Hısse babalar gıbı gıdıyor neyın kafasını yaşıyorsun,
Printable View
Nasıl babalar gibi gidiyor diğerlerine baktın mı nerdeyse aynıydılar şimdi nerdeler sen nerenden takip ediyorsun zorla kaşınma YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip elindeki butun lotu cakti ondan saldi ama galip bu geçen hafta da euyo da hepsini verdiydi şimdi daha tepeden alip tavanlatti az sabir
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak adam karanlık odada bile satıyor sen daha babalar gibi gidiyor diyorsun ben diğerleriyle karşılaştırdım kafan güzel herhalde yazılanları doğru oku YTD
Neyse sana laf anlatılmaz diğerleri sabah kaç açıp kaç kapatmış bi bak hangisi babalar gibi gidiyor karar ver kafam yerindeyken bakYTD
Pasta atar mısınız?
Pasta geride var.ytd
Metro tamamen cikmis kagittan kap a verdigi haberde bilginiz olsun arkadaslar
Tarih 5 temmuz metro yatırım euyodaki bütün hisselerini satıp sıfırlamıştıhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ee55a1c49e.jpg
Yarın bunu tavana çeker diğerlerinden yüksekten verir,yapmadığı iş değil
Tarih 7 temmuz 2 gün öncesinde paylarını sıfırlayan metro tekrar tahtaya dadandıhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a9cace9b93.jpg
Ve bir iş günü sonrası tarih 10 temmuz bugün metro yatırım euyoyu tavanlatip girla mal aldıhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d03dfd467e.jpg
Yani demem o ki galipin sattigina bakmayin eukyo euyo ile ilgilenmeye devam ettikce sıra buna da gelir hepsinden çıkarsa ancak o zaman ara verir şahsi fikrim olup asla yatırım tavsiyesi içermez
Benimde dikkatimi çekti EUYO da 07.07.17 de ''O'' hisse kaldı diye haber yollamıştı.
O gün kağıt 1 üstünü görüp yanlış hatırlamıyorsam 0,96 kapatmıştı.Şimdi 1.16 TL.
Son günlerde ki hareketler Galipin Alım için ne kadar kararlı olduğunu gösteriyor.
Yani 1 hafta en geç şirket genel kurulundan sonra Hisse alımıyla ilgili haberler gelebilir.
1 gün al ertesi gün sat mesele değil METYO EUO,EKYO, ve ETYAT ın İmtiyazlı hisselere talip.
Kesin alım yapacaksa belkide SPK veya Hazine Hisselerin %25 i ini al sonra onay yaparız demiştir.
Zaten alıma onay geldiğinde 1.20-1.30 civarı portföy değerlerinden Çağrı yapması gerekiyor.
O fiyatların altında aldığı her lota daha az para ödemiş olur ayrıca Üstüne çıkarsa Çağrıda az hisse alır.
Evet 1.26 dan döndüğünde yarısını 1,19 dan sattım.Burada Jeep alacağımı yazmıştım ama BMW 320 Dizel nasip oldu.
1.09-1.05 den kalanları verdim 40.000 Lot kadar yani portföyüme göre az kalmıştı,Uzun zaman sonra 0,85 den tekrar girdim.
0,79 ları görsede bu hareketin bir daha olabileceği olmasa bile portföy değeri 1.20 TL olan hissede %50 getiri potansiyeli varken,
Gidip Endeksin 100.000 deki hisselere %100-200 primli olduğu kağıtlarda risk almamak için bildiğim hisseye tekrar girmiştim.
Hergün grafiklere ve yorumlara bakıp sessizce takip etmeye devam ediyorum.Yine burda söyliyim 1.20 TL görürsem Affetmem .
Ayrıca geçen sefer yazmadım ama tekrar 1,20 TL den satabilirsem arabamın arkasına ''ETYAT Saolsun'' yazcam :)
Bugünün tavanı etyat bence...
Euyo da malı bosaltti galip keşke buna gelse
hala mal toplama derdinde , bu kadar aç gözlülüğe gerek yok , al 1,05-1,06 götür...
Eukyo nereye gitmiş vay anasını sen böyle gidersen nah ulaşırsın ona YTD
Etyat atak yapmıyor ki eukyo düşünce o da düşüyor hem de daha fazla belki bezdirme hareketidir YTD
galip buna geldiği gibi tavana çekecek gibi hissediyorum
satış tarafını iyice şişirmiş
aman sakın benim hissiyatımla buralardan hisse almaya kalkmayın...
Bu gidişle zor gibi çünkü düşerken eukyoya ayak uyduruyor YTD
Arkadaşlar rica etsek alan satan paylaşabilir misiniz
Bu garantide şahsi hesabi olabilir eukyoda da karşılıklı işlem yapıyordu bakalım neler olacak dün metronun verdiği 1.5 m lotun 850 sini garanti almıştı asla ytdhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...aa925481e9.jpg
Face ve diğer yerlerdeki yapılan yorumlara göre şeker global garanti vb yerlerde virman yapıyormuş YTD
Galibi iyi tanırim her tahtasını izlerim genelde icbct şeker ve globale arada da iş yatırıma virman yapar garanti virman yaptıkları arasında yok ama şahsi hesabi olabilir tahtadan işlem yaptığı bilmiyorum anlarız yakında asla ytd
Eukyoda düştükçe çıkıyor bizimki düştükçe düşüyor YTD
Eukyo 143 etyat 103 eukyo 155 etyat 103 Buna sıra gelir mi bilinmez ama dua edelim de eukyo düşmesi o düşerse bizimki şalale oluyor YTD
Gün daha bitmedi söz konusu galipse herşeyi beklerim ozgyoda son 10 dk direk tavana çizmişti tek tuş devre kesici bile yetişememişti ama girerse sanki bugün değilde yarın girebilir neyse girmese bile digerleri gitsinde.bunu da piyasa götursun çok ky de yok izleyici sayimizin az olmasi bana umut veriyor asla ytd
Eukyo 160 bizimki 104 aradaki farka bak be nerdeyse aynıydılar şimdi nerdeler YTD
Adam eukyoda ne kadar hırs yaptıysa bu kaçıncı tavanı muhtemelem 2 yaptırmadan bırakmayacak YTD
Eukyonun heyecanıyla 107 kırdı inşallah kalıcı olurda 3 5 kademeye tav olmadan elden çıkarmaz YTD