https://vimeo.com/343953475/recommended
An itibari ile evin etrafı
Printable View
https://vimeo.com/343953475/recommended
An itibari ile evin etrafı
Erken seçim lafını etti olumlu yada olumsuz.Tartışma bitmez artık.
Bahçeli reisim yanındayım dedi. Reiste demokrasi kazandı derse yarın sakin geçer.
Bu hezimet yenilgiyi öylesine bir sonuçmuş gibi geçiştirmeye çalışacaklar belli ki.
Ama kaçarı yok, sıkıntı büyük AKP ve MHP de, çözülme ardından dağılma başlayacaktır.
2020 de erken seçim kaçınılmaz gibi geliyor bana.
bu.. gezi'den sonra en önemli dönüm noktalarından biri.. hayırlı olsun.
demek daha görevi tebliğ edilmemiş bahçeliye
Seçimlerden sonra mali politikaları sıkmaları gerekiyordu. Dengeler değişti.
Bunu yapmaları zorlaşacak. Mali politikaları sıkılaştırmaları geciktikçe para politikasının sıkı kalması gerekecek.
Ama para politikasının tek başına uygulanması da ekonomiyi çok yıpratır.
O nedenle mali politika sıkışmadan para politikası gevşetilmek istenebilir. Bu en büyük risktir.
Merkez bankası çok dikkatli olmalı.
Kimse bireysel olarak süreci belirleyemez, millet ne derse o olur degişimin önünde kimse duramaz su akar yatağını bulur, Bahçeli falan hikaye.
beklentiler nedir ?
kaç açabilir ?
5,95 civarı açabilir mı ?
iktidar resmen sandığa gömüldü...800,000 fark
Şuan durum öyle değil, çok farklı tedbirler aldılar bu konuda.
Son aylarda gelen negatif haberlere rağmen bırakın %3 ü %2 bile yapamadı.
O dediğiniz geçen seneydi, bu sene dolarda dizginleri farklı tedbirlerle ele aldılar.
Bundan dolayı dolarda %3 artı görmemiz bana mümkün görünmüyor ama eksi olabilir.:)
Binali Yıldırım'ın emaneti iç huzuruyla teslim edebileceği güvenilir bir adam olma özelliği dışında (Davidof örneği de düşünülecek olursa) çok fazla bir artısı yok reis için.
Hele de bu yenilgiden sonra. (Malum tüm zaferler onun, yenilgiler yanındakilerindir)...
Ahlaki ve kişisel bir takım farklar dışında, İmamoğlu ile Erdoğan arasında, ileride kapışabilecekleri düşünülecek olursa, siyasal ideoloji açısından büyük farklar olduğunu düşünmüyorum.
Demem o ki: Erdoğan şimdi sakinleştiğinde, keşke şu Karadenizli muhafazakar müteahhit, benim adamım olsaydı diye düşünmüyor mudur?
Ben sadece işin Erdoğan'ı etkileyen, onun saltanatına zarar veren kısmıyla ilgiliyim...(Bunu daha önce de belirttim)
Bahçeli de bundan sonra bir süre suskun kalacaktır. Seda Sayan programı da yok ama artık arabalarıyla falan vakit geçirecektir...
Uzun ömürlü olmanın sırlarını bizden daha iyi bilir bu adam.
Bu kadar buyuk bir farki anket firmalari neden bilmediler ?..
Demekki Erdogan ve ak partinin son gunku hamleleri tam bir intihar eylemiydi...Bu hamleler siyaset kitabina ders olarak yazilmasi gereken cok onemli olaylardir.
Neyse, sonucun tum istanbul ve ulkemiz icin hayirli olmasini diliyorum.
Bir Belirsizlik daha bitti..
Konda nokta atışı bilmişti.
https://t24.com.tr/haber/konda-merak...cikladi,826755
Yarın beklenti bitti diye ve özellikle seçim işi temiz bitti diye pozitif etkisi olur. Yoksa yarın dolar çıkması borsa düşmesi zor iş. Seçim işi uzarsa ozaman sakat ancak şuan erken seçime sevseler gitmezler.
https://i.hizliresim.com/00qZkW.jpg
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
başka şansları yoktu.
istanbul rantı birlikte kaybedilemezdi.
her şey denendi olmadı.
Fark 13binden 800 bine cikar mi? Kesin bisey oldu deyip tekrarlasalar ne guzel olr
AK Parti eski Milletvekili Şamil Tayyar, İstanbul seçim sonuçlarına ilişkin Twitter hesabından dikkat çeken ifadeler kullandı. Tayyar, "Cumhurbaşkanımıza yanlış bilgi verenler için şimdi hesap zamanı" dedi.
nispetiye caddesi coştu
Kenar köşe belediye başkanı olan Mansur başkentte
Kenar köşe belediye başkanı olan Ekrem ülkenin kalbinde kazandı.
Şeytan ne diyor du; kibir en sevdiğim günahtır.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AKP'li Yavuz: "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik" şeklinde bir cümle söyleyebilir mi şimdi hahahaaaa.:)
Cumhurbaşkanı da tebrik etti an itibari ile.