Günaydın aşağı aşağı verenler. Artık susma ve bekleyip para kazanma zamanı sanırım. Kapattım devreleri... Bol kazançlar. :hi:
Printable View
Günaydın aşağı aşağı verenler. Artık susma ve bekleyip para kazanma zamanı sanırım. Kapattım devreleri... Bol kazançlar. :hi:
Sahibi her kimse hisse 1 kademe çıkmasın diye elinden geleni yapıyor
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hisse baya bi zaman surundurur bizi ..y.t.d
'la patron yoksa polen menkuldeki 2 lot var onu alana kadar bizi bekletecek mısın?
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Günaydın kar satışı yapanlar... :kahkah:
Sevgililer gününüz kutlu olsun. :party:
Kalpli pastalarımız üzerinde ki mumları üfleyip dilek tutalım. "Hedef geçen sene bugünkü fiyata gelsin" :ok:
Para herşey değil unutmayalım. :rules:
Den20 sen denizlili mısın? Ayrıca dediğin oldu sayıyorum ben 1.10 lara gelmez diye düşünüyordum. Tebrikler.yigidi öldür hakkını yeme [emoji122][emoji122][emoji122].bi şekilde geldi.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Keske dusmeyeydi ama dustu kardesim ya .yazik oldu suleyman efendiye
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi kagidi alsam dusuyo almasam iyiymis . Sizi de zarara soktum [emoji3]
Kağıdın buraya geleceği varmış. Benim açıkçası pek umrunda değil hatta keşke bi süre buralarda kalsa. Ben zararda olanlara üzülüyorum.
[emoji3][emoji3]
Boyle giderse 10 dan da alirsin kardeşim uzulme
işin şakası bi tarafa ben buraları göreceğini tahmin etmiyordum hayırlısı nediyeyim
https://i.hizliresim.com/nQyQ6B.png
takas durumu
doçe ve citinin alımları olduğu halde
hissemiz düştü bravo patron
Tesekkurler. Burda da mi fonlar var ya. Cusanda da var ve kagit cikmiyor . Insllah burda farkli olur
agam çoooook şanslısın çokkkkk beraları yukarılardan satıp tam buna geliyordumki
bera tepetaklak oldu geri geldi döndüm yine ona yoksa seni biraz üzerdim ammaaa
neyse
Beranın yeri güzel dayı ne çıkacaksın. hdfgs olmasa bi kısmını beraya girerdim bende.
Dayı sen eminim ki gsdho 'yu da takip ediyorsundur.
büyük tahtalarda yabancı satışları var merlinç perişan etti borsayı garan . thyao . kardemiri filan
tera yatırım112 ye alıyor 113 e satıyor 112 ye mal geldiği an o geleni 113 e satış yazıyor puştluğun bukadarı
:bravo: Teranın suçu ne ? 1,12 ye verenlere ne diyelim ?
Bölünme sonrası 88 endekste 1.10 altını görmeyen kağıt, şu anda aynı yerlere bu kadar yakınsa,,,,,,,,, diye başlayan soruların cevaplarını bilmiyorum...
Ama burayı okudukça yeni alım aralığım kafamda netleşmeye başladı.
1,18 mi ?...
prenses sahile yürüyüşe çıkmıyorsun artık haps oldun hedefe :kahkah:
Iyi kapatmadi gozu asagida sevgili kagidimizin ytd
Senin icin tavan olacak nasil iyi mi
Günaydın biner biner 14 alanlar ve 13 e 50.000 verenler. Benim tatil bugün başlar göl kıyısında olucam. Pazartesiya kadar kapatıyorum ekranlarımı. Bol kazançlar.
ciddi bir soru değil herhalde bu!
Bist 100bin ile hdfgs 1,10 ilişkisini kurdum bekliyorum. Dönüş noktam için ayrıca başka referanslarım var.
1,10 altında ne kadar kalacağımızı bilemeyiz. Çok uzun da sürebilir! Sabredenler kazanacak diye yazmayacağım, onu burada yazan bir miktar şahıs var zaten.
Hem sabredip hem de Cezayir durumuna düşmek de alternatifler arasındadır.
En sonunda sabreden mi, yoksa sabretmeyen mi kazanacak göreceğiz.
Ama kesinlikle aynı kağıda tüm malınızı gömmeyin.
Bakalım.
Kılçıksız kusuratsiz maliyetim 1.15 artık benim alımlarım buraya kadar. Uzun bir süre alım yapmam.
Dayı ben bi ara kar aldım 1.05 ten alım 1.20 gibi vermiştim. O karları saymıyorum. Sonra ortalamam 1.14 ile 1.15 arasıydı. şimdi kusursuz 1.15 oldu. Yani az bişey yükseldi.
zararına satısaa yazdım kurtulmam lazım bundan baska hissemi yokya..