Uzun vade yatıranlara anlam veremiyorum
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun vade yatıranlara anlam veremiyorum
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle, 100 gün boyunca sabittir. sözleşme sonundaki cümle şöyle ;
*Tanışma faizinin süresi 100 gündür ve hesap açıldığı anda geçerlilik süresi başlar. 100 günün sonunda tanışma faizi sona erer ve Banka tarafından günlük olarak yayınlanacak temdit faizi ile değiştirilir. Tanışma faizinden sadece ilk defa ARI Hesabı açtıran müşteriler hesap açılışında olmak üzere sadece bir kere yararlanabilir. Tanışma faiz oranı 1.000.000 TL/USD/EUR’ya kadar geçerlidir. Hesap bakiyesinin bu tutarın üzerinde olması durumunda aşan kısmına limit üstü faiz oranı uygulanacaktır.
Enflasyona endeksli hesaplar enflasyonu nasıl hesaplayacaklar vade sonunda.
Yani hesabın ilk açıldığı günden vade sonu olan gün arasındaki enflasyonu dikkate almaları gerekir herhalde .
Ama enflasyon günlük değil aydan aya hesaplandığı için arada kalan günler ne olacak?
Galiba vade sonundaki en son açıklanan yıllık oran dikkate alınacakmış.
TÜİK her ayın 3'ünde açıklıyor oranı.
Geçen sene eylul ekim aylarında %30 faiz, sıfır stopaj ile bağlayanlar inanılmaz karlı çıktı, niye anlam veremiyorsun?
TL bir iluzyondur..
Syg,
Dun hanim eve temizlikci kadin cagirmis.
25-26 Dolar bozdurdum verdim ucretini.
Bu ulke bir cennet. :)
Kanada'da bu ucret temizlikcilerin 2 saatinin ucreti.
Syg,
Elektrik parasi gelmis 360 TL bozdum 60 dolar koydum hesaba..
Syg,
Bankalarla TL faizi icin ugrasamam.
Hsbc gunluk faiz olarak dolara 2.75% veriyor.
Kanada'da 6 aylik ve uzeri GIC (guaranteed investment certificate) su anda bir kampanya nedeni ile 2.25% yerine 2.5% veriyor.
Yillik enflasyon ise %2.5
Syg,
Burgan dolar mevduat alan varmı?3 para birimi ve düz mevduat ayrı ayrı?
Ari hesap dolar için alt limit varmi ve para bloke olurmu?
Ben Burgan dijitale geçtim, şimdilik memnunum sn hocam, siz Burgan da sorun mu yaşadiniz acaba sn dudu?
Mi A2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O işin aslı adam saattir.man hour.verimliliktir.bana göre bizde de öyle olmalı.saatlik ucrettir.bir araba su kadar saat adam saattir.
Finansbank
USD %3
tebde hoşgeldin bitince yine kürkçü dükkanına aktife geri döndük.
%0 stopajlı 1 yıllık enflasyon korumalı hesaplarda şu an için en iyi oran hangi bankalarda acaba?
2 yıllık gösterge tahvil faizi % 18.65...
TR 2 YILLIK TAHVİL 18,65 19,92 -6,38 18,68 18,65
TR 10 YILLIK TAHVİL 16,00 16,43 -2,62 16,00 15,95
TR 5 YILLIK TAHVİL 17,23 18,09 -4,75 17,23 17,23
20k usd icin ne oran isteyeyim sizce..en uygunu ne olur aylik ?son gunlerde kac oran var..
TL mevduatları uzun bağlama zamanı bence...Bu oranları 1-2 ay içinde göremeyeceğiz bir daha...