Anladığım kadarıyla satmış bu bildirime göre. 1.779.945,75 e düşmüş görünüyor bildirime göre.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
ya tarman yıllardır durduğu hissede çıkmaya karar verirse :)) alıcı bulamaz emin olun ya satın alıcak ya çıkacak yazın kenara :)
Kimsecikler yokken bir devre de sen kes golts, geçen fener bile kesti:)
KAP'a baktım TARMAN ile ilgili bir önceki açıklama
14/10/2019 İSMAİL TARMAN GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1.778.163,75 1.800.163,75 9,88% 10,00% 18.000.000 18.000.000
31/10/2019 İSMAİL TARMAN GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1.837.745,75 1.779.945,75 10,21% 9,89% 18.000.000 18.000.000
Anlamadığım bu adam ne zaman 37.000 adet hisse aldı da sattı.
Sanırım dalga geçiyorlar. %10'un üzerine çıkıp altına iniyorlar.
göltaş betonu unuttuk sağolasın golts hatırlattı bugün bedelli yaparak sonra göl enerjide sonra orma ve elmataş ile golts kaynakları dışarı aktarılacak :)
Para varki akıtıyor :cool:
Bakalım bilançoda ne yumurtlayacak
Senin sıkıntın ne? anlamadım bir türlü nasıl bir yönetim tarzı şirketin değerini 3 kuruş ettiler
Göltaş bedelli hakkında bir gelişme varmı acaba ?
SM-A605F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/796991
Bu ne anlama geliyor?Bilgisi olan var mı?
Net Dörem Karı : 14.533.711 TL
Hayırlı olsun.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/798277
Kötü zamanda iyi bilanço
Daha iyi bilancolar gelecektir
Bilanço güzel geldi ama bakalım yarın ne etki edecek.
20 TL fiyatı hakkeden bir bilanço
Geçen seneye göre verimlilik artışı çok iyi
Şirket maliyet azaltımında başarılı olmuş
Tebrik etmeli
Döviz açığı maalesef risk
Sanırım çimentocular arasında en iyi bilançolardan biri.
Enerjide de karlarını artırmaya devam ediyor.
teşekkürler.
SM-A605F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu bilançoyla da gitmiyorsa gömün gitsin, zarar yazan hisseler devre kesiyor.
Bİr de zarar yazsaydı veya karını azaltsaydı nasıl çakarlardı çok merak ediyorum.
Bunun pek bir hareket tarzı yok ortak, ancak zarar yazan diğer çimentocular kar yazıp bugün yüksek primler yapsaydı bu da onların peşine takılırdı, karektersiz, kendi özel durumuna göre hareket edemiyor, illaki birilerinin peşine takılması lazım.
İkince çeyreğe göre, geçen sene aynı döneme göre epey olumlu bir bilançoya hiç mi tepki verilmez, başka hisse olsaydı en az bir devre kesici olurdu, zaten 14.50 lerden sert buralara düşmüştü.
Eskiden bu topik ne kadar yoğundu, dünya kadar yatırımcı vardı, hedefler vardı, anlaşılan hepsi satıp gitmiş, belki bazıları da kenara çekilmiştir.
Çok haklılar, şirketten ve hissesinden hayır görene daha rastlamadım.
Şİmdi sektörel hisselerin çoğu zarar yazarken sen 14.5 milyon kar yaz ve hisse %5-10 bile yapmasın, olacak şey midir.
Benim kuşa ne oldu böyle çıldırdı.
Burdayız dostum bursa hemde yıllanmış şarap gibi
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabiki burdayız. pusuya malsız yattık bekliyoruz.:)
Arkadaslar moral bozmak istemem ama yine herzamanki gibi az yukselip iner gibi geliyor.keske yanilsam.kac yıldır aynı şey inşallah yanilacagimiz günler görürüz.biz utanalimda aynı zamanda hep beraber kazanalımda:)
Merhaba ben yeniyim 14 den aldim. Herkesin yaptigini yaptim once aldim sonra okudum. Bu hissede bedellimi var yine
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allahım sabır kaç sene oldu