İnsanın dini,imanı para oldumu,ne babasına ne oğluna nede başkasına güvenir.Bak bu eleman daha öncede altı ay işlem yasağı yemiş.akıllanmış mı hayır.Gene kendi üzerinden dolandırıcılığa devam.
Printable View
Faaliyet karında problem yok zaten fakat bunların ikisi birden yükselmesi gerekiyor biri hanyaya biri konyaya giderse sorun devam eder.
Önümüzdeki süreçte Kur fiyatlarının gerileceğini düşünen var mı ? Ben dahada yükseleceğini düşünüyorum 2019 ortalarına kadar dövizde aşağı yönlü hareketler pek göremeyeceğimizi düşünüyorum.
Resimde bahsettiğim gibi net kar aşağı yönlü gelirse ki emareler aşağı yönlü geleceğini gösteriyor. Hikaye biter ne zman net kar kafa kaldırır ozman tekrar geliriz belki.
Ege bölgesinde, hiç ummayacağınız komşu şirketlerde "maaş ödeme sıkıntıları dedikoduları" dolaşıyor.
İsimleri dudak uçuklatır. "EGE de işler iyi" diye algı oyunlarına gelmeyin.
Ancak, "işler kötü" dendiğinde daima daha kötüsü de vardır. Murphy bunu söyler.
Eğer bu fiyatlardan "geri alım" yapılamıyorsa , başka şey aramayın, yukarsını tekrar okuyun.
Şu "imtiyaz" işinin sonu yakın.. Bence değerlendirmeliler.. Muhtemelen, Okyanusa düşen "elmas" olacak.
Malum kişi bile Bunu okutup, kendi şirketine dönüyorsa, vardır bir bildiği...
https://i.postimg.cc/PqS0tNhG/R_1405.gif
Sayın hoca,
Hem çok kötü bir tablo çiziyorsunuz. (ki ben de İstanbul'da hiç ummadığım batık bir kaç firma ile buna hak veriyorum)
Hem de imtiyaz sona erebilir diyorsunuz. Sizce ufaktan almalı mı peki?
Yani ortam alınmayacak kadar kötü mü
Yoksa imtiyaz bitecek gibi güçlü bir nedenle alınabilir mi?
Yoksa az bişey kenara atmalı mı?
Siz ne yaptınız?
GK ' da O sizlerin önerdiği LİMAN halka açılmasını kastediyorsanız, O tren kaçtı. Bu itibarla kimse buna katılım olmayacağını siz benden iyi biliyorsunuz. Başta siz katılmazsınız. Gayrimenkul satışı yaparlar.
Sizin kendi değerlemenize göre 1/10 fiyatla işlem yapan hisse neden alınmaz.
Hisse geri alım için aradınız mı? Tahta sığ diyorlardı? Şimdi tahta da bol miktarda mal var.!!!!
ytd.
Saygılar,
Sayin Cari herkese yetecek mal var diye bosuna soylemiyoruz. .......
.......yoksunu patronlar stratejiyi degistirmeden.....yani vereceklerine almadan mal istemedigin kadar...
Bugune kadar ne yazdiysak verdiler.
..........
Kiymeti harbiyesi olmayan laf iste
sen fabrika alacagina .....bo.a bulastirdigin kendi tesislerini bi topla bakam.......bizde donunu bir topla derler.....kendi donunu cekemeyen e
bi dur derler herhalde.
Halka arz falan hikaye bu mirasyedilere yari fiyatina acsalar tek
lot alan cikmaz....anca piyasada dagitirlar....yillardir yaptiklari gibi.
Capsiz ..... yoksunlari.
Ytd.
Saygılar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Batısöke Söke Çimento Sanayii T.A.Ş. 298,494,053 TRY 74.62
Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş. 83,975,000 TRY 69.98
Batıbeton Beton Sanayi A.Ş. 1,500,000 TRY 100.00
ASH Plus Yapı Malzemeleri San.Tic.A.Ş. 125,000 TRY 100.00
Batıbeton Sanayi A.Ş. 47,977,594 TRY 100.00
Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş. 57,834,578 TRY 100.00
İştiraklerini Nominal TL değerleri toplamı 489,906,225 TRY/6,11= 80 MİLYON USD
Sen yıllar önce koyduğun TL değeri bugünkü kurdan usd çevir piyasa değerinden yüksek olsun.
ytd.
Saygılar,
Sayın Badi size teşekkür ederim
Ben batıcimi yıllardır takip ederim Ama ben çimentolarda ADANA daydım. Yaklaşık 8-10 yıldır İyi de kazandım. Borsadan 20 yıldır bulunmaktayım hep kazandım. Bugün de 3.00 dan ayen aldım.
Ortaklık yarıarına
Btcim ile Bsoke birlrştşrilmesi
İzmir fabrikası şehir dışına başka bir yere taşınması,
büyük finasal borcu temizleyecek fon kaynağı oluşturulması
gerekir
İmtiyazli ....yoksunlari iyi haftasonlari
Soyle bir doga gezisine cikin derim elektriginizi stresinizi daha rahat atarsiniz.Malum yatirimin icine ettiniz. Sirketi guc bela kurtarsanizda
anliniza yapisan ahlardan kurtulus yok. Elbet bir sekilde bumerang olup
sahibine donecek.
..........
Sayin Cari cok guzel hesaplar tespitler yapmissiniz. Yatirimcinin nasil kandirildigini....soguslendigini.
........yoneticilerin nasil capsiz oldugunun ispatidir bu rakamlar.
Rakamlar yalan soylemez. Bu miras yediler yillardir beyanatlar veriyorlar.
Hepsi yalan hepsi bos cikti.Bsoke yi
ve yatirimcisini saga saga bedavaya
getirdiler.....%4 ve bedellilerle.
Sanirim sira Baticim yatirimci ve buyuk ortagina geldi. Her şer bir hayira vesile olur derler.....kur zarari
belki planlarini mecburiyetten degistirecek.
Yanliz bu capsizlar hangi aksiyonu alirlarsa alsinlar en dogru olani olmayacak....doviz borcunu hedge etmeyen bir yonetim.....piyasaya ters
hilekar kendi dogrulari ile isi surdurmeye calisacaklardir.
Sonuc bunlar yatirimci dostu olmadan yada kulaklarini birileri cekmeden hissenin kendini bulmasi zor. Iyi niyetli olmadiklari kesinde....
ne kadar kotu niyetliler yasadikca derecesini anliyoruz....anliyacagiz.
Ytd.
Saygılar
Sayin whiningman daha yeni geldiniz
en azindan bizden sonra.....hadi biz anladik elestiri yapiyoruz....siz butun olanlara ragmen buraya geldiyseniz kerizin alasi olmussunuz demek geliyor benimde icimden.Ha bu imtiyazlilarin adami iseniz tas tas corbanizi icersiniz yok degilseniz
daha once yaptiklari gibi sizide corbaya kacan sıçan yaparlar....aman
dikkat derim.
Capsizin dostuda capsiz olur....sirf
kendini dusunur. Sizde naminizin dogrultusunda devam edin artik kim
malin hayrini gorurse.
Imtiyazini iyi niyetli kullanan paylasan
bas taci.....yok tersi olursa bizim zamanimizda var.....bir tas corba paramizda.
Size imtiyazli dostlarinizla mutluluklar.
Ytd.
Saygilar.
Sayin carkos cali dibinde saklananlar meydana cikti....sizin degiminizdi.
Bugunden itibaren elime gecen paranin 1/4 buraya. Bazen altin vuruslarda olur tabi. O kadar emek verip beyaz bayrak sallamak yok gari.
Nasibimizi yaratacagiz ve alacagiz
insallah.
Ytd
Saygilar.
Ben hiç bir zaman üç kuruşu olanın yanında olanın hatta mazlumun yanında olmadım borsada. Bu yüzden ben çapsız yönetimin yanındayım. Beğenmiyorsan ver kurtul yok sabır diyorsan, gel yanıma bir çay ısmarlayalım senin derdin daha büyük ( hani benden daha uzun süredir buradasın yaaa) dinlerim
Eee provakötörler eninde sonunda kendilerini ele verirler.Ya bu şekilde açıktan yada yazdıkları yazıların gerçekleşmediğinden.İşte burayı okuyan ky görsün ki kim kimin yanında,kim kime çalışıyor.ona göre kararını verip,provake ve yazıları ile manüple edenlerin samimiyetsizliğini anlayıp, bundan sonra yazıp çizdiklerini ne kadar kaale alacağına karar versin.Yani sonuçta mazlumlarda sizler gibi firavunları yanıda görmek istemez.Hani bir söz vardır;"Ne kadar saltanat sürsede,her firavun,bir gün Kızıldenizde boğulmaya mahkumdur diye.
Bu grafiğe uymayacak SPEK gitsin çelik çomak , top oynasın demiştik...
Aslında , çaresiz ..
Çareyi de söyledik, "o" imtiyaz para ederken değerini bileceksin, sonra "o" da seni kurtarmaz..
Bakalım, nereye kadar SPEK.. görecez..
Unutmamak lazım, dip aynı zamanda MEZAR dır..
"Ak" ım derken "bok" um da olabilir..
https://i.postimg.cc/fbVkv9HK/R_1440.gif
Sayin izmirli_hoca degersizlestirme uzmanlari islerini yapiyorlar. Bos verin su cizgileri falan .Almaya kepcelemeye devam......yoksa corbadaki sıçan içe içe çorba birakmayacak ....yada sizinin kepceler buyuk yeterli olmayacak...
yaw. En kotu ihtimalle pirlantanin degerini bilen biri alir.Firsat varken
torunlara almaya devam derim.
Ytd.
Saygilar.
"Çorbaya sıçan düştü" diye yazdığımda, millet demediğini bırakmamıştı..
Tecrübe işte böyle birşey..Adamı "RUH" gibi dolaştırırlar..
İmtiyazli .....yoksunlari günaydın.
Adinizi anayim da yoksa hisse fiyati
yukselir mazallah.....birileri oyle diyorya....bi yazmayin bak nasil yukseliriz diye. Patronlarinda yandaslarininda kimyasi iyi bozulmus
anlasilan. Beter olun derim.....siz on kusur senedir basta ky olmak uzere tum ortaklariniza ne izdiraplar cektirdiniz. Bu saatten sonra hissenize ky bulmak cok zor ama piyasanin her turlu cambazinin ugrak
yeri olacagi kesin.
Hele yanarim ki yine bir yabanci fon gelip guzelim hissemizin kaymagini yiyecek......iste sirf bunun icin bile
lanetlenmeyi hak ediyor bu ...... yoksunu mirasyediler. Sonuc yine ky magdur...soguslenmis ......cambazlar
ve yabanci fonlar mutlu ve cebi dolmus olacak. Vay benim yatirimcim vay. Vay ....yoksunu capsiz yonetici vay. Iste servet boyle
el degistiriyor bu tur capsiz patronlar yuzunden.
Ytd.
Saygilar.
Sayın Temren mavinin altına geldi,yeni yeni çizgiler çiziliyor.Ben ne dediysem o.Bol bol teşekkür edin.Burada yazmaya başladığımdan beri hiç yanılmadım.Bunların her zaman karakter analizine bakacaksın,teknik analizine değil.Karakterleri hakkında kitap yazsam,ciltler dolusu ansiklopedi olur.Hani buraya gelip oyun bozacağını iddi eden ve malı ky nin elinde bırakan manüplatörler varya kendilerini gayet açıktan belli edip timsah gözyaşı döken.Hah onlara inanan ky ne hallere düşüyor cümle alem görsün.unutulmamalı ki her firavun boğulmaya mahkumdur.(ünlü bir söz.)ytd.
Türkiye eski Türkiye değil bir gece ansızın İMTİYAZLARINIZ kalkabileceğini aklınızın bir ucunda dursun da.
Neyse siz unutun gitsin olduğu zaman bakarsınız...
ereğli = 11,00 TL
batıçim = 5,94 TL (2,25X2,64):(
Ytd.
Saygılar,
Batıçim gün sonu itibariyle:
Fiyat / Kazanç : 12,96
Piyasa Değeri / Defter Değeri : 0,52
En Son kar: 34.503.355 milyon kar
Tum yatirimcilara gunaydin.Artik
iyi egitimlileri anmaktan yoruldum...
lakin onlar bizi uzmekten yorulmadilar. Artik hissiyat ve heyecan birakmadilar. Kriz donemine
birde kisin soguk ve kasvetli havasi
eklendimi hepimizin kimyasi iyice bozulacak. Ne yapalim katlanacagiz.
Azar azar almayada devam.....vade belli olmasada kumbaraya atmaya devam...nede olsa kumbara acildiginda her birinin kac para edecegini bilmek insani rahatlatiyor.
Bereketli birgun olur insallah.
Ytd.
Saygılar.
2,65x 2,25 =5,96 tl :)
Hissenin piyasa değerinden mutlu olmayanlar.
Son durumumuz budur.
Yatırımcılardan gelen yoğun istek üzerine 5 milyon TL geri alım için alınan
kararır uygulanmasına karar verilmiştir.
Kararı uygulamamakta ısrar etmeleri nedeni nedir?
http://www.baticim.com.tr/
Yatırmcı ilişkileri YEŞİM Hanım,
5-10 kişi yazılı fax çeksin bakalım ne yapacaklar.
Telefon
:
0 232 478 44 00
Faks
:
0 232 478 44 44
Adres
:
Ankara Caddesi No:335 Bornova / İZMİR
ytd.
Saygılar,
Yatırımcılardan gelen yazılı ve sözlü talepler üzerine, Şirketimiz ile ilgili bilgi ve beklentilerimiz aşağıda sunulmuştur;
- Bağlı ortaklığımız Batısöke Söke Çimento Sanayii T. A.Ş.'nin 1.650.000 Ton/Yıl kapasiteli entegre klinker ve çimento tesisinin devreye alınması ile birlikte ihracatımız Haziran 2018 ‘den başlamak üzere hız kazanmıştır.
- Grup olarak 2018 yılsonuna kadar yaklaşık 40 milyon USD ‘lik ihracat bağlantısı yapılmış olup, 2019 yılı ihracatının ise yaklaşık 60-70 milyon USD aralığında olacağı tahmin edilmektedir.
- Yatırımlar nedeniyle Grubun uzun vadeli kullanmış olduğu döviz kredilerinin yıllık anapara ve faiz ödemelerini ihracat gelirleriyle karşılayabileceği öngörülmektedir. Dolayısıyla döviz borçları kısmen hedge edilmiş olup, ihracatın artırılması yoluyla bu konuda önlem alınmaya çalışılmaktadır.
- Bağlı ortaklığımız Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin Enerji üretim ve satış faaliyetleri hidroelektrik santralleri ile ilgili olup, hem üretim miktarındaki artış, hem de son dönemde elektrik fiyatlarında meydana gelen artış enerji faaliyetlerimizi olumlu yönde etkileyecektir.
- Hem Şirketimizde hem de Bağlı Ortaklığımız Batısöke Söke Çimento Sanayii T.A.Ş. ‘nde atık ısıdan elektrik üretim tesisi olması nedeniyle, son dönemde elektrik fiyatlarına gelen artışların maliyetlerimizi kısmen olumsuz yönde etkilemesi beklenmektedir.
- Ayrıca 2018 yılsonuna ilişkin normal koşullar altındaki diğer konsolide beklentilerimiz;
Konsolide Satışlar : 1.100 – 1.150 Bin TL
Brüt Kar Marjı : 32-35%
FAVÖK Marjı : 30-35%
Kapasite Kulanım Oranı : 90-95%
Yönetimden , Benzer açıklamayı hisse gerim alım içinde bekliyoruz.
Yatırım Tavsiyesi Değildir,
Saygılar,
3,16 tavan olsa x 2,25=7,11 TL bu fiyata zor mal veriz....
6,20' ler den 2-3 yıl bekle sonra 7,11 tavana ver pek akıl karı değil.
Ytd.
Saygılar,
Şu 325-350 milyon TL faaliyet karını bir görelim.
bu EBİTA da 370-400 milyon TL yapar.
180 milyon sermaye ile SÖKE FABRİKASI 2018 için 6.aydan beri çalışıyor.
2019 TAM çalıştığında eğer İHRACATLARI söyledikleri gibi yaparlarsa,
bu fiyatlara kendileri istese bile fiyata baskı koyamazlar.
hisse başına 2 TL EBİTTA olacak hisse 2 ,68 fiyatlarda fiyatlamaya devam edecek.!!!!!
Diğer büyük hissedarın maliyeti de 2 usd/2,25=0,88 usd o da yaklaşık 5,40 TL civarı.
YTD
Saygılar,