CCP(Çin Komünist Partisi) kılıcını çekmiş...
"Pazarlık: Tabii ki
Savaş: İstediğin zaman
Zorbalık: Hayal"
Printable View
CCP(Çin Komünist Partisi) kılıcını çekmiş...
"Pazarlık: Tabii ki
Savaş: İstediğin zaman
Zorbalık: Hayal"
Vob oynanmazki:/
ben bu sene dolar viopda sadece 2 işlem yaptım.
1. Mart başı dolar 5.30ken nisan vadeli dolar long.
Nisan sonu poz kapandı 5,97den.
Akabinde 5,97iken 6,17vadeli haziran longu açtık.
100K paran varsa 20kontrat açarsın(10-11K eder) gerisi likit fonda takılır...
Tek sıkıntı %10 vergi... neden vergi ödediğimi anlayamıyorum.
Ytd
Cnnturk de imamoğlu var
Hadi uzun çık sahneye vatandaşın dolarla ne işi okur darbe falan de reissss olmadı Damatta olur
Babalarının malı gibi dth lari sat sat sonra bireysel dur sen gelen ayı de bir sonraki hamle dolar çekimine sınırlama kabak gibi belli bu is, aklı olan bankada tutmaz parasini
https://i.hizliresim.com/7aO4rr.jpg
Dolar / TL yukselen dipler bana 6,09 uzerinde saatlik kapanis yaparsa ilk once hizlica 6,24 u test edebilecegimizi dusunduruyor
Kurulduğu günden bu yana yani 2005-2018 arası viopta tanınmış bir oyuncuydum.
Yani çoğu aracı kurum oyuncuları beni az çok tanır.
Size yapacağım en büyük iyilik ve vereceğim en büyük tavsiye viop denen yerden uzak durmanızdır.
SPOT CANDIR, VİOP ve FOREX KUMARDIR HEYECANDIR...
Elle tutup sıcaklığını hissetmediğiniz şeylerden uzak durun.
swap işlemleri ile forward işlemlerine de sınır gelse nasıl olurdu acaba?
tırnak atlamış.yada yuvasi bozuk.sokebiliyorsan arka daki
display tamirciye götür.arizali olan parça displaydie..ankarada isen netten bak
elitok kombi parça satar..keciorende..
genleşme ye de tekrar bak az bisi tıslat
eğer su çıkarsa yada hava cikmassa ordan alırsın.. .
display ayrı bir parçadır kontrol eden yöneten.. dikkatli sok..
Dolar 7,28 e giderken herşeye okkalı zam yapıldı şuan 6 da çoğu zam yapılan ürüne yine zam yağmuru başladı süt-tereyağ-yoğurt vb ürünlerine özellikle..
Hal böyleyken ülkede en ucuz kalan şey yine de dolar. Bir yıldır neredeyse yerinde sayıyor. Bu baskıya daha ne kadar dayanacak bilemem artık. Diş macununu bile çok sıksan...
İmamoğlu fena kayıyor
Recep Atakan@BloombergHT:
"BDDK'nın kararının ardından çok sayıda yatırımcının endişeyle bankacı arkadaşlarımızı arayıp dövizlerimizi fiziksel olarak çekelim mi diye sorduklarını duyuyoruz"
"Sisteme güveni bu kadar zor tesis etmişken paranın sistem dışına çıkışını hızlandırabilecek kararlar alınmaması gerekir"
E paralari ne zaman bana veriyorsunuz. Isterseniz bunu yasal bir yoldan yapalim. Hemen sirketi kurayim malta da. Sizlerde paranizi aktarin.
:)
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekonomimiz daş gibi dünya bizi kıskanıyor, muhalefet de çamur atayooo.
Bir şekilde önlemini alabilecekler çeker zaten muhtemelen, çok da göze batmadan tabii ki. (Maalesef Sarar ailesinin başına gelenleri duymuşsunuzdur gecenlerde)
Şu da var ki bankada kalıp da hiç çekememe durumu olabilir mi diye de korkuyor insanlar haklı olarak.
Bir sabah alım işlemlerine gelen vergiyle güne uyandı insanlar, bankaların altyapısı bile hazır değilken üstelik. Başka -ve daha sert- bir haberle daha güne uyanma korkusu, insanlara daha ileri tedbirler de aldırabilir diye düşünüyorum bu yüzden.
Fark etmez miktar. Biz milletimiz icin variz. Gerekirse kefene girerirz [emoji3]
Bir bok yiyemezler. Neden cunku En basta kendi yandaslari ve secmenleri buna isyan eder. Bak bakalim katilim bankalarinda ki dolar mevduati ne kadarmis.
Benim tahminim bunu yapmalarinin sebebi rezervlerin azalmasindan dolayi.
Bence olacak olan sudur. Ben giderim 100k alirim ama bu para 1 gun takasbank ya da benzeri bir yerde tutulur. Bu paradan al satlar yapilir, bir gun sonra hesaba gecirilir.
Kendimi uzunca süredir Norveçte yaşıyor gibi hissediyorum.
Dolar birgün 6,03
diğer gün 6,01
ondan sonraki gün yine 6.03
Bir de eleştiriyorsunuz kaya gibi ekonomimiz oldu daha ne istiyorsunuz? :wave: Dolar zerre kımıldamıyor ne aşağı ne yukarı :one:
Doları baskılanmak adına kamu bankalarının yanına talimatla özel bankalarda eklendiyse, birbirlerine al gülüm ver gülüm yaparak doları belirli seviyede tutayorlarsa, bu işlemlerden oluşacak zararları merkez bankası üstlendiyse bu kırılgan ilişkilerde çok yakında bir kırılma yaşanacaktır diye düşünüyorum.
Bu formülü uygulayıp zarar etmeyen kurum varsa dahiyane bir formül bulmuşlar demektir. O zaman S-400 de gelse ABD den ekonomik yaptırımlarda gelse erken seçimde olsa bu formül her daim uygulanır.