Nazlanmadan atak yapsa süper olacak,ama banada öyle geliyor ki çaktırmadan toplanıyor kağıt,dikkat diyeyim yani...Yatırım Tavsiyesi Değildir
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Nazlanmadan atak yapsa süper olacak,ama banada öyle geliyor ki çaktırmadan toplanıyor kağıt,dikkat diyeyim yani...Yatırım Tavsiyesi Değildir
Çaktırmadan mı ? 😂
Çok naifsiniz.
Adamın sürekli yaktığı 31 ve 69 ları görmüyor musunuz ?
41 e taktıydı bir ara 😎 vazgeçti.
Bu ara 56 san gidiyoruz.
Ama 31 ve 69 her gün maşallah. Ekran görüntülerinin hepsini aldım. SPK ,Bimer ve Cimer e yollamayı düşünüyorum artık. Valla yarın yapsın aynısını. Yollamayan Jakob!
yersen.
Bekleyim görelim,adam bizimle dalga geçiyor,31-69 çok anlamlı,çok manidar bi speğimiz var,çocukluğuna inmek lazım bu tür olaylarda😛ytd
Burada parayla oynuyoruz. Dalga geçilecek mevzu değil bu artık arkadaş. Öyle geyikle yürümeyecek bundan sonra. Biraz sertleşmenin zamanı geldi. Daha bu ilk hamlem olacak.
Ekran görüntüsünü buraya yapıştırabilirim. Siz de şikayet ederseniz SPK , Bimer ve Cimer e daha etkili olur. Zaten kaç kişiyiz şurada ? Herkes şikayet ederse bu yaptığı rezillikleri zor yapar.
Yarın ben şikayeti yapacağım.
Sonrasında da alacağım bazı ekstra aksiyonlar olacak elbette.
Herkese iyi akşamlar
Tamamdır Sayın Jacob bizde şikayete varız...
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada tavşan veya dağ yok. Kanunlar var. Mevzuat var. SPK var. Bimer var. Cimer var. Tahtada Şüpheli işlemler oluyorsa inceleme var. Ceza var. İşlem yasağı var. Var oğlu var.
Boş boş geyik yapmaktan daha iyidir bunları harekete geçirmek. Siz bildiğinizi yapın. Ben de bildiğimi yapayım. Sonuçta özgür bir ülkedeyiz.
https://i.hizliresim.com/PO2Vv9.png
son bir haftalık.....ytd
Çok etkili oldu şikayet ☺Garanti yine sümenaltına almış. Dayanana güzel şeyler vaadediyor
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Slm değerli hisse taşıyan kader ortamlarım bugün yatırımcı ilişkilerini aradım ve muhatap bulamadım ne zaman arasam kendisi nazlı hanım ya yemekte yada toplantıda bu firmanın yatırımcı ilişkilerinde bile insanlara cevap verecek bir sözü yok hep atlatma yapiyor bende doğuş holdingi aradım ve kişinin söylediği onlar bizden bağımsız biz herhangi birşey soylemeliyoruz diyor hesabını siz yapın
Niyeti iyice bozdu galiba baskıya devam kimse bulaşmasın istiyor sessizce izliyorum ufak destek atarak :)
Dostum şu alttaki yazıyı tuhaf buluyorum senin veya benim söylediğimle yatırım yapıyorsa aklından şüphe duymak lazım şimdi ben burda yazsam dggyo şov yapacak bilmem ne falan yazsam bunu okuyup eğer bu kağıdı alıyorsa yuhhhh diyorum ona yani görünen döt klavuz istemez
Hiç tanımadığı biri tarafından al veya sat demeleri inananin hiç birşey bilmemesinden kaynaklanıyor şimdi ben lkmnh hissesi taşıdım 3 sene bana çoğu kişi burdan yazdı sat birşey olmaz ondan diye ALLAHIMIN izniyle 2 katına sattım ve çıktım lakin bu kâğıtta biraz yanıldım 4 sene oldu taşıyali aldığım yere bile gelmedi demekki burdaki yazılanlarla hareket etmemek lazım ıyi günler
Birde bugün şöyle bir şey öğrendim doğuş holdingten salıpazarı olayıyla bunun hiçbir alakası yokmuş ve ozaman o haberi kullanıp spek hareket etti şuan defter fiyatına bakın bu kağıt pahalı bile dedi yatırımcı ilişkileri o yüzden acaba diyorum 4 yıldır hareket etmemesi bu yüzden mi acaba ozaman bir dec ve meriy ablamız vardı şimdi takasta 2 side yok bıyıklı abiler millete verdi mi malı acaba buda geliyor aklima
Demek kağıt pahalı bile dedi yatırımcı ilişkileri ha ?
Hahahaha. Hahahaha 😂
Yatırımcı ilişkilerindeki kişinin adını ver kovdurayım.
Salıpazarı yoksa Perşembe pazarıyla vardır belki
Galataport isim değiştirdi ama piyasada hala aynı.
Ya sen aylardır satamadın. Hep ağlıyorsun satacağım veya satın diye. Kendin satmıyorsun.
Mayısta 2.5 yıl oldu diyordun. Kasımda 4 yıl oldu diyorsun. Senin matematik hocan kim ? 😆
Dggyo topic haricinde bi yerde yazın yok. Ne ayak ?
ilk baştan beri salı pazarı ile alakamız yok denildi zaten ki şuanda yok ama ilerde devredilmeyeceği ne malum zaten doğuşun uğraştığı bir iş yok gibi artık :) halep ordaysa arşın burda diyor mal paket halinde millete vermek gibi bir durum görmüyorum ben satmak isteyenin malını alıyor cıkmıyorda düşmüyorda aynı seviyelerde oyalanıyor yıllardır....
Ekrana bakıyorum dünya zarar yazan şirketlerin tahtasında deli gibi alış satış yapılıyor herkes nasibini yiyor vesselam...
Bu hisseyi 1,10 tl fiyatlarda iken alır satardım yıllardır gelir giderim satabil olduğu dönemlerde alır beklerim çıkmaya başlayınca yüksekten alınca malisef elde kalıyor ve bu durum sadece bu hisseye özgü değil gidene atlamak hoş olmuyor malisef... ( bakşa bir deyim var ama onu burada yazmasam daha iyi )
Ciddi ciddi bunu diyecek yatırımcı ilişkileri sorumlusu kimmiş ? 2 Kişiler zaten. Erkek mi ?
Dişi mi ?
Bırak bu uyuzu hiçbir şirketin yatırım ilişkileri sorumlusundan böyle bir şey duyamazsın.
Manipülasyon suçuna girer.
Senin yaptığın ucundan biraz. Tam değil :)
Yine de dikkat et yazdıklarına. Şikayet ederler.
Ytd aq
Dostum yaşar düşmanım ölür yalan konuşacak halim yok kadın kendisi söyledi dedim kagidiniz devamlı düşüyor diye defter fiyatını biliyormusunuz dedi bende evet dedim ozmaan şuan kagidiniz primli ve pahalı oluyor dimi dedi ara sor tabi yerinde bulabilirse 335 28 50 kardeş
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Alkışlar Maviserk e
SANIRIM BAHSETTİĞİ KENDİ KURUMUNUN YATIRIMCI İLİŞKİLERİ GİBİ GELİYOR
O ZAMAN TEZ ELDEN SATIP ÇIKMAK LAZIM :d DEĞİLMİ YATIRIMCI İLİŞKİLERİDE ÖYLE DİYORSA :))
Ben gidip satayım bari. Yatırımcı ilişkileri hissemize pahalı demiş :)
bu arada ben hepinize direk e-mail adresini vereyim dostlar. Kodu olmayan telefonu ne yapacaksınız ?
nazliyi@dogusgyo.com.tr
Ben şimdi mail attım. Niye bizim hisseye pahalı diyorsunuz diye. Gelecek cevabı burada paylaşacağım.
Mavi ara sor ya deki hisse kaç yıldır sürünüyor hayırdır de ne diyecek sana 0212 335 28 50 nazlı yılmaz sana söylüyorum bak kim olduğunu ama hala başka yerlere çekiyorsun kendi aracikurum yatırımcı ilişkileri değil yani anlayacağın sor yaa birşey kaybetmesin ne diyecek sana
satın alalım diyor yani ilginç... Gerekli şikayetimi yazacağım şahsen...
Defter değerini biliyor bari kendileri başkaca bildikleride yok sanırım neden bu kadar finansman gideri yazdıklarınıda bi söylese iyi olacak hasılat arttığı halde kar neden düşüyor birikmiş karları ne yapacakasınız biraz bilgilendirse iyi olacak 2015 yılından beri antalyadaki plaza neden satılamadı anca kapa çalışmalar devam ediyor diyor:) azcık onlarla uğraşsa defter değeri yerine daha iyi olacak :)
nazliyi@dogusgyo.com.tr
hguzeloz@dogusgrubu.com.tr
E-mail adreslerine yollayın siz de. Bu ikisi var doğuş gyo yatırımcı ilişkilerinde. Nazlı hanım diğerinin astı. Erkek versiyonu asıl yetkili olan.
“Nazlı hanım merhaba
Bugün bir hisse yatırımcısına dggyo hisse fiyatı pahalı bile dediniz mi ?
Bu manipülasyon suçuna girmez mi ?
Sizin yatırımcı ilişkileri olarak böyle bir yorumda bulunmanız doğru mu ?
Saygılar”
Bak yazdıklarımızdan etkilendiler satıyorlar şimdi :) satsınlar elbet bir alan bulunur taşınmaz bu kadar süre bu hisse :) vermiyorsa şahenk neylesin nazlı :)