ihtahlı alışlar değil.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
Printable View
ihtahlı alışlar değil.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
Patron bugün itibariyle tahtaya döndü. Yavaş yavaş alıyor. Hiç acele etmiyor. Satıcıları ürkütmeden ufak ufak topluyor. Biliyor ki ani hareket yapsa kuşlar kaçıp daha üst dallara konacaklar. (Asla yatırım tavsiyesi değildir.)
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günde 150-200 Bin lot Allah ne verdiyse topluyor. Sene sonuna 98 seans kaldı. Alacagı 12 Milyon Lot kaldı. Maşallah her seans satıcısı var. Bu gidişat ile hepsini 2.50 nin altından alır. Helal olsun sana Hamdi yıllarca malı millete taşıttın şimdi de bas bas paraları leylaya...
Biz bize kalalım o zaman görüşürüz.
(Asla yatırım tavsiyesi değildir.)
Seninle yolum uzun devam
Adamlar 2.40 un üstünden almıyorlar sadece zaman kaybı burdan satıp alttan alın
2.50 bin üstünü hiç görmeyecek
Çok komik ya...
Herkes satsın....
Patronu sevindirelim...
Kaynağı ayırmışlar, 2.50 altından aldıkları ceplerine kâr kalacak.
Adamlar çok garip hadi durmayın satın satın... ne de olsa Hamdiye destek lazım...
Bu arada şirketin yatırımcı ilişkilerini tebrik ediyorum. Kendi kağıtlarındaki yatırımcı profilini iyi çözmüşler. Nede olsa bunların alayı mal deyip vurdukça vuruyorlar.
(Asla yatırım tavsiyesi değildir.)
2.28
2.27
2.26 alışlarım geldi
2.22 kadar alıcıyım.
ve satanların ky olduğunu sanmıyorum.
yt değildir
Geçen hafta 36 ve 39 dan verdiğim bir kısım hisselerimi geri aldım..(24-25-26)
Beklemeye devam..ytd
Alım için erken patron çingene çıktı 5 gündür alım yapmıyor2 li seviyeleri pahalı buluyo anlaşılan
bugün hisseyi toparlamazsa tekniği bozulup sat verecek .
Onu bekliyor hamido sanırım stoplayanların malını almak için pusuda sanırım
Sabah seans açılışı malın biri 2.18-2.19 dan 200.000 Lotu vermiş. Kafa kaldıracak kaldıramıyor. Sabırsız birileri verecek diye. Aşağılarda tilki gibi bekliyor. Aptal karga peyniri ağzından düşürsün diye.....
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ulan Hamdi tam sırtlan çıktın be. Kemikleri bile sıyırıp kimseye beş kuruşluk faydam olmasın diye çırpınıp duruyorsun. Yeter yıllarca söğüşlemişsin zaten millteti. Geri alırken bile tilkilikler peşindesin. Böyle yatırımcısını öpmeye çalışan başka bir patron yok bist te. Bak akıllı ol birilerinin ahı tutar sonra helaya ekmekle girmiş gibi yamulursun. Demedi deme..
(Tabiki yatırım tavsiyesi değildir.)
Hacim= 12.000 Lot.
Geri Alım Kalan Mik. = 12.000.000 Lot
Sizce kaç günde geri alım yapacağım diye ilan ettiği miktarı toplayabilir?
Uyuz eşşek desem abartımı olur?
Hamdiiii
Buralardan bile geri alım yapmıyorsan ne diye açıkladın geri alım yapacağız diye...
Başkaları gelir alır malı. Sonra toplayacağım diye uğraşır durursun.
Akıllı ol.
Otel gelirlerin yıl sonu 100 Milyon TL ye varacak nerdeyse....
Sence bedavadan toplatırlar mı sana....
(Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.)
hamdi akın
citi deutsce alıcak malını götürcek 4-5 e buyur buradan al malını diyecek.
benden de artık pazarlıkla alırsın:party:
yt değildir kurgu
Hamdi çok akıllı adam
2011'de halka arz et.8 Senedir daha arz fiyatını geçme.
8 sene sonra geri alım yap.8 senedir hisselerin fiyatı hem tl bazında hem de dolar ölmüş zaten
Bu adam hep aynı taktiği yapıyor Büyük bir Kredi çekmek yeri halka arz yapıyor ve sonra tahtaları kottan çıkarıyor.Ben bu senaryoyu bizzat AKFEN holding'te yaşadım.
Hisse geri alımı başladıktan sonra hisse fiyatları bir şekilde tutundu ve yükseldi.Alınacak oran fazla bunun diğer ayağı yılbaşından sonra ikinci bir Hisse geri alımıdır sonrası kottan çıkma olabilir.
Açık ve net yazayım kademelere baktığımızda buralarda kimse satmaya iştahlı değil bir şekilde şu fiyatlarda 6-7 m mal alsa.Sonra hisse kafadan 3'ün üzerine çıkacaktır.
Kaçırdığımız nokta şu fon belli fakat alınacak lot kısmında şu yazıyor ''Söz konusu Geri Alım Programı SPK'nın Geri Alınan Paylar Tebliği kapsamında yürütülecek olup Program kapsamında alınacak paylar 14.182.000 adeti aşmayacaktır.''
14.182.000 adeti aşmayacaktır.''sözü önemli yani bu rakamın üzerine çıkamaz ama altında alabilir.
7500 Lot ile işlem hacmi rekoru kırıyor.
Vay vay vay....
Her geçen gün satış hedefim yükseliyor..kesinlikle şahsi fikrimdir..1 yıldır her gün 15 dakikada bir takip ettiğim bir hisse..ytd.
2.28 e korkutmak için yazarsan silerim 4000 i kaptırdın malı ))))))
yt değildir.
2.27 yi de bana kaptırdın 4000 )))))
sen zararlı çıkarsın.oynama adam ol.
yt değildir
59 seans var.
12,000,000 lot fakat
Eylül ayında tek lot almadı ama Ekim ayından alımların başlayacağını düşünüyorum.
2,25-2,5 arasında şöyle 3-4 m arası bir lot daha alabilse ondan sonra 2.5-3 arasında kalan miktarı toplar ve ortalamayı 2,5 çeker fakat şu var.14 m değil de 12-13 m'de toplayabilir.
Burada maksimum adet o kadar.
Dikkat ettim kimse satmıyor.Bassa'da satmıyor.İnsanlar burada yıllarca beklemiş eğer bu alımı 4 üzerinde yapsaydı rahat 1 ayda toparlardı ama bu fiyattan kimse malını ezdirmez.
Yatırım süreci biten bir şirket Hamdi akfen holding'te ne yaptıysa burada da aynısını yapıyor.
Yöntem bile aynı.
Enteresan fiyatlamalar , keşke daha aşağılara gelse hazır kredi faizleri de düşmüşken kredi çekip yumulsak mala.
Ocean1987 bunu iki kere yazdı 1.5 dan 2.5 a çıkınca geri 1.5 düştü .
Demek ki yine 1.5 olacak kuvvetli sat 🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya da tersten düşünelim mevduat faizleri düşmüşken ve bu ay daha da düşecekken küçük yatırımcı dostu, namus timsali, ahlak abidesi, yatırım dehası, gariban dostu hamdi dahil sizler paranızı nereye park ederdiniz?
Geri alım için kredi çekiyor ama [emoji85][emoji85][emoji85]
Allah çektirmesin , dinimiz amin...
İtiraf edeyim geçen ay tombul parmakla 3-4 kademe çizdim o yüzden gitmiyor o gün alımı kesti hamido [emoji85][emoji85][emoji85]
Galataport bitiyor, namus ve şeref timsali, tombullar tarafından parmak mağduru olmaktan çekinen, hamdini de şüphesiz ki 74 milyon usdye sadece karaköy otelini satmayacaktır. Şüphesiz ki o en asil ve temiz duygularlarla yıllar önce 14 oteli nerdeyse bu fiyata halka arz etmiştir.
Sonuçta kendisi bilim ve fenne inanmakla beraber iman sahibi, inançlı bir insandır. Allah yerine evliyalardan medet ummaktadır.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bd325888f2.jpg
http://m.patronlardunyasi.com/defaul...&haberid=86858
Bu sefer olay farklı o zamanlar daha farklıydı şartlar değişti.Artık Post o kadar ucuz değil.Mal kıymetli.
Piyasadan EN AZ 10 m lot çekilecek.Bu rakamı duyan hiç kimse satıcı pozisyonunda olmaz.
Eskiden şartlar farklıydı.Şuan Otellerin doluluk oranı çok iyi ciro 2 sene önceye göre 2'ye katladı.Bu sene rekor ciro görülebilir.
Bu hissede her şey olabilir artık
Bir de şöyle düşünelim bu 1 ayda o kadar çok düşürme fırsatı vardı ki .Neden düşmedi şu gel-gitlerde isteseydi.Bu kağıdı en az 2 kere 2'nin altına indirir çıkarırdı?
Neden yapmadı.
Daha önce oysaki kimsenin gözünün yaşına bakmıyordu
gel gel elinden alıcam yazdıklarını *** kurusu
yt değildir
40 gündür alım felan yapmıyorlar.Artık başlamalılar diye düşünüyorum
2.27 ve altında her kademeden alırım buyur hamdi ağa. kimse alamazmı sanıyorsun.
bu malları benden nasıl alacaksın.