Merhaba,
Kisa vadede olumlu bir seyler bekleyen var mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Merhaba,
Kisa vadede olumlu bir seyler bekleyen var mi?
eyyyy rysas
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,12 desteğine oturdu. Artık zıplaması gerek, yoksa stop yer. YTD
yat finansman daki şahsiyetsiz köpeğin gecen hafta ittifak ve adese de yaptığı baskı bu hafta ordan cıkıp rysas ve rygyo ya geldi...bu şahsiyetsiz günlükçü köpek parası olmadan yatırım finansman adını kullanarak milleti s..ebileceğini sanan hıyarın teki alıp bi kademe üste veya aynı kademeye vermeye çalışan bu it genelde 2-3 gün musallat oluyor ve gidişinde tahta %15-20 gidiyor...bakınız ittifak ve adese (ittifaktan dün tam olarak çekildi köpek) ..rysas ın zamanı geldi geçiyor bile bence...ytd..
su an tahtadaki ilk 3 satıcı osmanlı -300 açık yatırım finansman -50 bin açık ta a1 130 binlot kendi amlını satmış...hiç hareket etmeyen tahtada neden açık satış yaparsın ısrarla..ytd..
O aciklarin hepsini aldılar. Manyak bunlarin tahta sahibi. Hisseyi resmen defteri ile bedevaya veriyorlar. İştirakindeki payın olan yüzde 60 bile şu anki piyasa değerinden fazla finansal değerde üstüne o iştirakindeki deger defter değeri yani 0.34 e 3 te 1 ediyor. Reysas alınca düşünün depo aldım bana üstüne tırlar ve işleyen firma verdiler dimuryolu vesaire birde rygyo da almış oluyorsunuz rygyo 1milyon metrekareye yaklaştı kapalı alan hergun kapta haberi var rygyo. şunu kiraya verdik bunu bitirdik bukaddar gelirimiz olacak. Burası resmen yatırım yeri olmuş 6 da 1 ine satılan bir hisse ama defter değerinde. rysasta şunu bilsinler siz aldığınız her lot ile rysasi size bedeva veriyor ama rygyo dan arsa depo almış düşünün.ha buradan 1000 lot almışsın ha rygyo aynı üstüne şıkır şıkır işleyen 1500 son model tır bedeva
Cok gürültünüz var çekilin bi kenarda oturun değerinin en az 10 da 1 ine işlem gören tahtada çarşaf çarşaf yazıyorsunuz
Rygyo 1 hisse almak demek 1 hisse sahibi olmak demek Bursa bir hisse almak demek rygyo bir hisse almak demek ama üstüne reysas bedevaya.ulan heyecanlandım.
Hep böyle olur zaten. Reysaş macerası GYO ile başlar. Sonra hem GYO'nun sahibi olan hem de 1 yıllık faaliyet kârından işlem gören RYSAS'ı keşfeder ona geçersin. Heyacanlanırsın ve umutla beklersin, beklersin, beklersin. Gayet normal bir durum yani. :)
Teşekkür ederim Zico
Sağol aynisi oldu. Ama bazen o rüzgar vardır. Onu görürsünüz. Rygyo da reysas olgunlaşmış yıllarca. İnşallah çok beklemeyiz
Ayrıca şunu belirteyim bu logistic sektörü ile alakalı gelişmeleri en iyi metro biliyordur takip ediyordur diyorum.buraya farklı bir ilgisi var. Acaba nereye virman yapıyor.alip alıp saklıyormu.yada satıyor mu bilen varmı.
Son 1 haftada metro 1.150.000 lot altı, yanlış hesaplamadıysam. Yancısı marbasda da baya mal var. Bakalım kaçtan verecekler.
Tahtadaki salak şeker yatırım sürekli zararına işlem yapıyorsun, alıyorsan al bekle niye 1-2 kademe aşağıya veriyorsun.
Gedikdeki adam aldığı malı 1 kademe üstüne koyuyor.
A1- yatırım fin açık yapıyor.
Galip daha ne bekliyor anlamadım.
http://fs5.directupload.net/images/170721/lbw3ss9b.jpg
son bir ayda alan ve satanlar
endeks giderken biz bekledik sanırım sıramız geldi.
ilk hedefimiz nedir teknikçi arkadaşlardan bir çalışma bekliyorum. saygılar.
İlk hedef degilde beklentim asagiya birinin cakmasi alış kademesi anormal dolu bu iste bi terslik var
yaklaşık 2 haftadır 1.17 kıramadı ve genel oalrak 1,14-1,17 arası gitti geldi.. bu iyi bir al sat fırsatı olsa da 1,17 kırıldıktan sonraki sert hareketini kaçırmak istmediğimden bekliyorum hala.. bakalım sonu nereye varacak.
Kimsecikler yok çalı dibindemisiniz :D
Valla yazı yazıp buraya ky gelmesin istiyor arkadaşlar yazamiyoruz. Beklenen bir hareket var her an olabilir mesela 30 dakika 3 gün 30 gün ama olacak. Ama durdurulması imkansız olacak
TRT haber de bir fikrin mi var yarışmasının jürisi olmuş bizim patron. Medyatik te oluyoruz az biraz. Yeni fikirleri keşfediyor uzaya çıkan ilk türk diye anons ediliyor. Medyatik olmak bilinmek iyidir
Kısa vadede
Aman kimseler olmasın, sessiz sedasız beklemeye razıyım.
1.17 duvarı aşıldı mı ne. Bakalım akşama kadar yüzde 6 8 varmı bizlere.
Kim aliyor anlik takas atabilecek var mi?
3 dür 1.19 u yıkmaya çalışıyorlar, ama yıkamadılar.Yıkamayacaklar
Ya şimdi ya hiç. Devre kesiciye girip devam etmesi için. Tik tak tik tak. Zaman işliyor😈😈😈
Metro ve matbaa ikilisi ısrarla çaktırmadan alıyorlar. Bu sefer ki alislar öyle ani bir çıkışa benzemiyor. Demek bir trende girmiş veya girecek. Olması gereken fiyat ozsermaye oranı ve iştiraklerinden payı felan ile şimdiki değerinin kaç katı hesaplamak lazım. Ama metronun burda olması ise herhangi bir heyecan fırtınası aşağı yukarı barındırıyor.
Burdaki metronun Galip olduğunu sanmıyorum. Metro gösterilerek Galip süsü veriliyor ve kademeye oynuyor birileri. Galip'in belli bir hareket tarzı var. Daha önce birçok tahtaya girdi çıktı, alış satış tarzı hep aynıydı. Tek kademede üç kuruşa tamah ettiğini hiç görmedim Galip'in.
Bilanço arifesindeyiz. Patronun fazla seçeneği yok. Ya hisse fiyatını yükseltecek ya da bilançoyu kasıtlı bozacak. Artık medyatik olmayı seçip insanların gözü önünde bulunacağına göre borsadaki şirketlerinin fiyatına çeki düzen vermesi gerekir. Borsada bir şirketin işlem gördüğü piyasa değeri sahibinin itibarı, şerefi, namusudur. Patronun artık bunun farkına varması lazım.
Hissenin kendisi hakkında konuşmak gerekiyor. Yarın da hareket tarzı nasıl olacak önemli. Birkaç kademe daha yükselirse ve geri salmadan devam ederse kimse yaklaşmaz ve bir tren havasına girerse nerelere gider bilinmez.