Bilmediğin konularda ahkam kesme bence.
Hisse dün 1,67 kapanışla al verdi.
1,73 max diyorsun 1,79 gördü bile.
Bir saatte iddaanı çürüttü çöp etti.
Printable View
Git başka biriyle dalga geç arkadaşım. "Üç kademeyi elle yazmış falan " o üç kademeli kendi programimizda biz de görüyoruz. Paylaşan başka konuşan sen, bari sorduğum adam senin gibi yazsa zoruma gitmez. Otostop çekip eve bırakmanı isteyecek benzetmesi de çok saçma her halde sen hep böyle yapıyorsun ben daha öyle bir şey yapmadım. Bilgi paylasacaksan paylaş paylasmayacaksan da dalgavari hakaret etme.
HTC_M9e cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yakında bi iş olacak bunda ak ve iş alması olumlu
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küçük yatırımcı elindeki malı vermesse gitmez
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
negüzel iş valla 10 bin vivarı aldınmı işi bitti gitmiyor namussuz
istiyorlarki küçük ler hep para bıraksın birgünde kazandırın be
zaten ne yapıp edip parayı geri alıyorsunuz
Valla şaka gibi kağıt
Günlükte 1,69 üzerinde kaldığı sürece yine yukarıları deneyecektir.
Yeter ki 1,69 altında kapanmasın.
Haftalıkta 1,72 üstü kapatırsak eğer 1,93 e kadar gidebilir.
yat.tav.değildir.
Böyle bir kağıt bistde başkada yoktur.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BIST de arasak böyle bir kağıt daha bulamayiz valla
Pasta paylasabilirseniz mutlu olurum.Tesekkurler
Ne mutlu ki 1 lot, 5 lot, 10 lot alan biri var. Yoksa bodoslama tabana gidecek hisse. :)
Onlardan biri de benim :)
bugun nasıl cıkmıs borsa duserken hayret mal kakalayacak adam bulamamıs olmalı pazartesi acılısta 2-3 kademe daha cıkar adam cekmeye calısır sonra yine 1.65 e duser.. bilancosu karlı sirket yukselmiyor zararda olsa daha iyi zarar getiren sirketlerin hisseleri nasıl tavan tavan gidiyor goruyoruz. herif 3.80 den dusurdu hala doymadı doymaz bu patron kucuk yatırımcı dusmanı somurucu .
1.65 e düşeceğini bilsem hemen telde ederim. Ama bilmiyorum. Koparsa kaçırsam bu defa üstten almaya calisacam ki yine düşerse bir zarar iki olur. Sabırla beklemeye devam ytd
Bakalım hayırlısı kardeş ya batar ya çıkar...ytd.
Yarının yükselenler listesinde ilk 5 e aday hisse prizma olur mu acaba ?
bumu listeye gircek en son devamlı listeye girdiginde tabanla girmisti tavan olmayalı 1 yılı gecmistir ..bunun yukselmesi icin 1.86 ustunde kapanması lazım kapanırsa 2.40 a hızlıca gidebilir ..ama bu halde 1.86 ustunde kapanması da imkansız zaten
gecen 9 aylık bilanco oncesi 1.78-1.94 arası gitti geldi malı bosalttı bilanco geldigi gun 1.72 ydi sonrası malum 1.40 a dustu .yine aynı sey bilanco kar gelecek diye kucuk yatırımcı cekmeye calısıyor kucuk hareketlerle bilanco gunu yine dusmeye baslayıp yine 130-1.40 arasına iner .bunlar soyguncunun onde gideni
Tahta gayet güzel,susun ve izleyin...
bende mal yok merak etmeyin ne bok oldugunu bildigim icin bildiklerimide yazıyorum tahtayı tanıyorum 1.7 milyon lot hacim var yerinde sayıyor baska hisse olsa tavan olmustu bu hacimle ..dedigim gibi 1.86 ustu kapanıslarda 2.40 lara hızlı gidebilir ama buralarda oyalanırsa tekrar 1.40 lar gelir ..yılsonu kar gelicek ama bu hisse icin kar falan hikaye.. ancak sirket satılırsa yukselis baslar bunda ..ama kucuk yatırımcıyı sagmak varken niye satsınlar sirketi
Oyalansın buralarda,hatta 1,40 düşsün,olmadı Samat ın yanına boylasın.Pirazma da yım,Sıkıntı yok .
Ya batar ya çıkar ya şimdi ya yarın ya da hiç bir zaman ?..
cıkıcak hisse herzaman cıkar endeksi hatta savas olsa takmaz bakın ornek vereyim dun 2.30 dan berkosan aldım bugun 2.22 ye dustu ama su an 2.48 yani cıkıcak hisse endeksi takmıyor bu ise hala %3 ekside gerisini siz anlayın artık 1.85 milyon lot hacmi bosuna yapmıs cakal soyguncu herifler
ve berkosan %10 devre keser iste boyle cıkıcak hisse ne olursa olsun cıkar.. demekki neymis dunku alıslar przma daki gibi sahte degilmis bu sırf gel gel o kadar
Valla senin kadar hisseleri tanımıyoruz ne yapalım
Teşekkür ederim
tecrube kazanımı bu yıllardır kendime 10 tane hisse belirlerim her adımını her kademsini her hareketini ezberler ona gore islem yaparım bakın ornek ayen demisim 4.70 den olmus 9 tl intema demisim 23 ten olmus 56 srvgy demisim 3.60 dan olmus 4.60 odas demisim 5.10 dan olmus 8 tl zoren demisim 1.40 lardan olmus 2.10 cıkmaz dedigim hisselerde cıkmaz buna da cıkmaz diyorum cunku yıllardır tanıyorum . 3.80 lerden malı kcuuk yatıırmcıya bosaltanlar bunları geri toplamadan yuksetlmez geri toplamsıda yıllar surer ancak sirket satılırsa yukselir bu dandik hisse .
ayrıca asagı yukarı 40 gun once endeks 105 000 ken zaten 1.74 gormustu endeks 115 000 gordugunuz uzere hala aynı fiyatta anlayacagınız 10 kademede git gel yapıyor epeydir spek 10 kademede yolumu bulim diyor patron zaten ortoda yok ..biz burdayız kimileri gibi 2 ay once cok yakında tavan olucak almadıgınız icin pisman olacaksınız diyen zaat gibi kaybolmadık buradan spek persembe seni :kahkah:
Maalesef pasta da yükselişe işaret etmiyor.
Grafik zaten göstermiyorda
Adamın ismini unutmussun. Zaten 3.80 lerden inen hisse yeterince biktirmadi mi.
carsambaydı dimi pardon gelen mesajlar falan cevap vermek aynı zamanda is yogunlugum var . 2 ay once 1.60 lardayken 1.99 tavan olucak almayan pisman olucak dedi kayboldu gitti herif.. gelelim buna 2 bilancodur aynı seyi yapıyor bilanco kar geliyor acıklandıgı gun dusmeye baslıyor ..ornek 2 bilanco oncesi 2.10 lardaydı acıklandı 1.80 lere indi ..gecen bilanco acıklandı 1.72 den 1.40 a indi ..simdi yıl sonu bilanco dikkat edilsin yine aynı terane gibi buralarda dolasıp bilanco acıklandıktan sonra 1.30 lara dusebilir bu hissenin karakteri bu .50 gun oldu patronda ne alıyor ne satıyor .koyvermis gitmis anlıyacagın .bazen gunlukcu grup giriyor 4-5 kademe yukseliyor hemen geri dıusuyor ..dedigim gibi bu hissenin yukselmesi icin ya sirket satılcak ya da patron en az 100-200 000 lotluk alımlara baslıycak baska turlu imkansız bunun yukselmesi haa uzun vade yine 3.80 gelir ama ben deyim 3 yıl sen de 6 yılda ..kucuk yatırımcıdan mallar geri toplanacakta ohohooo
O zaman biz de mallanalim 3 yıl sonra 2.5 kat iyi olur dimi
lafın gelisi o :) operasyon yapılan tahtalar en az 8-10 yıl birdaha eski seviylerini gormezler acın inceleyin herseyi devletten beklemeyin ::) buna en guzel ornek galibin hisseleri rızanın hisseleri ...ben burdan mallanmam nasıl olsa yukselmiyor mallanacagım yer 1-1.30 arası olacak ..rasit bu 2 sirketin arasında bu kadare fark bırakmaz ya samat yukarı gidecek ya bunu samata esitlicek yani dusecek .iyi kazanclar yorum yapmaya degmeyecek hisse zaten gidisatı ortoda
Bin lotla aranızdayım.prizma pek spekülatif geldi bana o yüzden fazlası hüsranla sonuçlanır