İlginç hala paylaşım yok !.
Bol kazançlar.
XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
İlginç hala paylaşım yok !.
Bol kazançlar.
Hareket devam edecek.. ama hala ses yok burada....
Neden acaba ?
Saygılar bol kazançlar
https://youtu.be/XgoKfHg1JsU
Nereye gider! Nasıl gider bilmem ama üstadım.
Cehenneme kadar yolu var.
Çok yordu bizi çook!
Selamlar, saygılar.SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=thejackalav.;5802003]1.31/32 kalkma noktasıydı....bakalım nereye kadar.
Sanki bi yer biliyorum ama. Şimdi yazarsam olmaz,
XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE
Kalkan trende bir biletimiz var. Şükür.
Dilerim bu tren 40 km.lik Sirkeci-Halkalı banliyö hattında değil;
Trans Sibirya Expresi gibi Moskova-Vladivostok hattında 9,289 Km.lik upuzun bir yolculuk yapar!..
Gedza ve Pkart'tan sonra üstad ile yolumun kesiştiği 3.hisse oldu.
Sabırla son istasyona kadar bekleyeceğiz artık.
Ortklara bereketli seanslar, bol kazançlar dilerim.
Gedza ve Pkarttn sonra üstD İLE YOLLARIMIN KESİ
benim teknik sinyalim kapanıs itibariyle alis vermiş ama emin olamadım
Ust pazara ciksin onu acilacaktir. Uzun vade icin az bi miktarla tasimaya devam ediyorum.
1.54 tavan ama kimse yazmıyor
Burak hocam konyadan sonra burada da aynı kağıttayız burda beklentin nedir uzun vadede
Ben de bir miktar aldım bi 6 ay buradayım bakalım. Konyadan alamadığımızı buradan alabilecekmiyiz. Herkeze bol kazançSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi miktar derken insallah cok yuklu almamissindir. Bu hisse bizimkine gore sig hisse. Radara girmeyecek miktarla oynamak lazim. Sen beni bilirsin bos hisseye girmedigimide. Potansiyeli bence yuksek. Kisa vade de tavan bozulup gunluk doji evening star yapana kadar tasinir. Yalniz paraya ihtiyacin olmaz ise bir iki yil tasimak ( 6 ay az ) daha mantikli diye dusunuyorum. Bizimkinin ilk fiyat son fiyat gittigi kadarda bunun gitme potansiyeli var uzun vade de.
Sen mali bugun tavandami aldin yoksa benim updateleri gorup gecen ay mi almistin?
Hocam kasım ayından itibaren kademe kademe aldım çok ta yüklü değil benim açımdan. Maliyetim neredeyse en dip fiyat. Kafam da bi fiyat var orayı gördümü kaçarım. Güvenli limana demir atarımSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burak hocam çok güzel bilanço geldi hedefi biraz daha yukarı yönlü revize ettim. Güzel yatırım oldu benim için. Hep beraber kazanmak dileği ile.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlarda ne burun var daha haber Kap'a gelmeden haberin kokusunu almışlar bir saat önceden hisseyi tavana kitlediler
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Momentumu bozdu dedik, yerine koydu tekrardan aferim. Artik 2 altina da dusurme diyelim madem demeyle gidiyorsa.
Sadede gelirsek kap felam bos is bu hisse icin. Hisse cikis momentumundayken iki uc gunde kap ile alttan destek atiyordu. Yulardan mali veripte is bitince biraktilar aerbest dususe kap felam atimi durdu. Insallah gorusme neticelenirde hisse toparlar. Trendyol baya iyi is yapiyor. Guzel para birakir.
Artık Alt Pazar sayfasına geçsek mi? Ne dersiniz? Yoksa direk ana pazara mı geçirsinler?
Saygılar...
1.40 lardan maliyetli olanlari bugun ciktim. Kap geldigi halde tepki dahi vermekten aciz. Lot sayisi cok yuksek. Onun handikabini yasiyoruz. Ana pazara cikmak icin basvurmaya kafa yoracagina hisseyi 2 altina dusurmemeye calissa iyiydi. Herneyse hisselerin bi bolumu gitti sonradan maliyetlendiklerjmle devam ediyorum. Bakalim bu kafada devam ederse ana pazara cikincada 2 yi zar zor goruruz gibi. Ytd
Bereketini görün.
Ben iki yılı devirdim.
Artık satmak çok zor geliyor.
Hamburg arazisi; 258 dekar.
Beykoz kat karşılığı anlaşması; 125 dekar.
Belek kat karşılığı anlaşması; 260 dekar.
Site lojistik TRENDYOL GLOBAL anlaşması. (Görüşmeler olumlu sonuçlanırsa.)
Metrobil altyapı işi 87,5 mn tl.
Metrobil Azerbaycan'dan nasıl haberler gelecek?
Bunlar ilk aklıma gelenler.
Hepsini alt alta koyunca satmak bana çok uzak kalıyor.
Saygılar...
Grafik güzel, beklentilere uygun. Biraz alalım (2.20) bakalım...
Cuma günü VBTS müeyyidesi kalkacak notlarımıza alalım...
Beklentiler güçlü, rasyolar iyi. Bence yolu uzun...YTD
Yeterince dinlendi...YTD
https://i.hizliresim.com/aitkwdr.jpg
Hatta gereğinden fazla dinlendi. Göstergeler diplerde...
Sıkıntı yok...YTD
Iki hafta sure icin hergun sabah 10 - aksam 18:15. Istediginiz sabah erken gelmek kosulu ile her hissenin 10 kademe derinligini aciyorum. Sebeb. Sebebi ky dostlarim yararlansin. Kurda kusa yem olmasinlar.
J o i n. M e sitesi yada app ini indirip.
Kod; borsayayin15
Hasılat şahane kâr süper uçma zamanı...:)
YTD
Domino's, Trendyol, Alibaba...
Şiki şiki baba....De hadi, çok bekledik...:)
Show zamanı diyorsun...Anladım.:)
Bu büyüklükte bir projeden gelecek hasılat? Sürdürülebilirlik açısından önemli haber. Devam...:)Alıntı:
Bağlı Ortaklığımız Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.(FER YAPI) İzmir ili, Urla ilçesi, Sıra Mahallesi, 405 ada (Yeni 2880) 32 (Yeni 2880) parselde kain toplam 41.517 m2 taşınmazda, Arsa Sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzalamıştır.
Anılan sözleşmede taşınmaz üzerinde Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. (Fer Yapı) tarafından inşa edilecek yapıların % 40'ı arsa sahiplerine ve %60'ı ise Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. (Fer Yapı)'ya ait olacak şekilde paylaşılması öngörülmüştür. İlgili parseller halihazırda plansız vaziyette olup, projenin büyüklüğü, fonksiyonu, yatırım bütçesi veya zamanlaması henüz netlik kazanmamıştır.
sen de ucuz kaldın bu piyasa da!!!!!!!
Bu hisse hala pandemi fiyatından işlem görüyor, neden acaba?
günlük (nivea) sürnüyor, haftalık saman altından su yürütüyor.. yinede günlükte 2.50 üzeri güzel altı üzer.. günlükler nivea bağımlılığını bırakmalı.. :kahkah: