika içinde 5 kez taban oldu tekrar açıldı. yaklaşık 600 bin lot işlemle
Resmen, TESTİS geçiyorlar bizimle
bunlar böyle yapmaya devam ederse en az bir hafta 2 üzeri alanlar azap çeker.