Bambaşka günmüş puştlar aşağı basıyorlar. Adamlar KY senetteyken yukarı hareket yapmaz. Ben zararla sattım geçen hafta. Bu puştlar 1 ileri 3 geri moduna devam ediyor. Heveslenen arkadaşlar adına üzülüyorum
Printable View
Bambaşka günmüş puştlar aşağı basıyorlar. Adamlar KY senetteyken yukarı hareket yapmaz. Ben zararla sattım geçen hafta. Bu puştlar 1 ileri 3 geri moduna devam ediyor. Heveslenen arkadaşlar adına üzülüyorum
- piyasada sağlam durdu. Seans sonu bayağı mal aldılar. Bekleme modundayız
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inşallah artar da herkes kazanır
Finans kağıdı yutmuş
Finans aldığı malı kusmuş. Ama kafalarına malları basmazsam namerdim
rusyayla kriz zamanın da açıklama yapmışlardı hisse alcaz diye
12-13000 tanemiydi neydi aldılar dalga geçer gibi
güya devletin yanındayız gibi görünmek için
yaw bırakın ALLAH aşkına kimden umut güven bekliyoz bunlardan mı
haysiyeti şerefi 5 para etmezler
zerre hiçbir insanlık emaresi yok bunlarda
Küfür ede ede günaha giriyorum.... ne desem ne etsem fayda etmiyor.... ya beklenecek.... ya da çatlayacağım...
Biri Ali keleş ve haramilerine söylesin.... bende zarara MAL yok.... istersen batabilirsin...
Finans ın kahpe speki.senin...........ben...........
Samat, keleş ve ekibini, şiddetle kınıyorum
Endeks Amerika vize probleminin baslangic noktasini gecti. Kayiplari kapatti artiya gecti.
Bu Samatin ****** cocugu Keles ve Kuru pezevengleri 1,17 deki hisseyi 1,13 te tutuyor.
Kuruuuuuuuu Rasit gotune avokado girsin.Keles senin gotune Amerikan vizesi girsin.
1.14 satış fiyatı
bende 1.000.000 adet thy var :kahkah: yerseniz tabi
Demin yine aradım. Her zaman ki gibi yok dedi, tatlı sekreter...
0312 527 28 88... Mr. Keleş
Anlamadığım şu, neden hissenin yükselmesini istemez keleş. Hadi primli olsa, ok. Kar tatlı geldi derim. Ama bu tarzı çok garip
galibin mepet i mi samat mı
bence mepet bakalım galib götürcekmi
bana kanmayın bilseydim samat alıp 4 sene zararla gezmezdim
Galip, eğer kağıt sektörüne elatacaksa en uygunu samat olur. Ykgyo , O Götürmüştü
Spk ya telefon açın. Şirketi arayın sıksık. Baskı kurmamız lazım
Ali keleş ve grubunu savcılığa kadar şikayet edelim. Yıllardır, karları saklayıp, yatırımcısını çıldırtan, her sene ihale almasına rağmen hala kar açıklamayan, bu ky katili adamı, her yere şikayet edelim
lan domuz endeks az birşey kırmızıdayken %2 düşürdün hisseyi endeks artıya geçti hadi bakalım
Sosyal medya hesaplarını bilen var mı
https://twitter.com/tusiad
https://twitter.com/musiadgnlmrkz
https://twitter.com/tumsiad
https://twitter.com/turkonfed
https://www.facebook.com/icasifed.org.tr/
hep beraber birlikte ses fazla çıkar
bireysel ses az çıkar
Bilançosu yinemi kötü gelecek ki
bence yine zarar açıklama ihtimalleri çok yüksek kozanın mallarını aldılar bahaneleride hazır
ne yapacaklarını kestirmek zor karda açıklayabilir belli olmaz bunların işi
sürü psikolojisine sokmaya çalışıyorlar milleti
Bilanço büyük ihtimal cort ama... bunun bilançoyla teknikle yürümesi mümkün değil.... prizma da Raşit ve Metin kuru 0,90₺ ----2,45₺ Fiyat aralığında alım yaptılar... hisse3,80₺ gittimi gitti... yani patron almadığı sürece bence çıkması hayal.... ytd( bende bu mikrop şirkete MAALESEF ortağım ve çook kötü zarardayım)
Mynette bazı dangalaklar galip ismini dillendiriyor sakın kanmayın yok öyle bi şey.... akşam takaslara bakın anlarsınız... takaslar da işyatırım ve gedik yatırımın iiiiice bi alıma geçmesi lazım diye düşünüyorum....
Hissenin gitmesi içinde HACİM şartı gereklidir.. 2 -3-4 milyon hacimle bi halt olmaz.... 500-750 bin hacimleri hiç saymıyorum.... 10 -15 milyonluk hacimlere ulaşılması lazım... yani açıkcası cesur yürek bi SPEK gerekli... yoksa tırt... boşa vakit ayırmaya gerek yok... saygılar
Bi detayı daha ekleyim... bu kağıdın partneri PRİZMA dimi..... gitti mi gitti..... FLAP da bi ortak yönü vardı diye biliyorum o da zamanında gitti mi gitti.... BEYAZ havasız ortamda bu da uçtu.... sıra bunda ama üzerindeki KY yükü fazla dökmeden gitmez.... çatlatmadan gitmez.... sabır sabır sabır.... yoksa BORSA da PARA yoook.....
Bu karakterdeki anca eksi bilanço veya bedelli açıklar
arşivden
31-10-2013, 20:03
Yatirim_Haklari
Değerli arkadaşlar; Bu hissede zarara uğrayan arkadaşları birlik halinde ilgili kamu kurumlarına suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum
bu mesajın tarihine bakın birde şimdiki tarihe ne değişmiş hiç yine milleti soymuş hala daha soyuyor
doymadılar gözlerini toprak doyursun
Bu kağıdın çıkması için gerekli şartlar ,
1. dokuz aylık bilançoda kar açıklayacak
2. yeni bir iş kolu edinecek
3. Galip Öztürk tarzı bir speğe büyük bir hacimli satış olacak
4. 1,50 li hacimli geçilecek
işte o zaman yürür gider, önünde kimse duramaz, asla YTD
Lanet kağıt. 1.13 alışta,, eyyyyyy keleş, hayat sana beleş,
Ya maden haberi çıkarsa, valla topuklar yani