Bu gün tekrar 10 üzerini görecegiz gibi geliyor bana.
Printable View
Bu gün tekrar 10 üzerini görecegiz gibi geliyor bana.
Bu A veB de benden başka kimse yok galiba. aslında kuçük yatırımcıları temizlemişler artık depara kalkma zamanı.
Genelde krdmd forumunda yazan olduğu için genelde orada yazışmalar oluyor a ve b de pek yorum yazan olmuyor
Çok farketmiyor hepsi aynı şirket hissesi derinliği yüksek sadece d nin o yüzden aracı kurumlar raporları d için yayınlıyor genelde
İş yatırım krdmrd için hedef fiyatı 16.04 e güncellemiş.Ytd
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=KRDMD
Arkadaşlar bu tahtada neler dönüyor bilen varmı acaba. Karanlık odaya artı 3-3,5 civarı girdi nereyse eksi çıkacaktı. Bu hareketlere hiç bir anlam veremedim.
Ne oluyor ben de anlamadım. İyi terste bıraktılar.
Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı şirketin temettü verdiğinde aynı temettüyü alacak A ve B grubu hisseleri derinliği az diye Dye göre şu anda %20 ucuz fiyattan işlem görmektedir. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KRDMD demir üretiyor ama KRDMA paslı teneke mi üretiyor. Aynı temettü verecekler diye birbirlerine yaklaşmaları beklenirken tam aksi oldu.
Ben de B var. Ben de gıcık oluyorum ama yapacak bir şey yok, derdimize yanarız ancak.
Yönetim Kurulunu iktidar atadıktan sonra A ve B grubunun yönetim kuruluna girme avantajı dolayısı ile de anlamı kalmadı. D grubu işlem hacmi yüksekliği ve alım satım esnekliği nedeniyle tercih ediliyor.
Benim gördüğüm kadarı ile, hisse fiyatı yukarı giderken D önden gidiyor. Ancak fiyatlar düşerken A ve B, D'ye yaklaşabiliyor. Fiyatlar düşsün desek onun da bize bir faydası yok:)
ingiltere Ankara İzmir hızlı tren dremiryolu için 2.5 milyon euro para verecekmiş herhalde buradan kardemirde pay alır.görüşü olanların düşüncelerini duymak isterim
2.5 milyon euro mu 2.5 milyar euro mu zira milyon euro nun bi katkısı olmazSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adana,adbgr ve adnac ve bazı çimento şirketleri oyakc çatısı altında birleşmişti. borsamızda ısatr,ısbtr,ısctr ve ıskur ile krdma,krdmb,krdmd isimleriyle işlem gören şirketlerin de bana göre bir çatı altında birleşmeleri yada birleştirilmeleri gerekiyor. şimdi kardemir gurubuna bakalım.
https://i.hizliresim.com/8jjcqdt.png
kar dağılım oranları ayni. sadece yukarıdaki tabloda da görüldüğü gibi a (4) , b (2) d (1) oy hakları bulunuyor.
Neye çıktı neye iniyor şimdi
Bütün demirler s...mış!
bak tahtacı kardeş D grubu aartı sen hala eksi de tut tahtayı.kardemir d kazanıyorda a-b seyir terasımı.çok lekelisiniz çok.%20 fark var sanırsın ki kazançlar farklı.neymiş orada hacim çokmuş ondanmış.Ey spk adam bir kademeye 2,930 milyon lot yazabiliyor ve ve devir oluyor.şerefiniz batsın ne diyeyim.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
yapı kredi kurumundaki vatandaş her türlü pisliği deneyin nasıl olsa araştıran soran yok.devam devam daha çok yapın ki belli olsun rezilliğiniz.
YAPI KREDİ kurumunun kardemir A da yaptığı işlemleri lütfen incelermisiniz . SPK@GOV.TR baın ya bu adamın derdi ne.10,59 aldığı malı 10,15 e satışa koyuyor.karanlıkta hemde.bu nedir şimdi manipülasyon değilde.ne zaman işlem yapacaksınız.yatırımcı için merak ediyorum
Adamın o kadar malı var tahtayı aşağı çekmek için affedersiniz g.tünü yırtıyor.Üstelik D grubu artıyken.Yani adamlar burayı kumarhane yapmış.ulan kahpe cocuğu o kadar malı niye aldın madem.Şeref yoksunu namussuz hırsız adamlar.sanki a-b-d farklı fabrika.Allah belanızı versin adiler
Yapı kredi bugün de ünlü ile el ele tahtanın içine etti. Ne utanmaz insanlarsınız
Dönem karı (zararı)
2.392.368.647 / 2.136.493.809
Günaydın Arkadaşlar, Nerdeyse sermayesinin iki katı kar var. Bu günlerde alanlar için orta vadeli iyi bir yatırım olmuş, fiyat kazanç oranı ve pd/dd oldukça iyi. Doğaldır dünyadaki durumlar nedeniyle bu yıl böyle geçecek. Kasımda 37 kuruş temettüyü alıp hissemize çevireceğiz, bol kazançlar������
Hisseyi baskıladıkça piyasa aldı.
Arkadaşlar, şaka değil. Kardemir A yı alan KARDEMİR’i alır. Hesap ortada
Para kazanmayan şirketi kim ne yapsın. 3. çeyrek bilançosuna baktınız mı? Gelecekte daha iyi olacağına dair bir ışık görülürse herkes alır merak etmeyin.
Hisse sahibi olmak şirkete sahip olmak için yeterli değil. Bakın bakalım yönetim kurulu kimlerden oluşuyor ve onları oraya kim nasıl getirmiş.
Bi aralar ereğli senedine ne çok benzerlik var değil mi?
https://i.hizliresim.com/sz5fbk3.png
Hacimde ciddi artış var,
HİÇ BİR ŞEY OLMASADA BİR ŞEYLER OLACAK.
Aylık göstergeleri AL verdi. Çok İyi olacak.
krdma nın krdmb ve krdmd den farkı ne. ??.. 18.28 deki direnci, ve günlüklerdeki olumlu teknik farkı.. ancak haftalıklar buna ne kadar izin verecek göreceğiz..
Selamlar herkese,
05.12.2022 tarihinde işlem fiyatı 13,05 TL/pay üzerinden Türkiye Varlık Fonu KRDMA alımı yaptı. (bknz. KAP)
07.12.2022 tarihinde işlem fiyatı 15,6448 TL/pay üzerinden Azimut Portföy KRDMA alımı yaptı. (bknz. KAP)
Bugün 03.01.2022 tarihinde ise fiyat 17,9x-18.xx TL/pay aralığında dönüyor.
Forumdaki bilgili arkadaşların yorumlamaları mümkün olursa eğer iki sorum olacak;
1) TVF kısa vade için alım yapar mı? (değer yatırımı yaptığını beyan etmekte)
2) Orta vade ve/veya Uzun vade şirketin değeri hakkında öngörüsü olan var mı?
3) Kardemirde küçük yatırımcının bilmediği, TVF ve Azimutun bildiği ne olabilir?
Saygılar,
Kardemirci abiler;
ABD'deki gökdelen inşaatlarında kullanılan çelik bizde hangi fabrikada üretilebilmekte?
Ülkemizdeki yüksek binaların çelikten yapılması çok mu pahalıya gelir?
Bu konuda bilgisi/fikri olanınız var mı?
Yönetim kurulana;
A Grubu 4 Üye
B Grubu 2 Üye
D Grubu 1 Üye seçer.
Toplam piyasada 13 tane hisse varsa; A grubu 2 tane, B grubu 1 tane, D grubu 10 tane vardır.
Yönetim kurulu seçiminde A ve B grubu bir hisse, yönetim kurulu belirlemede 10 kat daha fazla imtiyaza sahip. Temettü almakta ise aralarında bir fark bulunmamaktadır.
KAP: GPO [ATJ BVT DVU FDV GFT GMA GSP KRDMA NTB PUA PUZ TNP VCG ] AZİMUT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. Pay Alım Satım Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1116072
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8679ae0b491013
Koskoca Azimut bari doğru açıklama göndermeyi becerebilseydiniz. Ya verdiğiniz tarihler hatalı ya satış yaptığınız fiyat. Siz bile bu halde iseniz diğerlerinde kimbilir neler dönüyordur.
https://twitter.com/Druars/status/1370720362644799503
kardemır a b d hepsı aynı fıyat olması gerek, neden olmadıgını çok guzel açıklamıslar...krdmr ı temettu ıcın alınacaksa tabıı en ucuzu hangısıyse onu almak lazım..yukardakı twiter hesabında vok guzel açıklanmıs