Eyvallah arkadaşım bilgilendirici oldu bu açıklamaların.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Eyvallah arkadaşım bilgilendirici oldu bu açıklamaların.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ali baba cinin en buyuk internet alisveris portali,cinde ve dunyada o kadar buyukki alisveris icin kendi bankasi var icinde,bunlar gecen ay trendyol denen internet sitesini aldi;
Benim duydugum ilerde ali baba turkiyede us kurucak,ve ticaret sirketiyle anlasiccak,halka acik ve seffaf sirketleri kullanmayi tercih eder benim gorusume gorre..
Bu tgsasin bilancosu gecen seneye gore cok guzel gelmis,9-12 ayliklari takip etmek gerek,finansal borcu hic yok,ciro ve karlilikta duzenli artis var,
Patronda kalan tum hiseleri satilabilir hale getirmis,her halde var bir bildgigi;))
Saygilar
%100 bedelsiz sermaye arttırımı
Ben daha çok size Şirketi nasıl etkileyeceğini yazim. Bence büyüyen ciro/iş hacminde banka teminat mektubu masraflarından kacmak için sermayeye birikmiş karları eklediler. Günümüz Türkiyesinde gayet akıllıca. Karlılıklarını ve ebitda marginlerini ciddi pozitif etkileyecektir.
Daha önceki yazımda iletmiştim. aslında en büyük avantajları daha hızlı vergi iadeleri almaları ve bunu yaparken şirketlere teminat mektupları veriyorlar. Para baglamak yerine sermayeyi kullanacaktır.
Yine söylüyorum;
Paranın bu kadar önemli olduğu günümüz koşullarında bir çok büyük firma dış ticaret işlerini bu tar fimalara outsource edecektir.
Kur farkı ve iş hacmi nedeniyle çok potansiyelli.
sene sonu 15 M beklentim var
ytd
Çok düşük işlem hacmi ile hisseyi aşağı çektiler
pek inandırıcı ciddi bir düşüş değil. Satış kademeleri boş
seans kapanışına doğru eksi % 6 lık kaybı telafi ederek kapatacak gibi duruyor
Bazen böyle düzeltmeler iyidir.
her düzeltme ardından yükseliş getirir
umarım bundaki düzeltme de bu yazdığmı haklı çıkarır
tgs ye sıra gelmiş olabilir,,psd dinlenmeye çekilecek gibi duruyor.
4 ekime kadar bir halt olmaz,,krdili işleme yasak var,,dolayısı ile toplamaya devam ederler gibi görünüyor.
İşlem hacmi bayağı yüksek maşaallah iyi topluyorlardir biri gelip 10 bin lot alsa tavan olacak sanırım bu hacimle tam terside olabilir tabi
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Zinos,
Ben yeni üyeyim foruma. Buda ilk mesajım.
Bir kaç yazınızı okudum sektör hakında bilginiz var sanıyorum. Ben bir arkadaş vasıtasıyla bu hisseyi aldım. paralel bilgiler eşliğinde çok ciddi ciro yapacağını öngörüyordur. Reno-kur farkı- ihracat. Bu şirketin inanılmaz artacağını 4 5 katına çıkacağını söyledi.
Ama uzun süredir yerimizde sayıyorken aynı işi yapan Psdtc iki katına çıktı.
bİzimle PSdtc farkı nedir? acaba bir sorun mu var? siz ne düşünüyorusunuz.? Arkadaşlar sabretmemizi söylüyor.
Hisse şimdilik 5.50-5.94 aralığında hareket ediyor.
Endeksin hali perişan. Bu şartlarda hiç ümitli değilim.
Merhaba,
Mesajınızı yeni gördüm.
Bence oturttugunuz temel doğru; kur farkı,reno, ihracat . ciro tahmininiz ise biraz abartılı buldum. Ama bu şirketler masa ve insandan oluşuyor. Her yeni işi şirkete ebitda ve kar olarak girecektir. ciro 4 5 kat artacağını ilk sene sanmıyorum ama karlılıklar 5-10 kat artabilir. 15- 20 m bandında bekliyorum. PSDTC benzeri bir pick karlılıkta 9 veya 12 aylıkta gelecektir.
yine yine yazacağım asıl kritik nokta bütün bahsettiklerinizden daha fazla kdv yi hızlı alabilmek günümüz koşullarında cok önemli. daha nice reno ları bu şirketlerde göreceksiniz.
bence hala kimse bu şirketlerin farkında değil. ucu çok açık.
(psdtc ile en büyük iki farkı; 1 psdt izmirde - 2 psdtc tahsilat riskini üstüne alıp direk ödeme yapbilen bir sistemde çalışabiliyor. bence büyük risk. )
bu arada bedelsiz de çok akıllıca. bu şekilde teminat mektubu masraflarından kurtulacaklar. Yönetim bence akıllı ve ne yaptığını biliyor.
neden yakında A grubu olmayalım ki?
bilginize,
Şirketimizin 18.09.2018 tarih ve 2018/12 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile, 50.000.000-TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak üzere Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin, tamamı geçmiş yıl karları ve iç kaynaklardan karşılanmak üzere %100'ü oranında bedelsiz arttırılarak, 7.500.000-TL'den 15.000.000-TL'na yükseltilmesine karar verildiği 18.09.2018 tarihinde KAP’ta duyurulmuştu. Sermaye arttırımına Kurulca uygun görüş verilmesi için bugün itibariyle SPK’ya gerekli belgeler gönderilmiştir.
1 ay içinde çıkar mı acaba?
daha 10 gün ancak oldu.
Pasta paylaşabilecek varmı arkadaşlar işlem hacmi artti
Güzel döşedi.
Patron satmaya başladı sanırım
Pasta paylaşabilecek varmı arkadaşlar
5.59 açtı 9 kademe yukarıdan var bir hinlik gün sonu görürüz mal satısı dewam gibi.
Belli etti mal çakacak bugün yine.
Sayın marinsea amacınız nedir ? Öyleyse bence satın siz
Naci bey elindeki hisseleri 19 tarihinde satmış...elinde pay kalmamış..
Güzel analiz yaparım kahretsin...
Madem guzel analiz yapıyorsun bu kadar mali kim aldi acaba
Yuzde 5 i bir gunde satmış
Sayın marinsea madem bu kağıt hakkında bu kadar olumsuzsunuz, eee satın o zaman
Sabır.....
Alan varki paylarını bu fiyattan devretti. Yazdılar anında aldılar veya alış yazdılar anında verdiler.
Dışarıdan birileri biraz kaptıysa helal olsun.