Malesef artık kimse alsat grafik atma oldu
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Malesef artık kimse alsat grafik atma oldu
tek satıcı iş yatırım ayın 9 ile 16 arası 89 bin lot eksi gedik 16 bin lot artı bugünde zaten tahtayı kıran iş yatırım oldu zaten iş yatırım müdale etmese tahta şu ana 11.50 rahat görmüştü bakalım yarında iş yatırımın baskısı sürecek mi sürerse 11 leri gösterebilir inatla 11.20 kapadı iş yatırım geleceği bu kadar parlak bir şirkette bu hareketlere ne gerek var aklımız ermez su akar yolunu bulur benim hedefim buralardan çok yukarı ama hayırlısı tabi y.t.d
https://i.hizliresim.com/ALW92Q.png
https://i.hizliresim.com/P0ZOn9.png
gerçekte baktığınızda karşınıza şu çıkar ; işyat patron emir vermedikçe ( virman ) satış yapmaz ! satan küçük yatırımcı.
teb+ deuch+citi = yabancı görünümlü patron, gedik i söylemiyorum bile. daha başka 3 aracı kurum daha işyat. emri ile hareket ediyor( dikkatinizi çeksin gedik demiyorum) YUKARIDA SON 14 GÜN (2 HAFTA) TAKASI MEVCUT AYNI ZAMANINDA GRAFİK
Eski haber fakat detaylar, detayla önemli ,sebebi fiyat katoloğunu paylaşmıştım.
Avrupa nın Önemlİ Projelerİnde Ulusoy Elektrİk Trafoları Tercİh Edİlİyor
Fransa da kurulumu yapılacak ve 23.000 hanenin elektrik ihtiyacını karşılayacak 134.000 MW/h enerji üretmesi beklenen dev güneş enerjisi santralinin dağıtım trafosu anlaşması Ulusoy Elektrik ile yapıldı. Ulusoy Elektrik faaliyetlerinin tüm aşamalarında benimsemiş olduğu kalite ve sürdürülebilir müşteri memnuniyeti ilkesi ile önemli enerji santrali ve elektrik altyapı yenileme projelerinin tercihi oluyor. Fransa da kurulacak olan toplam 106.5 MW kapasiteye sahip güneş enerjisi santrali projesi için de Ulusoy Elektrik, 1100 kVA ve 2200 kVA güçlerinde yağlı tip trafo sevkiyatı gerçekleştirecek. Ulusoy Elektrik in yeni ürünü kuru tip trafo ve yağlı tip trafolar pazara hızlı bir giriş yaparak ve düşük kayıp oranları ve Eco-Desing normlarına uygun üretimi ile özellikle Avrupa pazarında en çok tercih edilenler arasındaki yerini almıştır. Geçtiğimiz aylarda uluslararası test süreçlerini de tamamlayan yağlı tip trafolar uluslararası platformda kabul edilirliği ve geçerliliği yüksek olan Kema Hollanda Tip Test Laboratuvarında test edilerek kısa devre performans testini geçmiş ve tip test sertifikasını almaya hak kazanmıştır.
bir süre müsade istiyorum ,herkese bol kazançlar diliyorum, müsadenizle
Arkadaşlar , bu şekilde olan soruları , özelden sorduğunuzda eksiksiz olarak cevapladım ama buradan yazmanın doğru olduğuna inanmıyorum.
BAKIN ULUSOYLAR BİZLERE SESLENİYOR
Ulusoy Elektrik olarak ihracat yolculuğumuza 2008 yılı itibari ile başladık. Bu bizim için çok büyük ve önemli bir başlangıçtı, çünkü ülkemiz sınırlarında yapabileceğimizin çoğunu yaptığımızı düşünerek uluslararası arenaya açılıp Dünya devleri ile rekabete başladık. Kurum vizyonumuzu da bu bakış açımız ile belirledik. Kendi sektörümüzde Dünya daki ilk beş firmadan birisi olmayı hedefliyor, tüm faaliyetlerimizi bu hedef doğrultusunda gerçekleştiriyoruz.
Bu bakış açımız ile Dünya nın en iyi kalite yönetim sistemi standardı olan ISO 9001-2015 ve uluslararası bilinirliğe sahip çevre yönetim sistemi standardı ISO 14001-2015 belgelerinin yeni versiyonunun şartlarını yerine getirerek saygın sertifikalandırma kurumu Bureau Veritas tan alan sektörümüzdeki ilk firma Türkiye de de ilk 50 firmadan birisi olmanın gururunu yaşıyoruz. Ülke ekonomimizin gelişimi için ihracatın ne kadar önemli bir role sahip olduğunu biliyoruz. Fakat bu noktada da ileri teknoloji ürünlerinin ihracatı öne çıkıyor. Ülkemizin kalkınabilmesi için yurtdışına ham maddenin yanı sıra bilim ve teknoloji satmamız gerekiyor. Bu nedenle
Ulusoy Elektrik olarak ihracat rakamları içerisindeki payımızın önemli bir değeri olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar 60.000 e yakın orta gerilim hücre ihracatı gerçekleştirdik ve her bir hücremiz en az 700 parçadan oluşan bir teknoloji Bugün ülkemizin imalat sanayi ihracatı içerisinde yüksek teknolojili ürünlerin payı sadece %2,7 .Bize düşen bu oranı daha yukarılara çekmek. Bütün enerjimiz ile yerli teknolojimizin yurtdışındaki kullanımını arttırmak için çalışıyoruz.
İhracata ilk başladığımız yıllarda sadece bir iki ülkede Ulusoy markası yer alıyorken bugün 4 kıtada 50 den fazla ülkede Ulusoy ürünlerinin kullanılmasını sağladık. Önümüzdeki yıllarda daha fazla ülkeye yayılmasını sağlamak için tümaltyapı çalışmalarımız devam ediyor.
ULUSOYLARIN EN SEVDİĞİM TARAFI NEDİR BİLİYORMUSUNUZ ? ÇOK AZ CEK CAK KULLANIYORLAR.
çok ilginç hareketler ama eninde sonunda ederini bulacaktır
ULUSOY ELEKTRİK 'in 2017 yılı satış ve sipariş KAP a bildirdiği bildirimler.
1-20.04.2017 tarihinde şirketimiz ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) arasında, iki adet 33/11 kV 25 MVA mobil trafo merkezi satış sözleşmesi yapılmıştır.Toplam sözleşme bedeli 1.840.000 USD olup, ürünler 5 ay içerisinde teslim edilecektir.Mobil merkezler UNDP'nin Irak'ta gerçekleştirdiği bir proje kapsamında kullanılacaktır.
2-Şirketimiz ile Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. arasında 27.04.2017 tarihinde, KDV hariç 18.600.000 TL tutarında trafo merkezi, hücre ve transformatör alımı sözleşmesi imzalanmıştır.Sözleşme kapsamındaki ürünler 2017 yılı içerisinde partiler halinde teslim edilecektir. Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. sözleşme döneminde geçerli olacak şekilde , sözleşme tutarının %25'i oranında ek malzeme siparişi verme hakkına sahiptir.
3-Şirketimiz ile Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. arasında 04.04.2017 tarihinde KDV hariç toplamda 7.800.000 USD tutarında trafo merkezi ve hücre alımı sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme kapsamındaki ürünler 12 ay içerisinde partiler halinde teslim edilecektir. Sözleşmenin tarafı olan elektrik dağıtım şirketleri, sözleşme döneminde geçerli olacak şekilde , sözleşme tutarının %25 ' i oranında ek malzeme siparişi verme hakkına sahiptir.
ŞİMDİDE TWİTTER da açıkladıkları
1-gerçekde 18 aralık fakat devamındakilerin hiçbirisi birdaha haber olarak bile geçmedi !Ar-Ge Merkezimizin geliştirdiği, yaklaşık 5000 konutun günlük elektrik ihtiyacını karşılayabilen 20MVAlık dev mobil trafo merkezi yola çıktı.
2-Turkcell Edirne Data Center'dan sonra Turkcell İzmir Data Center'ın da orta gerilim şalt sistemleri tedarikçisi olduğumuz için çok mutluyuz.
3-Uluslararası kalite standartları çerçevesinde üretilen Ulusoy Elektrik orta gerilim enerji bağlantı ürünleri İspanya'yı enerjilendiriyor.
4-teslimat haberi miktarda yok ?.Dağıtım şirketleri için üretmiş olduğumuz kompakt trafo ve dağıtım merkezlerimiz görev yerlerine doğru yola çıkmak için hazırlar.
5-Uzun yıllardır iş birliğimizi sürdürdüğümüz EDCO'nun yeni siparişi11kV ve33 kV metal clad hücrelerimiz Ürdün'ü aydınlatmak üzere hazırlar.
6-ISO 9001 ve 14001 belgelerinin en yeni versiyonlarının şartlarını yerine getiren sektörümüzdeki ilk firma Türkiye de de ilk 50 firmadan birisi olduk.
7-Ulusoy Elektrik, Finlandiya'ya 300 den fazla yağlı tip dağıtım transformatörün sevkıyatını gerçekleştirdi.
8-Toroslar EDAS ve Baskent EDAS 2017 yatirimlari icin Ulusoy Elektrik ile 7,8 Milyon Dolar tutarında sözleşme imzaladı.
9-Kosava'ya dev sevkiyat!192 adet 24kV HMH,66 adet 24kv RMU, 45adet sac köşk yerli teknolojimizin temsilcisi olacaklar
10-ispanyaya başka şirkete satış. İspanyol firma ile yapılan anlaşma doğrultusunda 4 adet RMU hücre sevkiyatı gerçekleştirilecek
11-Dünya nın8.,Türkiye nin ilk tünel açma makinesinin trafo ve O.G.şalt ekipmanı Ulusoy Elektrik tarafından üretildi
12-YEDAŞ 2017 yılı hücre, trafo merkezi ve trafo alımında Ulusoy Elektrik'i tercih etti.
bunlarda benim paylaştıklarımdan:
1-Ulusoy Elektrik yeni ürün grupları ile yurtiçi ve yurtdışındaki varlığını güçlendirmeye devam ediyor. Ürdün Elektrik Dağıtım İdaresi (EDCO) ile yapılan anlaşma doğrultusunda 1500e yakın dağıtım trafosu ve 200 e yakın orta gerilim metal clad hücre sevkiyatı gerçekleşecek. MİKTAR VE CİNS TESPİTİ
2-Almanya, Düsseldor taki yeni satış ofisimiz çalışmalarına başladı. Özellikle 24KV RMU lar ve ekstra düşük kayıplı yeni Avrupa normlarına uygun trafoların Avrupa kıtasındaki satışı ve pazarlaması alanında faaliyet gösterecek ofisimizde, 25 yılı aşkın orta gerilim sektör tecrübesi bulunan Michael Winkler görevlendirildi.
3-Son teknoloji makine parkuruyla dünya standartlarına uygun üretim yapan Ulusoy Elektrik, Sudan a 130 adet trafo ihracatı gerçekleştirecek.
4-Avrasya Tüneli nin mobilizasyon sisteminde Ulusoy Elektrik hücreleri kullanılıyor.
5-3. Havalimanı nın orta gerilim elektrik dağıtım sistemleri projesini üstLENDİ
6-Electroliva firmasına ait olan Serin Sağlık RES ve ADC Sağlık RES projelerinin orta gerilim enerji bağlantılarının karşılanmasında Ulusoy Elektrik ürünleri kullanılıyor.
7-Galataport adıyla da bilinen Dünyanın dev gemilerini İstanbul a çekecek Salıpazarı Liman Projesi nin orta gerilim elektrik sistemlerinde Ulusoy Elektrik ile işbirliği yapılıyor
8-Türk sanayisinin lokomotiflerinden Manisa OSB de Levay Enerji San. Tic. A.Ş. yükleniciliğinde inşaatı gerçekleştirilen, Tiryaki Grup una ait Tırsan Kardan Fabrikası nın hücre ve beton köşkleri Ulusoy Elektrik tarafından karşılanacaktır. Proje kapsamında 6 adet beton köşk ve 15 adet hava yalıtımlı hücre bulunmaktadır.
9-DİYARBAKIR OSB NİN HÜCRELERİ ULUSOY ELEKTRİK TEN TEDARİK EDİLDİ
10-Fransa da kurulumu yapılacak ve 23.000 hanenin elektrik ihtiyacını karşılayacak 134.000 MW/h enerji üretmesi beklenen dev güneş enerjisi santralinin dağıtım trafosu anlaşması Ulusoy Elektrik ile yapıldı.
11-ULUSOY ELEKTRİK İTALYA DA
12- ELTEL DEN YENİ SİPARİŞ. FİNLANDİYA SİPARİŞLERİ DEVAM EDİYOR
13-ULUSOY ELEKTRİK UKRAYNA DA
14-BOSNA-HERSEK ELEKTRİK ALT YAPISI ULUSOY HÜCRELERİ İLE YENİLENİYOR
buradan ne anlıyoruz ?
1- şirket kurumsal yönetimi sindirememiş ( hiç zannetmiyorum)
2- çok haber çok alıcı demekdir!
3- DEVAMINI SİZ GETİRİN......
Benim tek korkum bu hisse de, takaslarin tek kisi elinde bulunmasi ve bu sahsin dediginin olmasi. Iki kurum gorunuyor baskin ama ikisinin de arkasinda tek kisi veya tek gup var. Bu yuzden istedigi fiyati belirlerler. Kisa vade de alim icin fiyatinizi iyi tayin edin, yoksa biraz bas agritabilir. Uzun vadede ederini bulur......
kimse yok mu
Strong Orderbook / More than 100M TL order book as of May 1s17
YEŞİLIRMAK EDAŞ 18.600.000 TL
ENERJİSA 7.800.000 USD
UNDP IRAQ 1.840.000 USD
EDCO JORDAN 5.941.000 USD
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Export diversifica&on increases significantly
41% exports depends on a single country in 1Q17 %1 = 540.000 tl.
1-Jordan(%41)2- Morocco(9) 3-Turkmenistan(7) 4-Lithuanian(5) 5-Algeria(4) 6-Sudan(4) 7-Iraq (4) 8- Mauritania(4) 9-Palastine(4) 10-Other 17 Countries (19) %100 = 54.000.000 tl.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Local & Int Competition
Local Players Elko ( BANKRUPTED )piyasadan çekildi.~20% Market Share
Elimsan ( CAPACITY PROBLEM) ~15% Market Share
Ulusoy Electric Market Share from 40% -Reached to 60% ?%20 boşta potansiyel.
Global Players
1-Schneider -HQ in France 2- Siemens - HQ in Germany 3- ABB - HQ in Switzerland 4- Ormazabal- HQ in Spain
şimdi verilerde grafiklerde var pakat kopyalayıp yapıştıramadım. Burada önemli olan 2013 le 2017 ilk çeyrek karşılaştırması*
43,3 den 67,1 milyon tl ye çıkan ilk çeyrek bilançosu . orada dikkat çekici nokta tek iş yapımından - onlarca işe ve 1 fabrikadan 3 fabrikaya , yurtdışı ilk çeyrek siparişleri 54.000.000 tl yi geçmiş , iç piyasanın % 20 sini elinde tutan (ayedaş'ın ihale haberlerine bakın) elko piyasadan çekilmiştir..
Yazmayacağım diyorum dayanamıyorum.
Bütün bilgiler sadece sizdeymiş gibi kesip kesip buraya yapıştırmanın ne anlamı var ?
Amacınız itibar puanı ise ben verdim.
Kaynak neden paylaşmıyorsunuz ?
Ben paylaşayım:
Ulusoy Elektrik Kök Hücre Dergisi
http://www.ulusoyelektrik.com.tr/Upl...zine/22017.pdf
Biri okusun da faydalansın.
Tarzınız hiç hoşuma gitmiyor.
Dönüp dönüp aynı şeyler...
Amaç bilgi ise bende daha fazlası var emin olun ama buradan paylaştıktan sonra kesin gerçekleşmesi lazım. Bu beklentiler olmazsa bana güvenerek, inanarak alan adamın hali ne olur ?
Patronlardan biri ile yakın bir geçmişte tanışma fırsatım oldu.
İşler yolunda iç talep iyi, ihracat iyi, Endonezya fabrika imalata hazır. Test sonuçlarına istinaden Endonezya' daki resmi mercilerden izin bekleniyor. 2017/12 konsolide bilançolarda inşallah Endonezya fabrika satışlarını görmüş olacağız. Cezayir de aynı şekilde. İşler tıkır tıkır yolunda gidiyor.
2023 için 1 milyar usd ciro hayal. Bunu burdan açık ve net söylüyorum. 1 milyar TL makul bir hedef.
Patron da dediyse biraz uçuk bir hedef olmuş.
Hayal satanlara inanmayın. Kendiniz araştırın, sorun.
Kendinizin elde ettiği bilgi dünyanın en değerli bilgisidir.
Selamlar,saygılar.
Bu hayal taciri saçma sapan şeyler paylaştığı sürece düzeltmeye devam edeceğim !!!
Bu hayal taciri saçma sapan şeyler paylaştığı sürece düzeltmeye devam edeceğim !!!
Tarzınız,yazmanız ? ilginç ! nasıl bir karekter , suçlamayla devam ediyor, işte böyle kişiler yüzünden paylaşım yapmak istemiyordum, şimdi anladınız mı ?
Evet arkadaşlar gördünüz değil mi ? burada ULUSOY ELEKTRİK ' in resmi sitesinden YATIRIMCI 1Q17 SUNUMU nu paylaşıyorum , O anlamadığı gibi suçlamalarda bulunuyor. RESMİ YAZIYA , HAYAL TACİRLİĞİ DİYEN KİŞİNİN AMACI NEDİR , MADEM PATRONU DA TANIYORSUN ? DEVAMINIDA ANLAT !... YOKSA BİZ Mİ YANLIŞ ANLADIK, evet kimsin necisin ?
İkinci sorunuza cevap vermeyeceğim.
Beni rahatsız eden şey bu bilgiler sadece sizdeymiş gibi kopyala/yapıştır yapmanız.
Paylaşımları Kaynak göstererek link atarak yapmanız daha isabetli olur. Madem çok faydalı olmak istiyorsunuz atın linki buraya adam okusun, okusun ki daha fazlasını talep etsin!
Bu şirketi hiç tanımayan biri sadece size sorarak bilgi edinmeye çalışır.
Paylaşımlarımda gerçek dışı bir şey görürseniz lütfen düzeltin.
Ayrıca seviyesiz lafı gerçekten çok ayıp. Alın forum sizin olsun.
http://www.ulusoyelektrik.com.tr/Upl...umu-1q2017.pdf
Bakıyorum kağıt ra işlem yok denecek kadar az burda herkez birbirine giriyor arkadaşlar yardimci olmak istiyor ama birileri bir birine kızıyor okuyan okur okumaya beğenmeyen neden kızar anlamış değilim kagit iyice sıkıştı ya sağı ya yukarı kıracak belli ama lütfen bizler birbirimizi kirmayalim zaten bizler elinde az Loti olan küçük yatırımcıya kagit a tahta yapanlar istedin de gider çok büyük haber olmadan zaten gitmez her keze bol kazanç diliyorum
suçlamayla başlayıp devam eden , bunu ilk defa da yapmayan sizsizniz . bilmediğiniz birkaç arkadaşın özelden soruları üzerine bunu paylaşmamdı . sadece ben bilirim yada bilgi bende demek ne kadar saçma ve hem de suçlama, bu bile seviye kaybıyken, iyice aşağıya çekip HAYAL TACİRİ demek, işte bu seviyesizce bir yaklaşımdır. SİZ İLK ÖNCE NE YAZDIĞINIZI DÜŞÜNÜN.
Bu site ne benim nede sizin burası paylaşım yeri, herkesin anlama kapasitesi farklıdır,anlayışı, düşünce şekli farklı , VERİ tek başına sadece bilgidir. İnsan aradaki farktır.
az önce patronu tanıdığınızı İTİRAF ETTİNİZ :) , fakat onun koyduğu hedeflerin de gerçekleşmeyeceğinide yazdınız :)
şirketin ilk çeyrek faaliyet raporuna da hayal dediniz :)
harbiden kimsiniz ? kimleri tanıyor ve kimlerle iletişim halindesiniz ? merak ettim, aydınlatırsanız ben müteşekkir olurum. yanlız seviyeyi koruyarak, suçlama yapmadan ( hayal taciri gibi), şimdiden teşekkürler, eeee ne de olsa patronu tanıyan fazla kişi yok burada. :)
Ben yazmaktan kaçtıkça konu daha da elzem hale geliyor. Yakın bir tarihte şirketi ziyaret ettim. Yatırımcı ilişkileri yöneticisi Neşe Hanım izinliydi. Enis Bey ile tanışma fırsatı buldum. Yaklaşık 20-25 dk konuştuk. Olay bu. Patronu özelde tanısam burada ne işim var. Bakın tekrar ediyorum. Belki tahminimden çok daha iyi niyetlisiniz. Ama itirazım olan tek şey kaynak gösterin, sonra verileri işleyin, yorumlayın. Olumlu şeylerle birlikte olumsuzları da yazın. Yatirimci sadece iyi ve olumluyu duymak ister. Ama olumsuz gorulen seyleri de sorgulamak icap eder. Sizi yakınen tanımadığım için tenkit ediyorum, yoksa sizinle hiç bir problemim yok.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HERKES TANIŞTIĞI KİŞİYE İYİ TARAFLARINI GÖSTERİR , İNSANIN DOĞASI BU , ŞİRKETLERDE AYNI ! SONUÇTA İNSAN FAKTÖRÜ.Ben şirketin hatırlarsanız HALKA ARZ ve arz öncesi temettü hareketinin çok kötü olduğunu zaten paylaşmıştım, hem de defalarca ama şirketin yönetimi hakkında da hep çok iyi olduklarınıda yazdım.
Bizler şirketin haberlerini nereden öğrenebiliriz ?
1- kap
2- şirketin kendi veb sayfasından
3- face veya twitter dan
4- şirketin faaliyet kolu haber dergileri ve sitelerinden
5- enerji firmaları, inşaat vs. gibi büyük şirketlerin kendi sitelerinden, ihale haberleri yada iş yaptıkları şirketlerin kendi sitelerinden.
Kaynak ı da yazın diyorsunuz, yani şirketin kendi veb. sitesini de mi yazacağız ? kap a gönderdiğini de mi yazacağız ?
patron enerji dergisine konuşur bırakın sayıyı sayfasına kadar yazdım. sitelerin özellikle enerji şir. sitelerini de yazıyorum ama ULUSOY ELEKTRİK 'in kendi sitesini yazmam gerekeceği hiç aklıma gelmedi.
Sayın deeplara ve kaptan ne gerek var bunlara.... herkes paylassin Ky kazansın
Iş yatirim satiyor muhtemelen
Biz birbirimizi yerken spek boş durmuyor
Bir arkadaşımız başka bir siteye davet etmişti, lütfen o arkadaş özel mesajla bana ulaşabilir mi ?
geri kalan arkadaşlara bol kazançlar ve mutluluklar dilerim.
- DÜN-Bu sitedeki arkadaşlara ilk 4 ayın bütün alınan siparişlerini yurt içi ve yurt dışı dahil tl olarak yazdım.hatta ayrımını da yaptım.Belgelendirdim ::wave: hayal satıcısından veda böyle olur .
Herkesin anlayışı farklıdır, aradaki fark düşünce şeklidir. VERİ sadece bilgidir , farkı insan yaratır.
Gidene kal denmez adettendir. Her kim 2023 de 1 milyar usd ciro diyorsa hayal kuruyordur. Bunu diger insanlara yazip ciziyorsa anlatiyorsa da-bilerek ya da bilmeyerek- hayal satiyordur. Patrona sordum arkadas ben bu mevzuyu. Hic orali olmadi. Belki bir yerde agzindan kacmistir ya da gonlunden oyle gecmistir. Patron dahil bu beklenti hayalden oteye gecemez. Dolar 3.5 tl diye hesap edersek cirosu kadar piyasa degeri olsun. Bu hisse fiyatinin ne edecegini hic dusundunuz mu? 1 milyar TL ciro makul bir hedef. Siz bana kiziyorsunuz ama eger kendiniz de inaniyorsaniz cok ciddi yaniliyorsunuz. 2017 icin yuzde 30-35 buyume muthis olur. Ikinci ceyrek surpriz bir bilanco bizi bekliyor insallah. (Gonlumden oyle geciyor kimseyi yaniltmak istemem) Kim almis kim satmis umtumda degil fakat is yatirimdaki hisselerin bir sekilde piyasaya dagilmasi lazim. Halka aciklik yuzde 10 dan yuzde 20 lere cikacak. Genelde kurumsal yatirimcilara blok satis seklinde olabilir. Temmuzda A grubuna gececegiz insallah. Isler yolunda bize dusen sabirla beklemek.
Bu arada bu sektorde en verimsiz ceyrek ilk ceyrektir. Her kim son ceyrekle bilanco karsilastirirsa hata eder.
9.17 den giden 750.000 lot avrupada yerlesik fonlara satildi.Su an en buyuk sorun tahta cok sığ. Yuklu Satis yapmaya kalksan akla karayi secersin. Bu nedenle halka aciklik artmak zorunda.
Paylaşımlar için teşekkürler sayın kaptan ve deeplara
http://www.3eelectrotech.com.tr/arsi...-sunabilecegiz
3e Electrotech Dergisi ;Ulusoy Elektrik olarak vizyonumuzu, Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız 2023 senesinde elektrik denince akla gelen dünyanın ilk 3 firmasından birisi ve 1 milyar USD ciroya ulaşma olarak belirledik.
daha biraz önce yazmıştım ilk 4 ün sipariş rakamını, ben açıkdan yazdım bakalım ne anladınız ? ve orada kademeli geçiş rakamlarıyla da uyumu gördünüz mü ? yoksa insan faktörü mü !...
Kim alıyor Kum satıp duruyor kağıdı gören varmi
Peki patron boyle demis. Resmen uçmuş. Halka arzdan once bir dergiye verdigi bir roportaj bu. O donem kuzey afrika muthis bir pazardi.Halka arzdan sonra ciro nereye dusmus hic baktiniz mi ? Hic sirkete şu soruyu sordunuz mu ? 2015 de ne oldu ? Neden ciro düştü? Ben patronlar dahil kimseye inanmayabilirim. Rakamlara bakarım. Ilk dort aylik siparis 100 milyon deeplara. 3.500.000.000 TL hasilattan bahsediyorsunuz. Akli selim davranin lutfen. Ben hayal dedigimde zorunuza gidiyor. Bu sene 300-350 milyon ciroya raziyim. Her sene yuzde 20 -30 buyusun ustu sizin olsun...
Her neyse bu kadar polemik yeter. 2023 e omur vefa ederse bakariz. Ya siz hakli cikacaksiniz ya da ben. Simdilik bi kadar yeter.Ayni yerde debelenip durmanin alemi yok.
[QUOTE=kaptanoglu;444015]Peki patron boyle demis. Resmen uçmuş. Halka arzdan once bir dergiye verdigi bir roportaj bu. O donem kuzey afrika muthis bir pazardi.Halka arzdan sonra ciro nereye dusmus hic baktiniz mi ? Hic sirkete şu soruyu sordunuz mu ? 2015 de ne oldu ? Neden ciro düştü? Ben patronlar dahil kimseye inanmayabilirim. Rakamlara bakarım. Ilk dort aylik siparis 100 milyon deeplara( gerçektende insan faktörü ,paylaşımı iyi okuyun)anlayamıyorsanız sorun :). 3.500.000.000 TL hasilattan bahsediyorsunuz. Akli selim davranin lutfen. Ben hayal dedigimde zorunuza gidiyor. Bu sene 300-350 milyon ciroya raziyim. Her sene yuzde 20 -30 buyusun ustu sizin olsun...
volkan özsökmen yönetİm KURULU ÜYESİ( 2017 ocak-şubat-mart dergisi röportaj)
bu müşteri odaklılık, esneklik ve rekabetçilik üçgenin devam ettirebilirse, Ulusoy Elektrik 5-10 sene içinde sektörün ilk beş global devinin arkasındaki grupta yerini alacaktır.(kısaca diyor ki uluslararası platform ve yerel-SON % 51 YERLİLİK ŞARTI- olmak üzere hedef 1 milyar $ diyor)( unutmadan bu adam sıradan şubu değildir araştırın, sonra UÇMUŞ VS gibi kelimeler kullanmayın)
Ulusoy Elektrik in de faaliyet gösterdiği orta gerilim (OG) salt sistemleri ve dağıtım transformatörleri sektörü yılda yaklaşık 20-22 Milyar Avro nun döndüğü bir sektör. OG salt sistemleri ise bunun yarısından biraz fazla, yıllık 12 Milyar Avro lük çok önemli bir sektör. Sektörün yaklaşık %50 sı ABB, Eaton, GE, Schneider ve Siemens gibi 5 global devin elinde. Geri kalan % 50 sı ise, bu sektörün en önemli özelliğini temsil eden, çoğunluğu lokal, binlerce küçük ve orta ölçekli firma arasında paylaşılmakta.
Hele 1150 yi geçsin 2023 e bakariz
1060 yuhhh
10.50- 10.90 arasi git gel normal. Alinacak kagit once basılır. Ikinci ceyrek sonuclari yaklasana dek heyecana gerek yok.
https://twitter.com/ulusoyelectric/s...24496580599808
Daha önce haberi yapılmıştı sanırım.
Şirketimiz çalışmaya devam ediyor. :)
1050 hayırlı olsun
Onemli destek...kirilmadi uzun zamandir...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sakince izlemekte fayda var. 10.50 alti stres nedeni olur