Acaba 6 aylık bilanço tahmini olan varmı🤔
Printable View
Acaba 6 aylık bilanço tahmini olan varmı🤔
kalanlara bol kazanç hedefim 16.5 idi ama nakit lazım oldu sattım aslında bekleme gücüm olsaydı 3 ay daha beklemek isterdim ytd
Erbosda ne kadar ky kaldı bilmiyorum. Fakat ben kar payı dağıtımından sonra çıktım. 2018 karından küçük yatırımcının 1 TL sine 1 TL verirken, A Grubu hissenin 1 TL sine 6.526.- TL(AltıbinbeşyüzyirmialtıTL) veriyorsa bu kağıt patronların soygun yeri demektir. Kendimi daha fazla soyduramazdım ve veda ettim. Kalanlara selam olsun.
Hala daha uzun vade beklemeye devam hedef 40tl
Hektaş da benim çok beğendiğim bir hisse Erbos çok ucuz kaldı altı aylıklar gelsin değerlendiririz hepberaber...İnşallah iyi olur.. CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de aynı süredir bu kağıttayım tavan gördüğüm gün kaçarım.bu kağıt yatırım yapılmak tan çıkar o zaman
Hissenin ucuzluğuna aldanmayınız. Söz konusu fiyat/kazanç oranı paralelinde temettü alamayacaksınız. Ben de ucuz diye yanıldım. Sonra baktım ki 2018 yılı kar dağıtımında A grubu hisseler 1 TL karşılığında 6.526(Altıbinbeşyüzyirmialtı) TL temettü alırken bizim gibi küçük yatırımcılar 1,03(Birlira üçkuruş) almış. O nedenle derhal hisseyi terkettim. Bedava şirket sahibini finanse ediyoruz. Borsadaki en büyük adaletsizliklerden biridir bu.
İsteyen hissenin kar dağıtımı ile ilgili KAP bildiriminde bu yazdıklarımı görebilir. Syg.
Dün iyi dinlendik.
Yola devam inşallah.
Syg.
Çok güzel kâr hayırlı olsun.
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel kar yazmış.
Bilanço hayırlı olsun 2019/2.Ç 26 Milyon kar var (2018/2.Ç 15m) 6 aylık kar 48 milyon oldu, kabaca baktığımda ciro ve brüt kar artışı oldukça iyi, yılı 100 milyon TL civarı bir kar ile kapatabilir. Yıllık karı 100 milyon olursa mevcut piyasa değeri 300 milyon biraz üzerinde bulunuyor. Hisse ciddi bir iskonto ile fiyatlanıyor bilançolar bozulmadıkça ederini mutlaka bulacaktır.
Allah'a şükürler olsun...
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kar iyi.
inşaallah kar satışı olmaz.
ERBOS Solo 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 48473257 Yıllık Değ%:35
maşaAllah para kazanma makinesi , Tüm ortaklara hayırlı olsun.
Yarın ki tahminleri alalım? Artı kaç açar?
Büyük ihtimalle kağıdı biraz yükseldikten sonra aşagi da bir yerde tutacaklar . Kısa zamanda bir şey beklememek lazım.Sonrasinin iyi olacağına inanıyorum
https://www.tradingview.com/x/9zf7W7vR/
Aynı resmin günlük hali,16.70 civarı geçilirse 18 ler görülebilir.Muhtemelen boşluk bırakarak bir açılış olur,ilerleyen günler'de boşluğu doldurur.Hacim önemli izleyelim bakalım.
Yarın yapacağı hareket, Gaplı açılış akşam eksi kapanış, saygılar :) :) :) (gönlümden geçen devre kesip tavana kitle esi ama o işler isteğe bağlı olmuyor maalesef. Kalın sağlıcakla)
çok güzel bir kar ilerisi için oldukça umut verici ortaklara hayırlı olsun
Hisse tavan yapmış fakat ortaklar uzun süre beklemekten bizar olmuş ki buralar çok sakin.
İlk defa aldığım bir hisse gün içinde tavan yaptı. Nasibimiz varmış.
Heyecan veriyor bu tür hareketler.
Syg.
ben 7 yıldır tutuyorum satmam temettüsünü alıp patronlara ayak uydurduk geçinip gidiyoruz. :)
O ne öyle hacim.
Yarım saatte 4 milyon TL.
Syg.
Tavan 18.52 sayın kardelen daha tavan yapma'dı.
Anlık Kademe ve pasta paylaşacak biri var mı?
Gene bayır aşağı gidiyor lanet olasıca. Ne zaman kara geçecekse çok merak ediyorum
Ekonomik kriz döneminde bu bilanço ve karları yapabilen şirket yeniden ekonomik büyümeye geçilmesi durumunda çok daha yüksek karlar elde edebilir. 2 yıldır hacimsiz salına salına düşen (düşürülen) bir hisse bakalım yeniden bir yükseliş trendine ne zaman geçer.
Ustalar bugünkü kapanış hakkında yorumunuz nedir. Sanki yine hüsrana uğratacak bizi umarım yanılırım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.tradingview.com/x/j6HlOnfP/
Dün resmi yapıştırdım buraya hareketleri izleyin diye,bu da bu gün'ki hali.
Cogu yerlerde gap birakmis yine geri gelirsek artık pes edecem ytd
Usta eline sağlık teşekkür ederiz. Ama birde yorum alsak senden. Yani bu grafiğe göre iyi yerdemi kapattı öylemi düşünelim?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu güzel bilançolarla elimiz satmaya gitmiyor. Ancak bizleri de sinir küpü yapmayı başarıyor. İşlem hacminin arttığı bir gün satmaya söz vermiştim.Akşam bilançoyu görünce vazgeçtim.
https://twitter.com/Ssimsar41/status...264493056?s=09
60dk da güzel bir flama var. Bu kadar uğraşıp çizmişsin, inşallah yarın heba etmezsin spek efendi :)