beraberdiniz herhalde aynı anda sattınız basarılı bir halka arz gerçekleşti 1.9.. larda
Printable View
83 çalışıyor. Gamayı yağladık bekliyoruz...
Patronla spekülatör el ele, göz göze hareket ediyor. Kimse yanaşamıyor... Patronda %32 lik bir pay var.
20 kademe aşağıya geldi hiç tepki yok
Yine vicdanlı davrandı. Bir iki gün tavan çekse, KY(keriz yatırımcı) kağıda hücum ederdi...
1.85 maliyetli hisselerimi sabah 1.98 den verdim sağolsun spek 1,90 dan elime verdi tekrar:vk: tebrik ederim.
Yalnız gördüğüm kadarıyla burada arkadaslar sağlam halka arz gerçekleştirmişler milleti poh pohlayarak onları da ayrıca tebrik etmek isterim
arkadaşlar.. bu şirketin daha yatırımcıyı soymasına ne kadar müsaade edilecek..haberi önceden alıp yatırımcıya kilitliyorlar... yatırım danışmanı arayın. twitterde bu soyguna dur diyelim sesimiz orda daha fazla çıkar.
spk cimer
bimer
c.başkanına
mhp
chp
bildirelim
82 ye hemen verdi akabinde bir de 81 e yolladık ana da gömdü...
ele verilenlerde bugun cusan bir numarada gerek burada gerek soyal medyada ky ye iyi pazarlandı şirket yönetimininde buna çanak tutması işin ayrı bir güzelliği oldu emeği geçenlere teşekürler
82 ye hemen verdi akabinde bir de 81 e yolladık ona da gömdü... Nurtopu gibi 10 bin kucakta...
Şirketin Dahil Olduğu Endeksler BIST METAL ANA / BIST ANA / BIST İstanbul / BIST TÜM / BIST SINAİ / BIST TÜM-100
Şirketin Sektörü İMALAT SANAYİİ / METAL ANA SANAYİ
Sermaye Piyasası Aracının İşlem Gördüğü Pazar ANA PAZAR
ABCD Grubu A
Esas Sözleşme
Değerleme Raporları
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu
Kar Dağıtım Politikası
Şirket Unvan DeğişikliğiBağlantı Kurulacak Yetkililer
Fatma BİLECEN
Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı (Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi)
fatma_bilecen@cuhadaroglu.com
0212 224 20 20
Burcu NERGİZ
Kurumsal Risk Yönetimi ve Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi (Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi)
burcu_nergiz@cuhadaroglu.com
0212 224 20 20
Allah sizi bildiği gibi yapsın başka bir sey demeye gerek yok
Acımadıki 😂
Guzel harmanladilar bugun.
Yarin 1,84 acar.
1,9 lara cikar...
Bi kere de şaşırt beni ki haber oldugu halde eksi kapatti . Cusanda her haber ya da yukselis mallandirmak icin yapilir . Bant belli 1.70 -2.00 bandi . 1. Seneyi devirdim bu hissede hala da bekletecek bu kacinilmaz . Zarar yine zarar . Sahibi dugmeye basti cikardi bugun de sifonu çekti olay budur .ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yükselişten soz etmek icin 2.nin uzerinde kalmasi gerekiyor yoksa banttan yayina devam
Birşey olmaz bundan deniz sattığına göre bilanço berbat ötesi gelecek demekki bunlar bilançoya kadar çıktığımız kardır hesabı yapıyor olabilir.Gelene geçene veriyor ********ler.
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bn de en az 10 mlyon zarar bekliyorum ytd
Zarar yazmak için işleri iştirakten yapıyor adi patron.Nasılsa orada istediği gibi at koşturuyor.
Daha once de dediğim gibi patronun aldigi yerden alan zarar etmez . Bn de 1.70 lerde bekliyorum gel bakalim ytd
Bu günde yeni kurbanlar çekti bataklığa vahşi timsah...
Yarin ne demek istedigim cok net anlasilacak !!!
Benim de [emoji3][emoji3][emoji3]
Ustadim su kagidi bi 3 yapamadin ya o kadar gaza ragmen geri geri gidiyor bu cusan belli ki ileri vitesi yok. cusanin onunuzdeki gunlerdeki seyriyle ilgili öngörüm iki yukari bes aragi git gellerle yedire yedire acele etmeden ve urkutmeden 70 e kadar gelir . Bu bilancoya kadar devam eder . Ondan sonrasi bilancoya gorr sekillenir. Bu cusan bikac gun 81 den kapatabilir bilin ki oralardan mal veriyodur . Ustat mi ben mi hakliyim hadi bakalim[emoji3] ytd
Is anlasmasiymis vay ihaleymis cusana bunlar etki etmiyor bugun de gorduk etkisi yarimm saat surmedi .adamlar önceden satin almis zaten bizim haberimiz yok . Bugun de beklenti gerceklesti olay bitti . Is anlasmasi yapti cikacak dusuncesinden cikin . Bugunden sonra banttan yayin var . Ytd
Bi daha ki 2 yi gordugunde gorusmek uzere . Artik ay mi olur yil mi olur bilemiyorum . Unutmayin cusandir sakasi yoktur ve surpriz yapmaz. Ytd
Bedelli itelemesinde bir de
Ne ayaksınız siz böyle.. Balık bile ekmeğe vururken sizden cesaretli.. [emoji23] [emoji23]
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alım ağırlıklı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +155, ortalama tahmin ise +154 puan oldu.
Foreks'in 48 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +392 puan olurken, en düşük beklenti -245 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 48 analistin 41'i pozitif, 7'si negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +155
Ortalama : +154
Maksimum : +392
Minimum : -245
Katılımcı: 48[(+)41(-)7]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(08/01/2019 - 09:24:11)
kardeşim çok iyi yakalamışsın,bravo sana,benim tahminlerimede göre büyük ihtimalle bedelli açıklayacak.Çünki o güzel haberleri kullandı ve mal verdi.Buralardan çok rahat mal verir nede olsa bedelli açıklayınca 1.00 lardan milletin elindekini alacak.şunu söyleyim ayrıca bu hisse gördüğüm en şahsiyetsiz hisse.
Finansal tablolarda ödenmiş sermayenin iki katı öz kaynak var. Dağıtılmamış geçmiş yıl karları da duruyor. Normal şartlarda bedelli değil, %100 bedelsiz kapasitesi var. Ancak; şirketin yönetimi ve patronlara yönelik olumsuz eleştirilere katılmamak mümkün değil...
Hala gözü aşağıda ********in.