2 tavana 2000 :)
Printable View
Uzunlar gözlerimi alıyor, kaptan söndür şunları :rules:
212 213
19 37
Yatırım fiňans,tam kek çıktı, alırım üst kademeye çakarım,dedi ama,, yedirirler böyle lotlari
billurlu bir herif gelse de şunu hüpletse:)
badeci şeyh efendi yeter bunlara.
gelsin şirket patronu spk bist gedik meksa global yönetici ve çalışanlarına uğrasın önce.. bade üstüne bade katsın..
onları akıllandıramazsa ardından ky olarak bizi badelesin :oleyo:
soldan gelene bakın:)
http://share.matriksdata.com/share.a...07171419363531
Bugün endekste tepe noktayı gördük 14:45 itibari ile benim görüşüme göre....aşağı hafif süzülür endeks....kar cebe yakışır....Deras değil tabi.... YTD......
Ky nin en büyük hatasi bu malesef.Beni anlayabilmeniz icin sayfanin baslarinda ki yorumumu okumaniz gerekiyor.2.50 den itibaren bu dediginiz çicek bekleniyor.Ve ben gecen hafta sunu yazdim bu hissede asla malla uyumayin.Yani aldiginizi ayni gun vermezseniz bir gun sonra uzuncu olmaya baslarsiniz ;) Herkes vurgun icin girmisti ;)
Endeksin yükselişi bankalarla oluyor özellikle Garanti yi alıyorlar.....diğer hisseler bönbön bakıyor....Tabi ayın 25 de Merkez bankası faiz indirimi yaparsa en çok bankalara yarıyor....
100 bin endeks,, tebrikler derass
saatlik sıkıştı, tepki gelebilir..
210 211
53 13
haydi ağa sen bir işi yarım bırakmazsın kanımca!
http://share.matriksdata.com/share.a...07171641040572
Sermaye Piyasası Kurulu hem şirkete hemde halka arzı gerçekleştiren Meksa Menkul Değerler'e okkalı bir ceza kesmeli ki bundan sonraki halka arzlarda bu gibi durumlarla karşılaşılmasın. Maalesef bizim ülkemizde SPK yatırımcıyı korumuyor.
halka arzdan alanlara satma fırsatı vermeden bastılar aşağıya...
teknikçiler değerlendirme alalım lütfen :)
Cok farkli dusunuyoruz.Birincisi patronda para yok hisse yukselse bile bunu patron degil baska birisi almis olacak ikincisi hissesine sahip cikacak adam fiyat garantisi verirdi halka arzda aklinizda olsun her zaman.Fiyat garantisi olmayan hicbir hissenin halka arzina girmeyin ;) Smarr-coem bakin bunlara fiyta garantiliydi ki iki sirket baba sirket olacak onunuzde ki 5-10 yil icinde .Burda gunlukcu olun bak mesela ben bugun aldim 2 kademe duserse satarim aksama cikarsa gene satarim.Malla asla uyamam kapanista ;)
2.10 verdim gitti gözu karartmis yarin 2.07 den bir daha alacaz
Yapanın yanına kar kaldığı sürece bizi daha çok öperler...
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben size haksızsınız demedim hocam. Elbette patron züğürtse para koyamazsa ayrı. Ama ben güven konusunda fikrimi beyan ettim.
Son 10 dakikadaki hareket mide bulandırıcı bir hareketti. ******lık bu olsa gerek. Elinden gelse 207 kapatacaktı.. Yuh artık. Eşşeğin gözü...
Takas ve son 10 dk işlemlerine bakabilirsek iyi olur..
Son 10 dakikada gedik kol kesti.300 bin lot mal verdi
Sizler hala anlamıyorsunuz... Abisi meksa ve global çıkmadan mal gitmezzzz.. Neyin iştahındasınız, gö...lalesi iki kurum diyorum bana göre...
Gedik satınca ne oluyorki... Bakın iki alternatif yöntem var. Ya satarak çıkaracaksınız. Yada tekrar toplayacaksınız. Hangisi makul görünüyor...
Yarın 2,07 kesin görür gibi. Ne patron insafa geliyor ne de SPK bi kulak çekiyor.YTD
http://share.matriksdata.com/share.a...07172054544307
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.