Altın bulmuş ki maden ruhsatini alıyor
Printable View
13tane altın sahası değil
13 tane maden sahası
Standart boksitin de 26 adet sahası var
Yanlışım varsa düzeltin
1 madeninde altın bulundu
Tabi alınan numuneden
Genel değerlendirme sonrası ne olduğu ortaya çıkacak diye biliyorum
MAR-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.google.com/url?sa=t&sour...xMZ31oHiRMcw1R
MTA nin sayfasında böyle bir bilgi var.verusun yeni ruhsat aldığı bolgede(Bayburt ili Demirözü ilçesi) altın madeni oluşumlari olduğuna dair bir detaylı rapor...bu rapor bize belki bir ipucu verebilir
Ver gelsin nereye kadar vereceksin bakalım
Yorumu olan var mı
Sahada top çevirip zaman mı geçiriyor
Son günlerdeki hareketlerini anlayamadım açıkçası
Önümüzdeki günlerde ve haftalarda da birçok lV. grup (altın,gümüş,bakir vs.) Maden sahasının ihaleleri var. (Maden petrolgenel müdürlüğü resmi sitesinden ihale ilanlarına ayrıca bakınız)Erba maden sahasının haberi gelmeden birçok yeni maden sahaları holdingin portföyüne eklenebilir. 50 li rakamlar altın haberinden önce neden olmasın diye düşünmuyor degilim. Tamamen kendi kişisel araştırma ve görüşlerimdir. Yatırımcı tavsiyesi olamaz ve olmamalı.
Mi Note 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adı Galata Altın İşletmeleri AŞ olan bir şirket kurdular ve altın ile ilgili olan maden sahalarını oraya taşıdılar diye düşünüyorum,yoksa zaten standart boksit diye bir maden şirketi vardı.Dolayısıyla maden sahası adı Galata Altın İşletmeleri olan şirketin içindeyse mannnnntık olarak o 13 tane sahada altın aranacağını çıkarıyorum,kendi kafama göre.
Biride yazmış ''altın bulmuş ki maden ruhsatı alıyor''ahhaaaa ahhaaaaa yani arkadaşa göre önce altın bulunuyor sonra ruhsat alınıyor.O da iyiymiş.Peki bu altınlar kaç tonmuş acaba madem bulunmuş altın ????? Yani daha çok konuşulur burda altın bulundu,bulunmadı vs
Bomonti Elektrik in %80 ini Verusa şirketlerinden Pamukova Elektrik aldı..BMELK bugün tavan..2 aydır sizlere katıldım..forumda kimse yok ama bu gayet iyi:)fazla kişi bilmesin...hacimler dar ama buda iyi..çok sağlam ilerliyor..Acsel gereken yere geldi ..sene sonu bilançolara yansır..alınan maden sahaları var..çok iyi hazırlanıyor bence..keyifle bekliyorum...bu arada herkese merhaba:)
Merhaba paydaş. Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. Bu formun sessiz olması güzel. Emek verip araştıran karşılığını buluyor.
.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
09.10.2020 18:30:20
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Özet Bilgi
Şirketimizin %100 oranında bağlı ortaklığı Standard Boksit İşletmeleri A.Ş.ye Ait Maden Sahasında Tespit Edilen Altın Cevherine İlişkin Başlatılan Jeofizik ve Jeoloji Çalışmalarını Hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
26.06.2020
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
26.06.2020 tarihli özel durum açıklamamızda; Şirketimizin %100 oranında bağlı ortaklığı olan Standard Boksit İşletmeleri A.Ş.'nin sahip olduğu 26 adet maden ruhsatından biri olan Tokat İli Erbaa İlçesi'ndeki bakır maden sahasında yapılan ön incelemeler neticesinde elde edilen numunelerle ilgili analiz sonuçlarına göre, söz konusu maden sahasında tonda 3,95 – 12,54 gram aralığında altın madeni cevheri tespit edildiği kamuya duyurulmuştu.
Söz konusu maden sahasındaki altın rezerv miktarının tespiti ile sahanın işlenebilir ve ticarete konu edilebilir nitelikte olup olmadığının anlaşılabilmesi amacıyla yetkili bir firmayla sözleşme imzalanarak jeofizik ve jeoloji çalışmalarına bugün itibariyle başlanmıştır.
Venus V7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne anlayalım..özellikle son paragraftan?bence prosedür bir metin..kendi jeolojik etütlerini çoktan yapmışlardır..jargon dahilinde patlamaya hazırlanıyor:)
tufanbeyli boksit sahası üretim tesisi işi ne oldu acaba??
altın gelir gelmez bilemem ama yılda 500 bin ton boksit üreteceklerini söylüyorlardı
bu bile şirket değeri kadar eder..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VERUS*** VERUSA HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
Anlık Borsa Haberleri*- 27 Ekim 2020, 19:31
*
***VERUS*** VERUSA HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
03.07.2020
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin %100 oranında bağlı ortaklığı olan*Standard*Boksit*İşletmeleri*A.Ş.'nin sahip olduğu 26 adet maden*ruhsatından*biri*olan*Tokat İli Erbaa İlçesi'ndeki maden*sahasının ruhsatı, yine şirketimizin %100 oranında bağlı ortaklığı olan Galata*Altın İşletmeleri A.Ş.'ye devir edilmiştir.
Öte yandan, söz konusu maden sahasındaki altın*rezerv*miktarının*tespiti ile sahanın işlenebilir ve ticarete konu*edilebilir*nitelikte olup*olmadığının anlaşılabilmesi amacıyla*başlanan*jeofizik ve jeoloji çalışmaları halen devam etmekte olup, bundan sonra ilgili*sahaya ilişkin tüm çalışmalar %100 oranında bağlı ortaklığımız Galata Altın*İşletmeleri A.Ş. tarafından yürütülecektir.*
Venus V7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel hareket yaptı
Bilanço hareketi mi acaba
hadi ortaklar,,
tamam kimse bilmesin diye, nazar değmesin diye fazla yazmıyoruz ama arada da istişare edelim:)
Dansöz mü getirelim sayfaya canlansın diye:)
bu arada ,
derin dalgalarda nasıl sağlam durduğumuzu,kademeleri layıkıyla doldurduğumuzu belirtmeden geçemeyeceğim..Türkçesi gelecek iyi bilançoyu fiyatlıyoruz..sabır son çeyreğe kadar...
https://k2haber.com.tr/2020/11/09/to...arama-basladi/
ates olmayan yerden duman tutmezmis...
Spek efendi daha ne kadar baskılayacaksin bakalım??
Erbaa daki direniş şirketin bilanço sunu etkilemez.tahtacı art niyetli değilse kağıdı baskılamaz. boksit sahalarından iyi kar gelecek..erbaa can sıkıcı mı? sıkıcı...siyanürsüz altın işlenir mi?işlenir...daha maliyetli olur..bu parametreleri şirket yönetimi hesaplamadı mı?hesapladı..verusa altın madeninden mi ibaret? değil..bence sıkıntı yok..ufak pürüzler var..fazla bilgiye ulaşamıyoruz ..forumlarda daha çok istişare edelim..bu kadar sessizlik olmaz...
ahanda tam sepetlik.. orta uzun vade yolcusu..
https://i.hizliresim.com/rmWMre.jpg
Hayret buradaki arkadaşlar daha uykudan uyanmamış galiba ,verusa holding iştiraki olan ALDEM çeliği halka açma kararı aldı ,kağıt halen buralarda valla hayretki hayret diyelim başkada diyecek bir sözümüz yok
ben de çalıdibinde bekliyom.
şu tufanbeyli boksit işini bekliyom açıkçası...
5 m ton rezerv var 10 yılda çıkarırlar...
yılda 500 bin ton boksit satışı iyi para getirir...
alimunyum fiyatları da yüksekecektir corona sonrasında...
ama şu an ki boksit fiyatı da kötü değil...
60 dolar tonu sanırım...
30 milyon dolar yıllık satış geliri elde edebilirler...
sadece tufanbeyliden ki daha fazla maden sahasına sahipler.....
bölgeden 20 dönümün üzerinde arsa aldılar..
sonrası belirsizlik bakalım...bekliyoruz..
altın işi de cabası ama bakalım rezerv işletme değeri taşıyacak mı??
1 aya kadar rezerv raporu gelir diye tahmin ediyorum...
Ky düşmanı bir hisse daha. Sahipleri küfür istiyor. Net.
Biz burda altın madeninden rezerv haberi beklerken, küçük yavru vertu tavan oldu. )))
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vertu yeni 2 iştirak edindi...verusa da damlar ....
ama verus şu boksit işini açıklamıyor nr alemde...
yatırımcıya ara ara bilgi verir insan....
5m ton rezerv bulduk...
arsa aldık filanca yerden
eeee
gerisi gelmedi.....
şu anda çed aşamasında mıdır proje...
nedir bir bilgi verin yahu
hemen hemen 3 aydır bu fiyatlarda.İnat ettim satmadım ama pişman oldum.Artık bu saatten sonra satsakta ne alacağız ne hali varsa görsün.Birilerinin canını yakmadan götürmezler.
Var bir şeref yoksunu. Sahipleri mi yoosa spekülatoru mu bbilmem
Gerçekten tahtayı yapan kişilerin bu haberlerden haberdar olmadığını veya bu haberleri taktığını düşünüyor musunuz? Onlar için olay sadece al-sat. Malı istediği gibi toplar ve anlaşırsa götürür. Yoksa umrunda olmaz.
Şirkete ve karına baktığımızda, pahalının pahalısı. Ama gelecekteki beklentileri pazarlamak isterler mi, bilemeyiz. Bana göre 20 lira aşağı, 20 lira yukarı, her iki yol da mümkün. Şirketin yapısı her ikisine de uygun. O nedenle, dikkat etmek gerekiyor.
Can sıkmaya başladı
Aldem haberi geldi yukarıda açtı sabah
Gelene verdi
İki gün sonra alanlardan geri aldı
Vertu haberini duymadı
Oyak yatırım tavsiyesini yükseltti oyaktan alanlar bugün zararına verdi.
Yani ben ne istersem o olur diyor
Hissede yasaklı 2 kişi var 3 ayları kaldı. O yasak yiyenler de mal vardır.
Erbaada sorun olabilir, sit alanı falan olursa kötü olabilir ya da başka bir neden
Bildiğim bir şey yok düşüncelerim bunlar
3.5 yıldır bekliyorum daha da beklerim diyen ben bile bıkıyorum bazen
Ne yapmalı bilmiyorum ama aşağı geleceği kaygım büyüyor
Bakarsın tam tersi olur geri 44 45 yapar
Yazı tura atmak gibi
Ama en nihayetinde arsa alacağına Verus al bekle diye düşüncem hep olacak
41.20 gap kapattı hızını alamadı aşağı verdi.verdiği gibi çıkacak.
70 mly sermayeli holding.varmı böyle 70 mly sermayeli.
ytd
https://s12.directupload.net/images/201222/d3vuqw4c.jpg
üç aylık takas
Ulan verusa holding altın haberleri hadi gelmiyor düşük sermayeli şirket ayağına git bir şey uydurda yüksel artık
Hadi verus bir kategoriye sok kendini
Galata şirketinin turşusunu mu kuracak
Zaten Galata altın yakışmadı galata turşuları daha iyi geliyor kulağa
Vertu gelsin geçsin seni boynuz kulağı geçer tam olsun
Bütün altincılar gitti be mübarek
Vertu 15 olunca 45 oluruz herhalde