Acilir acilmaz gelirse binerim tekrar ama gelecegini dusunmuyorum acilusta
Printable View
Bence yeterince ky toplayamadi. Kimse tavandan almadi. istese 2.2 den asagi salardi birax yukardan vermek istedi..yarin ky avlarsa ki 2.3 ustu yazanlara verir diye dusunuyorum.cesaret isi ben alamadim..ama bildigim kademe dolarsa basar..ytd..
Metro tavan istemedi tavandan gelene verdi hem miilleti korkuttu hemde 2 milyon lotu realize etti bu seviden yarin zaten 2 milyon lotu tekrar alsa tavana gider bu hisse seans icerisinde trade imkani vardi yapabilen varsa %40 yapmistir bu gün cunku msli aatisa koysan tek kalemde 5 kademe çiziyor gidecek diyorsun silip 6~7 kademe asagi salıyor yazanlari tekrar ciziyor bu gun tamamen bunu yapti seker ve globali sopa olarak kullanip ordan satti ve metrodan aldi insallah vakfn olur
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıcı satıcıları paylaşan olmamış takasları
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b8ea176dd5.jpg
Çok özür dileyerekten herkes hızlı uçup gidiyor...bu sürate benzin dayanmaz daaa...affedersiniz arkadaşlar ufukta ALCTL de olduğu gibi sınırlı bir BRÜT TAKAS tehlikesi yok mu...felaket tellallığı yapma dediginizi duyar gibiyim ama bence bu ihtimal demoklesin kılıcı gibi duruyor...kendinizi de başkasını yakmayin tedbiri elden bırakmayın iyi akşamlar...
LG-D693TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merak etme, brut gelene kadar aga cakar asagi...ytd..
Alctl de ağa çıkamadı...içerde kaldı...son zamanlarda hep sert çıkan hisselerin başına bi şeyler geldi.
LG-D693TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP'a düşen bilgiye göre Metro, şirketin %15'ine sahip olmuş. Bu da Borsa İstanbul'da dolaşımdaki hisselerin 3'te 1'i demek. Bakalım ne dönüyor. Ben haber mi var diye işkillenmeye başladım ama galiba spek büyük oyun çeviriyor.
Bildirim düştü:
***YKGYO* *MTY*** METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi
***YKGYO******MTY*** METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi )
İlgili Şirketler [YKGYO]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Pay Alım Satım Bilgileri
Açıklamalar
28/06/2017 *tarihinde*Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım*Ortaklığı A.Ş.(YKGYO)**payları*ile ilgili olarak 2,07 - 2,45 TL*fiyat aralığından*7.801.221 adet*alış*işlemi ve 2.20 - 2,46 TL fiyat aralığından 4.081.475 adet satış işlemi ortaklığımızca*gerçekleştirilmiştir.*Bu*işlemle birlikte Yapı Kredi Koray*Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.sermayesindeki*paylarımız 28/06/2017 tarihi*itibariyle*% 15,18*olmuştur. İşlemin*detaylarına ilişkin bilgiler ekte verilmektedir
Bi haber mi gelecek acep avgyo almaya basladiktan sonra %100 u gecmisti bu da gecmek uzere
Şahsi yorumum şu;
Yarin olur da hisse 2.25 in altına inerse olay tamamen spekülatif ve hisseden bi cacık olmaz.
Yok eğer 2.30 - 2.35 leri enfazla gösterip 2. 50 nin üzerine atarsa iste o zaman kıyamet gibi yükselir.
2.30 - 2.35 bandı veya daha yukarısında kalırsa hedef fiyatım rahatlıkla 4- 5.5 olacaktır.
Yani yönü hedef fiyatı ve şirketin geleceğini BENCE bu belirleyecek.
Bunu yarın göreceğiz. 2.30 un altını yaktığı an elim satış butonunda hem de serbestten olacak.
Aksi durumda şirketle ilgili çok çok olumlu düşüncelere kapılacağım. Ve satış fiyatımı telaffuzu zor seviyelere yükseleceğim.
Yarın ola hayrola.
Zira d*****n kuyruğu yarın kopacak.
Yazdıklarım tamamen şahsi öngörülerimdir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Haber hikaye su anda metro ne derse o
Vkfn. Icbc.ozgyo.avgyo bir sey mi vardi habeemi vardi tamamen spekülasyon belli bir kar ve satis burda sadece ozgyo goturmedi vakfn 2 den 5.5 a icbc 3 den 5.3 kadar giti ozgyo 1.6 dan 2 defa 2.3 a degdi ama gitmedi u ne olacak bakalim bu seviyelerden ozgyo asagi basti bu seviyeler e getirmedi yarinda tavana veya arti yukarfa olursa bence yon yukarı insallah vakfn gibi olur
Metro toplamaya başladımı % payı tabiki artıyor
Yalnız boşaltmaya başladımı soluğu tabanda alıyor,o seans hangi kademede giren varsa zarar yazıyor çünkü hisse aşağı inerken süper taktik satış yapılıyor
Tabana dönerken veya dönünce kimse kimseye kızmasın metro babasının hayrına götürmüyor elbet milleti avlayacak ve o zaman ne zaman olacak hep birlikte göreceğiz 1,30 lardayken kimse hayal edemiyordu
Herkes alırken de satarken de kendi kararına göre hareket etsin,kimse kimseyi suçlamak zorunda kalmaz
Icbc guzel birakti 5.3 deneyip 4.2 kadar herkesin cikmadina izin verdi kagidi buralarda tuttu
Bu günkü harekete göre yolumuz çizilecek.
2.30 ların altı kör kuyu.
https://i.hizliresim.com/nWrW2R.png
yukardaki tabloya göre yancılara iyi para kazandırıyor metro...onlar malı verdiğinde metroda satışa geçer..yaptıkları iş bu şekilde....ytd
gunaydın herkese hayırlı kazançlar
Yukardaku taploda yabancı hissemi almış ben göremiyor um gören varmi metrodan baska alanmi var toplayan metro
arkadaşlar, dün 2.27 den 5 milyon açık olmuş.. bilmem yorumlayamadım. bilenin işine yarar belki.. izleyecez ytd
kim alıyor takas varmı
kimse yok mu bugun
hadi getir su dirence görelim gücünü
Ek 5034 anlık takaslar
Bugün hiç salmadan gidiyor. Haber de yok şaka gibi?
ICBCT yi 2.00 lerden 4.60 lara kadar çıkartıp 4.00 lere bıraktı bu da yüzde yüz yaptı kısa zamanda,buralarda artık dikkatli
olmak lazım,bu arada gaz verenlere de dikkat etmek lazım,bunların bir kısmı samimi ve saf kendi ile beraber başkasının da
kazanmasını istiyor,anca gaz verenlerin diğer ve dikkat edilmesi gereken kısmı,bir yerlerde malı boşaltmak ondan sonrası
tufan...
ben 2.72 den dönmesini bekliyorum bu benim şahsi fikrim bakalım nolacak