Ne olacağını alıcı/ satıcı belirler.Ama arkadaşların belirttiği gibi cok sığ bir hisse,tamamen birilerinin kontrolleri altında.Bazı zamanlar uzun süre tahtada işlem olmuyor.Trade hissesi asla değildir.
Printable View
Bu haberle belki bir süre hareketli olabilir ama bu adamların ne yapacağı belli olmaz, keşke yarın ne olacağını bizde bilebilseydik :)
yarın 6.10 üzerinde hareket beklerim yoksa şüpheli olurum.dipler yükseldi kısa vade için.Formasyon için.uzun vade için devam
Hadi hayırlısı bakalım hareket başladı galiba.
ünlü menkul ne gelse alıyor. 2 gün önce alıp vermiştim. şimdi tutacağım. gayet hoş gözüküyor. yabancı alışı da gayet dengeli ve ağır ağır
para girişi
https://i.hizliresim.com/EyElVz.png
para çıkışı
https://i.hizliresim.com/lbzYkr.png
Seçici alım stratejisi öneriyoruz- Model portföyümüz 21 Temmuz’dan
bu yana %5,4 getiri sağladı ve %4 endeksin üzerinde performans
gösterdi. Portföyün sene başından bu yana getirisi %72’ye ulaştı.
THYAO ve BIMAS’ı endekse göre %13 ve %8 getiri sağlamalarının ardından
bu iki hisseyi TAVHL ve TRGYO ile değiştiriyoruz. Yolcu sayılarının
iyileşmesi ve Euro’nun güçlü seyretmesi TAVHL’nin 3. Çeyrek
performansını destekleyecektir. Yatırım döneminin sonuna gelmiş
olması, güçlü kira gelirleri ve Paşabahçe Projesi’nin potansiyel
katkısı sebebiyle TRGYO’yu model portföyümüzde dahil ediyoruz.
Portföyümüzde bulunan hisseler AKBNK, GARAN, PETKM, TAVHL, TKFEN,
TTKOM, HEKTS, TRGYO, TRKCM ve USAK olarak sıralanabilir. "
oyak yatırım model portföyüne eklemiş ama bugün en büyük satıcı da kendisi.
ne güzel hiç yazan yok. 9 larda dolar burası
ne zıplama be 7.5 dediysek 3 günde git demedik.Nihayet nefes aldı.bu hissenin dibi yıl sonuna kadar 5.6 dır.tarihi dipten bahsediyorum.Olur bir dinlenme yaparsa anca burası olur.Ama şimdilik devam umudum var ve 7.5 hedefte hala.Mevcut potansiyele göre hisse çıkmış sayılmaz.pdd 0.54 yıl sonuna göre tahmini 0.48 dir.yıl sonu tahminini atıyorum bilmiyorum.Ben 1000m diyorum.
1000m kar...
BIST Pay Endeksleri Temel Kuralları'nın 8.2. maddesine istinaden Borsa Genel Müdürlüğü'nce; BIST 100 endeksinde 2017 yılı dördüncü üç aylık dönemi için (02.10.2017-29.12.2017) ekli tabloda yer alan değişikliklerin yapılmasına karar verilmiştir.
https://i.hizliresim.com/POp0XQ.jpg
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
2010 senesinden başlayarak bugüne tepeleri birleştirdim tobo oluşumun kesismesi 6.00 gibi testere olması gerekiyor.yükseliş içinde 5.60-6.00 arası sağlam destek olup yukarı kırıp 7.5-8.80 arasına doğru ralli olma ihtimali var.Buda başka bir formasyon
bir başka formasyon dolar bazında çanak tamamlaması 10 mayıs 2013 te 2.207 doları görmüş.Oraya döğru tekrar koşabiliriz.Şu an 1.75 dolar civarındayız.Kaptırmam malımı.sonra kulp yapıp çanağı katlarmı direkmi katlamaya gider.Ozamanda tahmini çanağın dibi 0.87 dolar.2.207-0.87 arası farkı 2.207 eklersek 3.54 civarı oluyor dolar olarak .Ogünkü dolar kuruna göre 3.45 çarparsak tahmini hedef belli olur
Çok sessiz bu iyiye işaret. Yatırım tavsiyesi değildir tabiki de.
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Günün HaberleriSitene EkleRSS
Gr.Altın146,451
Euro4,1910
Dolar3,5788
BIST104.334

Menü
ANA SAYFAHABERLER GÜNDEMDÜNYAŞİRKET HABERLERİPİYASALAREMLAKYAŞAM&TEKNOLOJİEMTİAMAKRO EKONOMİHİSSE ÖNERİLERİGALERİLER EKONOMİGÜNDEMARAŞTIRMALARRAPORLARTEKNOLOJİYAŞAMVİD EOLARBORSA BİLANÇO AÇIKLAMA TARİHLERİGENEL KURUL TARİHLERİŞİRKET HABERLERİMALİ ANALİZ KAR-ZARAR HABERLERİMALİ TABLOLARFİNANSAL ORANLARHİSSE GETİRİSERMAYE ARTIRIMLARITEMETTÜ VERİMİŞİRKET KARTLARIDÖVİZ & FOREXKÜNYEKAR-ZARAR DİĞER
HABERLER
GÜNDEM
İnşaat sektöründe çok büyük kaos yaşanabilir
*
20:0705 Ekim 2017

İnşaat sektöründe çok büyük kaos yaşanabilir
İnşaat firmalarının ciddi nakit sıkıntısı yaşadığını belirten Polat Holding Başkanı Adnan Polat, “Bankalar kredileri sıkıyor. Önlem alınmazsa çok büyük kaos olabilir” dedi
A+A-
İnşaat firmalarının ciddi nakit sıkıntısı yaşadığını belirten Polat Holding Başkanı Adnan Polat, “Bankalar kredileri sıkıyor. Önlem alınmazsa çok büyük kaos olabilir” dedi
Türk gayrimenkul sektörünü çok ciddi bir tehlikenin beklediğini söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “2016 yılından bu yana başımıza bir taş yağmadığı kaldı. Her dakika olumsuz bir gelişme olması insanları güvensizliğe itiyor. İnsanlar döviz ve mevduat yatırımlarıyla vedalaşamıyor” dedi.
Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) Erzurum'da düzenlediği Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuşan Adnan Polat, son 6 ayda gayrimenkul satışlarının özellikle büyükşehirlerde erozyona uğradığına dikkat çekti.
2018'DE SIKINTI HİSSEDİLECEK
Adnan Polat, “Firmaların nakit akışında çok ciddi sıkıntılar var. Bankalar kredileri sıkıyor. Eğer buna bir tedbir alınmazsa önümüzde çok büyük kaos olabilir. Firmaların yaptığı dev projeler yarım kalabilir” dedi. Gayrimenkul sektörünün 200 alt sektörü etkilediğini hatırlatan Polat, “Mevcut durum devam ederse 2018 yılının ortalarına doğru mevcut sıkıntı daha fazla hissedilecek” diye konuştu.
Ülkedeki 20 milyon konutun yarısının yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini ifade eden Adnan Polat, “Binaların çoğu deniz kumundan yapıldı. Bu binalar belirli bir zaman sonra bir hapşırmayla yıkılacak hale geliyor” şeklinde konuştu.
DÖNÜŞÜM BÖYLE GİTMEZ
Kentsel dönüşüm çalışmalarında devlet otoritesinin devreye girmesi gerektiğini söyleyen Polat, “100 bin metrekarelik inşaat hakkı olan bir yere özel sektör girdiği zaman bu rakamın 200 bine çıkması gerekiyor ki firmalar para kazansın. Ancak o zaman da nüfus ve bina yoğunluğu artıyor. Bu sağlıklı bir dönüşüm değil” dedi.
Devletin yeni bir model ve finansman süreciyle dönüşümü yeniden ele alması gerektiğini kaydeden Polat, “Bu şekilde dönüşümün hızlı gitmesi mümkün değil. Devletin kendisinin gecekonduları dönüştürmesi ve sembolik rakamlarla sahiplerine vermesi lazım” açıklaması yaptı. Yatırımcı ve hak sahipleri içerisinde kentsel dönüşümü ciddi biçimde suistimal edenlerin olduğunu belirten Polat, kanuni yaptırımların devreye girmesi gerektiğini ifade
Kaynak: İnşaat sektöründe çok büyük kaos yaşanabilir
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün kağıtlar sırıkla atlama yapıyorken bu neden yerinde sayıyor,bileniniz var mı acaba?
Vay arkadaş kimsecikler yok :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
7,05 den yem attılar galiba robotlara garip şeyler oldu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
TRGYO Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 114.342.000 Yıllık Değ%:-64
Bizim Menkul, Torunlar GYO için 8,36 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesini korudu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c56df975d6.jpg
SM-G7102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz acikladi yuzde 99 bedelsiz
SM-G7102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz açıkladı geri geri gidiyor
Ne saçma bir iş bu ya...%100 bedelsiz verecem diyor kağıt , utanmasa eksiye dönecek mk.
Tarihte ilk olacak
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne saçma bir tahtasın sen yaa. %100 bedelsiz verecem deyip %2-3 lerde geziniyorsun.
Rezil kağıt,Küçük yatırımcı düşmanı...Yav arkadaş sanırısın hissenin tamamı küçük yatırımcıda,hala psikolojik baskı yapıp milleti tokatlama derdindesiniz,güzel bi haberin ardından eksi olması mantık dışı,yav deki bana torunlar plaza yıkıldı,deki bana fetö baskını oldu anlayalım(hoş fetö baskını yiyenler tavan tavan gidiyor Bknz.Kozalar).
ne haysiyetsiz kağıtmışsın sen bee
Speeeeeeek Bedelsiz bu BEDELSİZ.Amk malı BEDELLİ değil BEDELSİZ BEDELSİZ...
50 günlük ortalamasının üzerinde ısrarla kalıyor. Bugün endeks %2 eksi olmasına rağmen nötr kapattı. Kısa sürede düzeltme yapıp yönünü yukarı çevirebilir. YTD
Yarın ki SPK bülteninde bedelsiz sermaye arttırım başvurusu yapmışlar mı yapmamışlar mı anlarız.Başvuru sonrası muhtemelen KAP a haber düşer,o zaman belki biraz hareketlenir bu sümsük...
6,90 I gördü ama o sırada alış 6,58 idi,satmak mümkün değildi yani,nasıl bir oyun oynanıyor anlamış değilim,bunca yıldır borsadayım böyle oç tahta yapıcısı görmedim...Allah belanızı versin...
Sesli güldüm :))
Yıllarıdır borsa ile ilgileniyorum, bedelsiz sermaye artırımı yapacağını açıklayıpta yükselmeyen hisseyi ilk defa görüyorum..
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.