İki kişi kaldık herkes sattı neye güvenerek primli bedelli kullandırılır anlamadım imzayı atmış olsalar gene anlayacam bi de ihale fos çıkarsa o zaman 2.39 a bedelli ye de kimse girmez 2 den borsadan alir
Printable View
İki kişi kaldık herkes sattı neye güvenerek primli bedelli kullandırılır anlamadım imzayı atmış olsalar gene anlayacam bi de ihale fos çıkarsa o zaman 2.39 a bedelli ye de kimse girmez 2 den borsadan alir
Ama bunu toplamak içinde kullanıyor olabilirler 2.6 ya kadar çekip toplayıp ihaleyi açıklarlarsa cebi doldururlar
Ne güzel hissesin sen PRKAB. İhale haberi çıksa bu bedelli haberinde düştüğün kadar yükselmezsin. Maliyetine gelsin hemen satıp kurtulmak gerek.
Kablo isini az cok bilen birisi olarak.
LME olmus 7000, suanda kablocular(buyukler) bayilerine hadi kuzucuklarim siparis gecin - kampanya yaptim iskontolar artacak dedigi zaman. Ihracati soylemiyorum bile.
Allah bu kabloculara akil fikir, yatirimcisinada sabir versin.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PRKAB yönetimi istifa :)
Prkab ları satıp dentı aldım çok memnunum....
Bedelli sermaye artırımı tarihi belli olmuş.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/635743
Nefretlik kağıt oldu böyle adi is görmedim 2,76 ,2,39 a düşsün de ellerinde kalsın ruchanlari rulo yapıp oynarlar her gün yüzde 2 düşüyor bu ne ya
Yavrular geçmiş hesaba
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İhalenin kırkı çıkmış, ?????
Çok fazla yazıp kafa bulandırmak istemiyorum, TEİAŞ 'ın yaptığı ihalelere bir göz gezdirirseniz, temmuz- ağustos ayında yaptığı ihalenin hünüz sonuçlanmadığını görürsünüz, bu demek değil bu ihalede o kadar sürer, ama yapım işleri ve hizmet alımlarında çok değişik noktalar var. mesela aşırı düşük teklife açıklama istenmesi vs. gibi. İhaleye katılan tek firma olduğu için süreci fazla uzatacaklarını düşünmemekle birlikte yaklayşık maliyetin üzerinde ve olumsuz olsaydı şimdiye kadar açıklanırdı diye düşünüyorum. Kesinlikle YTD değildir.
hoopppp bir bakmışşın ordayız .........
ihale iptal edişmiş....
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/636682
Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından çıkılan Tkabçy.7 Referanslı, İzmit Körfez Geçişi Güç Kablosu Bağlantı Projeleri Yapım İşi ihalesine Şirketimiz tarafından verilen teklifin ihale kapsamında verilen tek teklif olduğunun öğrenildiği, İhale konusu projeyi kapsayan sözleşme henüz imzalanmamış olup, değerlendirmeler neticesinin olumlu olması halinde Şirketimiz sözleşmeyi imzalamak üzere davet edileceği 14.09.2017 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformundan duyurulmuştu.
İhale komisyonunun konu hakkındaki 23.10.2017 tarihli tutanağı EKAP üzerinden Şirketimize bugün tebliğ edilmiş olup, buna göre İhale Komisyonunca "ihaledeki tek teklif ile yeterli rekabetin sağlanamadığı kanaati oluştuğundan ihalenin iptal edilmesine" karar verilmiştir.
Bilgilerinize sunarız,
Saygılarımızla,
Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş.
Dusus kesin ama su da onemli ihale kesin alinmis gibi prim de yapmadi yuzde 20 yukarda gibi ihale tarihinde nerdeydi bugun nerde ona bakmak da lazim
İhale Komisyonunca "ihaledeki tek teklif ile yeterli rekabetin sağlanamadığı kanaati oluştuğundan ihalenin iptal edilmesine" karar verilmiştir.
Daha önceleride yazdığım gibi tamamen komisyon ve ihale yetkilisi takdirinde olup, bu kanaatin oluşması için 40 gün beklemeleri biraz işgüzarlık olmuş.
Şirket ihaleyi kaybetmedi yeni ihaleye girecek ,iki zaten alsaydı 5 lerde olurdu bu ilk reaksiyona gore mal satılması yanlış aldığı büyük bir ihale var zaten ayrıca yurtdışı kökeni olan bir şirket kimse korkmasın elinde mal kalmaz :)
madem ihaleye bizden başka giren yok bir dahaki ihaleye daha yüksekten fiyat verelim bizden başka kimse yapamayacak belli oldu .zaten ihale aldık diye çıkmadık günlük düşünmeyin yoluna devam edecektir şahsi düşüncem
fabrika yerimizin satışı ne durumda varmı bilen
birde geçen sene hisse geri alımı yapılmıştı bu senede geri alımlara başlarlarmı ne dersiniz
gerçi halka açıklık yüzde 13 çok düşük ama
Şirket 31.12.2016 tarihi itibariyle 1.000.000 adet PRKAB hissesini pay geri alım süreci kapsamında
alımını gerçekleştirmiştir. Buna ilişkin tüm detaylar Kamuyu Aydınlatma Platformunda açıklanmıştır.
şirket neden hisselerini geri alır şirkete güvendiği için satan neden satar şirket kötüye gittiği için yani bizde işler güzel demekki
bu şirketin netaş gibi çinlilere yada avrupaya satılma vakti gelmiş bence :)
Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş.; 2011 yılında Prysmian ve Draka arasında gerçekleşen birleşmeyi takiben, bugün dünya çapında enerji ve telekomünikasyon kabloları sektöründe lider olan Prysmian Group’un Türkiye operasyonudur. Firmanın merkezi, 1964 yılından bu yana Mudanya’da (Bursa) yer almaktadır ve toplam 180.000 m² lik açık alan (79.000 m² kapalı alan) üzerinde faaliyet göstermektedir.
şu 180,000 m2 arsa deniz kenarında burayı satsalarda daha farklı yere taşınsa fabrika ne bedelsiz verir arsa karıyla :yahoo:
endeks 0.70 eksi sen yüzde 4 eksi alkış sana verdik malı yarına 2.70 den alırız spekten geri
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gidişle 2,39 dan alınacak borsa da n kâr kaçıran adi şirket
P.tesi rüçhanın son günü . ostim ve bsöke rüçhan bittikten sonra yukarı gitmişti. P.tesi 2.seans rüçhana mal gelmediğini görürlerse yukarı yapabilir. Hissenin üstleri boş . seans sonu kapanış seansında 90 bin lot 2.71 den işlem oldu.satıştaki 4 kademede 18000 lot mal vardı. P.tesi 2.73 alışta açabilir. saygılarımla