Tavana yazacağım,spek çok arzu ediyorsa çeksin alsın😝😝😝
Printable View
Tavana yazacağım,spek çok arzu ediyorsa çeksin alsın😝😝😝
Bist endeks 101.000 de, mü in boz eşeği hala 12,02₺, allah....... .... Seni mü😱😱😱
14₺ e küçük bir parça yolladım, kap bakalım zavallı spek🙀🙀🙀
var bi oyunlar ama hadi hayırlısı ..
galiba mahmut ünlü bunlara nasıl hissede algı oluşturulur bunu anlattı ve artık aktif olarak sürekli yükselişe dair işlemler yapılıyor ve buna bağlı olarak finansallar da düzelecek ..
diğer taraftan resmen hisseye duvar örülmüş gibi .. bir allahın kulu alım emr göndermiyor .. sürekli birileri satıyor çok az lotla bile deli düşüşler ..
5-6 kurum var bir gün yüksekten alıp ertesi gün düşükten satıyor nasıl bir saçmalık çözemedim ..
bir gün alan tarafta ertesi gün satan tarafta hayır karla satıyor olsa gene anlayacagım ama hep zararına işlem yapılıyor..
hisse geri alımı da durdurdular alım filan gelmiyor artık bedelsiz başvurusu ile ilgili olabilir bu durum..
ula mü ula mü
Benim açıklamadan anladığım, 2.çeyrekte de zarar yazacağız ama 1. çeyrek kadar çok değil ayrıca yatırımlar için paraya ihtiyaç var pamuk eller cebe
Kağıtta hareket başladı bölünme mi var nedir duyum alan var mı
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok algı operasyonu var:-)
%50 bedelsiz verecek Şaka gibi ya Bu endekste hala Kağıt diplerde adi spekülatör gitse de yenisi gelse
Bizim Toptan (BIZIM, Nötr): Şirketin Genel Müdürü Hüseyin Balcı; bu yılın başında atandığı Genel Müdürlük görevi sonrasında ilk kez 2017'in ilk yarısına ilişkin bazı değerlendirmelerde bulundu: İlk çeyrekte %6,4 oranında küçülme gösteren şirket, yılın ikinci çeyreğinde ise uzun vadeli plan ve programları çerçevesinde yapılan değişikliklerin etkisinin nispeten ortaya çıkmaya başladığı bir dönem yaşamıştır. Bu nispi toparlanmada, büyüme ve odaklanma değişikliklerimizin yanında sene başından itibaren açılan 5 yeni (net) mağazanın da olumlu etkisi bulunmaktadır. Yılsonuna kadar, fizibiliteleri olumlu sonuçlanırsa, hedeflerde yer alan diğer 10 yeni mağazanın daha açılması planlanmaktadır.
http://borsaajans.com/Haber/o-sirket...i---45-artti--
http://kanalfinans.com/raporlar/hiss...isse-yorumlari
bu günki yorumlar..YTD
Bu hisse 14 üstüne atıp da kalamadığı sürece hep sıkıntılı bölgededir.Allah 30 lardan alanlara sabır versin acaba bekleyen varmıdır orası da ayrı bir konu..
Sanırım borsa göçtüğü sefer de bu gidecektir.Endeks 2013 de 93 de iken BIZIM 32 deymiş.Endeks 101.000 oldu bu ise 12 de komedi gibi sanırım ters hareket ediyorlar.
endex çökünce bizim de olur sana 5 tl .. endexten önce koşar bu ganere her zaman ..
allahtan satacak çok hisse kalmadı ortalıkta . yakında firma tüm hisselerini geri almış olacak. ohh ne ala valla 25 tl den arz et 18 dolar civarı aradan geçsin 6 yıl 9-11 tl aralığında geri al 3-3,5 dolar civarı ..
Koca holdingin kağıdına bak şu açıklamayı kullanıp 5-10 kademe derdine düşmüşler yazıklar olsun
ben her gün yorum yapıyorum kendi kendime ; münün rahmetli annesini , mahşerde , münün kazıkladığı tüm ky kazıklasın inşallah..
http://konuttimes.com/gundem/soku_kim_satin_aldi/117748
Bu haber gerçek mi hala Şok Marketler bizim toptan'ın himayesinde mi
Ünlüü, Müüü, Emappp nerdesiniz yahu:((((
pazarlama,satış gideri 43 milyon brüt kar 40 milyondan fazla nasıl becermişler yahu
Bu güruh bu çalışmayla manav bile işletemez:(((
bunlara kalsa para için babaları vefat edınce annelerini makyajlayıp arz ederler o derece ahlak sahibi insanlar bunlar . allah onlardan razı olsun ..
Bu vicdansız ırz düşmanları niçin alımları durdurdu acaba:thumbdown:
*citigroup, bizim toptan için hedef fiyatını 11,85 tl'den 12,50 tl'ye yükseltti, tavsiyesi 'nötr'
E zaten oralarda dolaşıyor:(((
MÜ senin tez vakitte Allah belanı versinde tüm insanlık kurtulsun.firavun bile senden iyiydi.
Unlu menkul aldigi hisseleri ne yapacak. Ya yukardan verecek yada uzun vadeli olarak sakliyacak
Aminnnn😱😱😱
Haftalık da iyice sıkıştı... Haftanın kalan günlerinde, olmazsa önümüzde ki hafta bir hareketlilik bekliyorum..
İnşallah devlet mallarına el koyarda, Kayyuma devreder. Ancak böyle değerini bulur MÜ in kağıtları:(((
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/618165
SM-G850F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun sermaye artırım başvurusu için bir haber geçilmiş
tekrar eski zirveyi görse gibi bir hayal kuruyorum ama muhtemelen çok zor ..
Devre kesiciye takılmak istemiyor istese 5 dk da tavan yaptırır...akıllı akıllı gidecek yol uzun hayırlısı olsun...ytd
speğimi tanyorsun mü.mi. ağzından bal akıyor