Bilanco ne zaman bilen varmi acaba
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bilanco ne zaman bilen varmi acaba
hisse ozaman 3.60 olurdu iyi opulurdu o açıkcilar yakalanmış diye de millet bayram ederdi ama bu işler dayanisikli dovuslu olduğundan emin olunuz tabiki bunu spk görmüyorum diyemez yapı kredi de yapan açık ve net belli cuma günü akşam kapanışta bile sattilar yani açık kapanmış olamaz ozaman çarşambaya kadar nasip
Cuma günü piramit 107500 lot açıkla haftasonuna girdi maliyeti 2.80 idi. Sabahki yükselişi tetikleyen de piramit oldu açıkları kapatırken kademeler yükseldi. Tahtada alım tarafında finansman görürseniz o t+2 de CITI ye virmanlıyor. Yapı Kredi nin ne halt ettiği belirsiz. Zararına satışları var az miktar da Virmanı oluyor yabancıya. Ya 2 oyuncu var yapı kredi de ve de amaçları farklı. Merill kademe arsızı genelde açıkçılar için çalışıyor. Kademeyi temizleyip bir üst kademeden açıkçının satış yazmasını sağlıyor. Olay iş yatırımda arkadaşlar o isterse işler döner. Bugün gerçekleşen takas geçen hafta Perşembe'ye ait mesela. O gün iş yatırım 650 bin lot almıştı. Bugünkü takasta o alış yok :-) matriks i olanlar detaylı incelesin. Tahtayı bir de böyle izleyin bakalım...
O zaman oyun bitti dağılın mi oluyor bu
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir diğer aklıma gelen de geçen haftadan bugüne ortalama 2.90 maliyetli tacirler 1 milyon lot almış. Tahta 2.88 e kadar gelip döndü... acaba tacirler in elindeki malı almaya mı çalışıyorlar ? 2.76 ya veriyordu az önce tacirler...
Bılonco geldıııı
8 trıyon kusur kar saırım emın degılm ama
Ek 7410
geldi kar % 163 artmış
Yıllık Değ%:163 #TUKAS
TUKAS Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 8702951 Yıllık Değ%:163 #TUKAS
Bılerek dıp kapatılar bılonconun ıyı gelcegını bılıyorladı yrıkı harekete kımseyı maalandırmak ıstemedıler
Diğer yorum yapılan yerlerde ümitli konuşmuyor lar algı mı yoksa olabilirmi
Ne bekliyorlarki yuzde 500 karmi asagida acarsa sasirmam oha derim
Burdada fiyat verdiler sabah acilista verdik insan etkileniyo halbuki elinde var 2 bin lot sanirin hisseni spk si o
Karini dusurse bellki diycem karda dusus yok zarar yok ne bekliyorlarki anlamadim ama teknosa gibi kaldirip basada bilirler asagi
Arsa haberi gelmeden hemen önce 350000 lot alan bgc partners var bildiğim kadarıyla yabancı. Adamlar hala satmadı. Benim 3-5 bin lotumdan çok çok fazla. E bu adamın maliyeti 2.67 e o zaman biz de kendimize bir oyun planı bulmuş olduk. 2.93 üstü sıkı tutun lotlarına. 2.67 altı elveda. Örnek amaçlı yazıyorum. Teknik olarak güzelim bayrak formasyonunu iç pilavı yaptılar. Dolaşıma bakıyorum dolaşımda 15 milyon lot var(bence çok az) :-) yani varsa bu tahtanın bir sahibi kendini gösterir yakında.
Topborsa kardeşim sen dürüst çe konuşuyorsun ben bu forumda yazan bir arkadaşın yorumuna aldanıp 3,09 la maliyetlendim benim bu hissede aldığım fiyata satma ihtimalim sence nedir
Karını %163 artırmış. 8.702.651 Net karı var. Geçen sene 6 aylık karı 3.303.018 imiş. Sabah seans açılışında adeta zıplar şekilde+%5,88 yapması boşuna değilmiş. Belli ki hisseden birileri olmuş bilançoyu. Daha fazla baskı yapılıp yapılamayacağını yarın görürüz. 3'ün üstünde kalıcı olalım ve yolumuza bakalım. Daha arsanın yeniden değerlendirmesi var, satışı var, zeytinyağı fabrikası var. Hikaye çoksa gidecek yol da çoktur. Yatırım tavsiyesi değildir.
Diger deigin yer nere bi mynet ver bid hisse yorummu ne var mide bulandirmak icin pes valahii
Az daha imkaninz olsa zarar yazmis karini dusurmus taban olcak havasi yaratcaksiniz
Bu hisseyi bilanco tasimaz ama onumuzdeki gunlerde gelecek yeni arsa haberleri ucurur diye dusuniyorum
Senin ben .... hiç etti kağıdı hazır piyasa yukseskken
Ya spek dayi satan yok iki katdan fazla kar aciklamis arsa muhabbeti vs yuru gidelim ya daha neyi bekliyon
Son açıklanan sirket bilancolariyla yıllara göre dönem ve net karları.
https://i.hizliresim.com/lWg9Zr.jpg
Savaş mi çıktı bu ne arkafas
Yahu ne iştir, şirket geçen sene aynı döneme göre karını %163 artırıyor, hissesi %5 düşüyor. Bu kadar olur, Allahtan zarar açıklamamış demekten kendimi alamıyorum. Bugün 3'ün üzerine atar diye içimden geçiriyordum,... adamlar iyi geçirdiler. Helal olsun.
nalet olsun sizin de hissenizinde şaka gibi ödül olmuş
Allah bildigi gibi yapsin maliyet dusurduk ne yapalim 2.88 den 2.76 dusurdum yarin ola hayrola
takasda kılcıksız merrıll teyze 305.746 ortalama 2.68 den yapışmış
Takas paylaşabilecek varmı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Devre kesici girdi devreye. Şimdi şirketten açıklama isteyecek, bizimkiler özel bir durum yok kısa süre önce karımızı %163 artırdık diye haber ettiydik diyecekler :-)
Bunlarin ben var ta amk
Kagidin alim yeri 1.90 lardi. Oradayken kimse yok arsa haberi geldi hooopp 3 ustune cikardi. O gunde yazdim atlamayin diye adam zaten seni bekliyo elindekini vermek icin . hep ayni hikayeler.
Sadecee yüzde 12 dolaşıma kağıdına sahip çıkamayan korkak bir patron var sanırım fırsat bu fırsat hepsi benim olsun istiyor
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıtlar toparlıyor yavaş yavaş sen neyi bekliyorsun acaba
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.