https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9c52a9cefb.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9c52a9cefb.jpg
ÖLÜ???????
Buralarda tutunmasını oldukça iyi performans olarak görüyorum.
Arkadaş temettü yüzünde 1.70 lerden satmadık, şu hallere bak. Bedelsiz hisseleri ne zaman verecekti yarın mı bilen var mı
P10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz hisse dağıtım tarihi henüz belli olmadı.
Uçan kaçan bir hisse değil ki. Ben 1,59-1,65 arası defalarca verip aldım. Ettiğim karlarla 1,70 üstündedir satışım. Bundan çıkıp Klmsn'dan %5 kazandım ve 1,53 yine buna girdim. Diyeceksiniz ki nedenacele ettin.. Kademeli alım yapmam gerekirdi ama fiyat uygundu 1,53'te şimdi daha da uygun ama edeceğini düşündüğüm rakamın çok altı buralar. Bilanço geldiğinde de uçacağını sanmıyorum kendi namıma ama Bu yıl güzel seviyeleri bekliyorum nasipse.
TSKB bilançosu mayıs ayına kalmış diyorlar...Varmı teyidi...
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=VV6Jhttp://imageturko.com/?di=J41A
kar çok herhalde sayamadılar...
Banka bilanço açıklama süresini uzatmasa analistlerin bu dönem en iyi bilanço beklentisi olan Banka diye açıkladığı TSKB yukarı doğru hakkettiği yerlere gidecekti...Herşey kısmet...
Anlık %5 ekside.. sağlam diye almıştım elimde patladı
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankaların en ********i, karaktersizi. %5 düşecek nok mu var da düştü?
Nasılsa tahta ellerinde isteseler taban da ederler.
İş Bankası ne isterse O oluyor... Bizler figüran...
TSKB 2018 ilk çeyrek konsolide net dönem karı: 158.428.000 TL
170-180 milyon gibi beklentiler havada uçuşuyordu.
Geçen yıl ilk çeyrekte özkaynak karlılığı %4,7 iken bu çeyrekte %4,3'e inmiş.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Borsa tamamen insider ile dönüyor. İçeriden haberi alan parayı götürüyor.
Pazartesi not düşüşünü öğrenen bastı açığa her tahtada. Akşamına kapandılar dipten.
Tskb bilançosunu bizden önce zaten hepsi öğrenmiştir. 1,53'ten 1,31'e böyle düşmez 1,71 görmüş bir hisse. Bunu kimse yemez.
Şimdi de "aa, beklentiden düşük gelmiş kar" diyenin malı itinayla alınır, bu devran böyle döner.
Benim başıma geldi THY beklenenden çok daha kötü bilanço açıkladı tam 1 yıl önce ve ben 3-5 kademe alttan alırım diye bilanço açıklandığında sattım kaça mı? 6,13'e. Şimdi kaç? 19,80 gördü 16,80'e anca düştü bu düşüşte.
Neyi neden aldığınızı bilerek bu ******** insider yapanlara yem olmayın.
Bedelsizler de bugünlerde gelir tahminim artık.
Evet bedelsiz gelmesi gerekiyor. 10-15 gün içinde alabiliriz. İnşallah o zamana kadar biraz toparlar. Geçen yılki fiyatının altında.. ytd
Bide bedelsizlerle geçirir bunlar...Ben nezaman bilanço bekledi isem ne zaman sermaye artırımı bekledi isem HUSRAN.Neden dediğiniz gibi içerden önceden öğrenenler malı boşaltıyor...Bizde trene bakar gibi bakıyoruz...Valla Zarrrap davası açıklanıncaya kadar yeni bir banka kağıdına bulaşmam kendi adıma...YTD
Bizim zarrap la falan ilgimiz Yok ama şu ertelenen vergi alacakları ile ilgili bir bilanço düşüşü oldu. Tskb normal de bu düşüşlerde yani endeks olarak çok sağlam dururdu. Şu an bende şaşkınım. Beklemek gerekiyor. 1.55 maliyetim var. Bilinçli olarak düşüyor diyebilmek istiyorum.. ytd
Ben zaten TSKB ile zarrap arasında direk ilişki kurmadım Ama Halk Bankasına gelebilecek yuklu bir ceza tüm pıyasaları ve özellikle bankacılık sektörüne olumsuz yansır...Yoksa 2 sene beklense zararda çıkar parada bırakır ama biz 1 gün sabredemiyoruz gelişmeler yüzünden.Avrupada parlementolar gündemsizlik yüzünden toplanmıyor bizde günde 5/6 gündemi birden yaşıyoruz...
Zarrabla filan ne alakası var? Adamlar çullandı tahtaya kan kusturuyorlar.
İstedikleri gibi ayar çekiyorlar. A1, Meksa, Yatırım Finansman bağlamışlar robotu, al gülüm ver gülüm fiyata baskı yapıyorlar.
İşbankası da bu işin içerisinde olmalı ki karar aldıkları hisse geri alımına dair 1 lot bile satın almadılar. Değilse İşbankası bu fiyatların ne kadar mantıksız olduğunu bilmez mi?
Biz küçük yatırımcıların en büyük silahı sabır. Bizden ümidi kesmeli ki yukarı taramalı tahtayı. Buralardan mal geldikçe kaldırmaz hatta basar.
Bence bir şeyler dönüyor.. tskb gyo değerleme raporu falan bir şeyler var. Kapta açıklanmış göremedim. Ytd
Bedelsiz hisse dağıtım izni için SPK'ya başvuru yapıldı mı?
Önceki yıllardan hatırımda kalmış, geçmişte bedelsiz dağıtıldı dağıtılacak beklerken KAP'a düşen bir haberde bedelsiz onayı için SPK'ya başvuru yapıldı haberi genel kuruldan uzunca bir süre sonra gelmişti.
Paşa gönülleri ne zaman isterse o kadar geciktirilebileceğini gözardı etmeyelim.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0e6c7e7157.jpg
http://m.borsagundem.com/haber/tskbd...vurusu/1185412
Normal de tskb bu tür düşüşlerde endeksin en dirençli hissesidir. Malum amcalar bedelsiz verecekler ya eee fiyat düşük olsunki bedelsiz sonrası bölünmede toplamak kolay olsun. İnşallah hesapları ters döner... ytd. Beni bağlar
Sanırım battı banka.
1,28'in başka izahı olamaz.
1,29 1.5milyon satışı kim koydu. Nasıl bir baskıdır bu. Neden bu kadar aşağıya basiyorlar
P10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba Arkadaşlar ;
TSKB de yeni sayılırım ; Önerileriniz nedir Bu seviyelerden alınırmı takaslarda saklama kim alıyor.
Yabancı oranı nedir ?
Teşekkürler
Bedelsizden kimler yararlanabilir? Bugün alım yapan biriside yararlanir mi?
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu düşüşde eğer bedelsiz hikayesi olmasaydı tskb en az şu an 1,40 civarlarındaydı. Yine söylüyorum bedelsiz sonraki bölünmede oluşan fiyattan almak isteyenler var. Tombul parmaklı kodamanlar. Ytd