endekse göre oldukca diriydi gönlümun efendisi, yikilmadim ayaktayim dercesine dimdiki dik durdu ve taban olmadı. Tebrikler. ..kocaman bir alkiş :bravo::bravo:
Printable View
endekse göre oldukca diriydi gönlümun efendisi, yikilmadim ayaktayim dercesine dimdiki dik durdu ve taban olmadı. Tebrikler. ..kocaman bir alkiş :bravo::bravo:
Endex bir haftada %10 dan fazla yükseldi bu - de kaldı .. var bi karın ağrısı bakalım.. endex te kar satışı olunca görcez bunun g..tünü
Bozkurt arkadaş.. korkutuyor artık, bir süre önceye kadar hareketlerini tahmin edebiliyorduk buralardan mutlaka tepki verirdi hele endex yükselirken... gözü kapalı alırdım.. ama artık ne olacağını kestirmek zor, memleketin halide ortada zaten.. para kazanmayı geçtim elimizdekini koruyabilsek başarıdır
bu kadar döviz borcu başka bir şirkette olsaydi yıkılırdi,bugün endekse göre oldukca diriydi.Tebrikler sebastiana :bravo::bravo:
Bu sayfada 9,50 lerden VESTEL satanlara saftirik, çömez diye hitap eden üyeler vardı bir zamanlar? Onlar neredeler acaba?
Bunun karın ağrısı nedir endeks burdayken bu haldeyse vay halimize
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha geçenlerde 250 milyon dolara zorlu Holding den nikel fabrikasının %50 almadık mı
Bu kadar borcu var ise madeni neden aldık ki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bildiğim kadarı ile Vesbe den ve vestel den (varsa) nakit cekip holdinge aktarıyorlar . zorlu enerji ve nikel madeninin borclarını oduyorlar diye duyuyorum.
Alıntı yaptığım yorumunuza karşılık şuan farklı bir şey söylüyorsunuz!. Örneğin, bir venüs telefonu oluşturan argümanlar nelerdir bunlar üzerinden gidelim!!!
İşlemciyi bu VESTEL nereden alıyor? Ve hangi para birimi ile ödüyor? Eğer UGANDA parası ile alıyorsa siz haklısınız.
İyi forumlar.
Sayın Tulimonia
Farklı bir şey söylemiyorum. Söylediğim şu
eğer siz euro ile birsey satıyorsanız euro 1 birim arttığında tl bazında kazancınız 1 birim artar
Ancak maliyetiniz 1 birim artmaz . nedeni ise 1 birimlik ürün maliyeti içinde sadece dovizle alınan malzeme yoktur. işçilik vardır , genel giderler vardır, tl ile alınan malzemeler vardır . Ve bunun etkisi % 40 kadardır yani. euro 1 birim arttığında maliyetin içinde dovizden etkilenen kısım %55-60 tır. Doğal olarak aradaki fark sizin TL bazında kazancınız olur
8,15 sanırım 3.kez tepki verdi.
https://odatv.com/images/2018_09/201...g?v=1538230313
https://odatv.com/vestel-satilacak-mi-29091810.html
Patron özetle;
"Ne satması, kim çıkartıyor bu dedikoduları, ben işleri büyütmeye çalışıyorum" diyor.
Dolarin dusmesi iyidir tabiki parça temini dolarla yapılıyor kaplama giydirme panel hepsi dolar tartismaya gerek yok bu kadar net nokta.ytd
keske satilsa vestel yatirimci bu adamin elinde perisan oldu. yine bne satilmasi umudumu tasiyorumm inisallah SATILIR Vestel. Ozaman hizli bir sekilide 50 LERE DOGRU YOL ALIRIZZ. BANA BAZI ARKADASLAR KIZABILIR MILLILIK NERDE DIYE AMA BIZ MILLI OLDUKCA BU SAHISLARDAN HEP KAZIK YEDIK. DENIZ BANKIN ELINDEKI MALLARI SILAH GIBI KULLANIYORLAR. YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR
şurda bi kisir tospa bulupta keselim hemen. endeks düştü bu düşmedi.hayret etmedim desem yalan olur...
bu kağıtta hiç ky yok mu:)
bizim döşemeci sebastian yine döşedi, maşallah dedigimiz uc gün yaşamıyor
Kağıdın haline bakın amk.. dişimizle tırnağımızla emeğimizle biriktirdiğimizi bu çakallara alın siz yiyin diyoruz.. böyle adaletin ta..
7 milyarlık teşvik,araba fabrikası,pil fabrikası nı elimize verdiler
10,40 maliyet 10000 lot
Milli dedik elimize verdiler
Hata bende isdemir ile anadolu camdan çıkmayacaktım
Birde buradan çıkıp buna girdim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pil fabrikasindan bir haber var mi arkadaslar. en son fabrika yeri bakiyorlardi. sonra hic haber duymadik.
ytd
Öncelikle ben tekniğe göre al sat yapmıyorum ama öğrenmek amaçlı arada çizik atıyorum.. Düşer çıkar bilemem, son iki yıldaki diplere göre şöyle bir destek yapabilir belki bizim freni patlak..
https://tr.tradingview.com/i/TfEIlGbr/
sebastian güzel döşedi, yiğidi öldür hakkini yemeyelim şimdi. ..
7.45 de az bi desteği mevcut,tutar mi bilemem lakin oraya hizla gelmesi ürkütücü