Özbal da brüt ona taban yapmadı
Printable View
Özbal da brüt ona taban yapmadı
Milleti korkutun ne geçti eline
3 etti hey yavrum hey. :D
panik yapıp satmış olan var mı? :)
12 tl
9.81 i gördü
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Spek hırs yaptı tavan yapabilir [emoji1] [emoji1]
yatırım tavsiyesi değildir
Evet maliyet 6.95 gör y.t.d
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Kağıtımız dikkat çekmeye devam ediyor, 2 hafta sadece bir-iki kişiden Maaşallah seans odamız dolmuş taşmış. Yani şirket gerçek halka arzı (ırzı) sağlamış oldu, brüt takastan dolayı hissemiz 11-12 aralığında biraz oyalanıp, esas hedefe doğru çıkacaktır.
Tavsiyem, brüt takas diye hisselerinizi satmayın, borsada kesinlik olmamakla beraber 2 sene önceki afyon benzeri bir tırmanış yaşayabiliriz.
Yine seans durdu 4. Oldu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
4 etti :/ vay be.
KAP :
11.10.2017 11:48:27
MSGYO.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır
Brüt takasa giren bir hissede ky satış yapar. Birileri (ya da anlaşılan bir spek) karşılıyor çok fena. Ki kaç gündür devam eden halka arzdan dönen hisseler de satılıyor ama birileri toplayarak tavanlayarak götürüyor. Bu brüt takasa bilerek bile sokmuş olabilirler. Her şey beklenir. Brüt benzeri yine alım satım yapılamayan sermaye artırımı döneminde Afyon 5 liradan başlayıp 30 u geçmişti evet. Böyle bir şey yapma ihtimalleri de olabilir mi :/
ytd
10,65 satışta açtı
Çıkmak istedikçe satış yiyiyor
bi panik yapmayın ya
İnş taban olmaz
bürüt takas kaçgün uygulanacak
Anlık takası paylaşabilirmisiniz.
27.102017 ye kadar brütte
İnternet alım satım acık
Bugün 11 üzerinde kalmamız olumlu olacak.
Bürütte bile sağlam hisse.:)
Şimdi biri 100 bin lot alsa 12 üstüne atar hemen:)
50 binde olur.:)
Günlük takası paylaşabilirmisiniz.
buralar ıssız.
kagıt gider madem guzel olmus sabahki silkeleme
Hisse bugün iyi dayandı. En son bi endeks aşırı bozunca vize kararı sonrası o zaman düşüp toparlamıştı bi de bugün brüt takasa girmesi dolayısıyla. Ama çok iyi toparladı. Demek ki brüte almasalardı tavanlamaya devam edip 20 ye kadar gidecekti 😏
Twitter'da birisi çok çok önceden 15 lira ederi var diye yorum yapmış birisi de 30 lira yorumunda bulunmuştu.
Ben şahsen tekrar toparlasa bile brüte girdiği için dağılır diye düşünüyordum. Düşmeyen kağıt çıkar. Ama bakalım bakacak?
Yarın da alım satım haberi gelir sabah büyük ihtimalle. Birileri bu arzı karşılıyor hepsini toplaya toplaya götürüyor. Ama kim, kimler. Amaçları ne. Kaça sürecekler? Hepsi belirsiz.
Ytd
Brüt takasa giren operasyon yiyen kağıtlar dağılıyordu genelde ilk gün. İlk gün taban yapan kağıt biliyorum brütten %100 karla çıktı ama ilk gün dağıldı. Bu hisse ilk gün bile dağılmadı hayret 😏
Bakalım... ytd
Ben mi yanlış biliyorum bu kağıt bürüt takasa girmedi 15 günlük açığa şatış ve kredili işlemlere kapanmadı mı. Eğer devamı gelirse bürüt takas uygularım diye yazmamış mıydı. SPK açıklaması
O kararın hemen ertesi günü yani dün brüt takasa girdi
Sent from my iPad using Tapatalk
Onu kaçırmışım teşekkürler.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rica ederim hepimize bol kazançlar
Sent from my iPad using Tapatalk
Sanırım bu kağıt netten alım yapılabiliyor fakat aynı gün satım yapılamıyor doğrumu
Bu durumun bitmesine sadece 9 iş günü kaldı
Nasıl bürüt takas, ben satıp,biraz başka bir kağıt,deneme amaçlı 2 lot msgyo alayim dedim aldı. İnternetten nasıl oluyor, satınca tekrar alabiliyoruz,galiba. Ytd
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.