0.81 de görüldüğüne göre artık ufaktan pozisyon açmaya başlıyorum kağıtta, ytd
Printable View
Alım yapacağınıza göre bir hedefiniz vardır ne düşünüyorunuz 1,14 mü
Anlaşıldı 0.80 deymeden gitmicek bu
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pala 0.79 da gösterdiğine göre artık buraya Primary 2 etiketini koymak istiyorum grafikte. Rastgele
elliott dalga garfiğini siz mi yaptınız yoksa başka bir yerde mi gördünüz benim için bunu yapan tanıdık biri vardı acaba o mu diye soruyorum size sayın BKB
Amatör olarak kendim ilgileniyorum Sn. BAŞKAN26. Tanışıklık olduğunu sanmıyorum ilgilenen çoktur konuyla
vaybe iyi direndi endekse bakalım ne kadar dayanabilecek?
Takas varmı arkadaşlar? 0.80 ile aranıza katıldım bakalım ne olacak
Casper_VIA_V10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0f82a30dc9.jpg
Döncez döncez az kaldı inş.
10 gündür bi kağıt düşermi ya elek olduk resmen
Son zamanda açığına satanda belli bu takasda
VFD 1100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
global holdingin bir ara gayrımenkul sektöründen çıkış yapabiliriz açıklaması vardı o ne oldu acaba?
sadece bir niyetmiydi yoksa kesin bir karar mı?
bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
bu kağıdın buradan dönmesi lazım yoksa aşağısı uçurum.
anamız ağladı zaten kol gibi zarar var.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...12f3320251.jpg
Kanala girmesi lazım yoksa 0.70
Mevcut faaliyetlerden çıkış
Global Yatırım Holding gayrimenkul, maden ve CNG dağıtımı gibi faaliyetlerden ise çıkmaya hazırlanıyor.
Kutman öncelikli olarak gayrimenkullerini parça parça olarak elden çıkaracaklarını belirterek, "Satış tamamlandığında 120-150 milyon dolar gelir bırakabilir" dedi. Global ve iştiraki Pera GYO'nun başlıca gayrimenkul varlıkları arasında Denizli ve Van'daki AVM'ler ile Karaköy'deki holding merkez binası bulunuyor.
Dünya gazatesinde çıkan zannedersem 6 kasım tarihli röportajın bu bölümü önemli.Eğer bu büyüklükte bir gelir bekleniyorsa ısrarla aşağı basmalarının bence tek nedeni bu.
Ytd.Beni bağlar.
çıkış için fırsat vermek gerek sürekli düşen hissede kimse satmaz yükselip düşen hareketler ile ky dökülür yoksa adam abedi elinde tutar teknik meknik vız gelir tırız gider
ky aldıkça verecek bu böyle sürecek ucuz diye bir şey yok her gün alana veriyor kısadan kendini kurtaran yada yeni giren kazacak diye bir şey yok
ya hep hissede islem yapan buyuk oyuncunun ky nin malini almaya calistigini nereden cikariyorsunuz. Yillardir kar etmeyen, bedelli artirim yaparken bile sermaye azaltmak durumunda olan bir sirketin hissesini neden toplasinlar? avm sinde yada arsasinda altin mi bulunmuskui alsinlar. bu nasil bir asktir boyle. adam verdikce siz dokme hareketi diyorsunuz:) tam alici gelsin diye yazilan yorumlar bunlar. buna inanan keklerde agliyorlar simdi...
YTD
iyi alin o zaman:)
:oleyo:
millet yasal yoldan nasıl dolandırıır? işte böyle. 140 lira 20 günde 70 lira nasıl olur? işte böyle siz küçük yatırımcılar şunu bilin bu ve bunun gibi senet diye borsaya girmiş hırsız tahtalarına bulaşırsanız olacağı bu
Birde ara ara tipler gelip globalin haberini ısıtıp ısıtıp paylaşıyorlar ya, gülüyorum sadece
38kurusken de 149da da buradaydim,benimkisi yatırım,115 üstü alan okuzlerden değilim,öküzler diyorum sinirliyim, onlar yüzünden hisse buralarda..ahkam kestigim yok, akıl da vermedim vermem kimseye..Ama hisseden bihaber çok kişi var akıl gaz veren rahatlıkla..bunlara da gülüyorum kimlerin patrona spege çalıştıkları açık..Sen 110-120 lerde kimin malını aldığını sanıyorsun?Esas işte bunlar patronun adamı oluyor otomatikman,anlayana..
6kasimdaki röportajı (11gun olmuş)2-3gunde bir farklı kisiler gelip paylaşıyor gidiyorlar burda ve hisse tam gaz düşmeye devam ediyor,sence neden?
Ustam sence neden bilgiledirirsen sevinirim
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse 6 senedir sirtimdabir kulfet bu haberin faydasimi zararimi var yatirimciya
Türkiyedeki borsa anlayışını,kurallarını ya değiştireceksin yada türk borsasını kapatacaksın.böylelikle küçük yatırımcı para kaybetmez.Küçük yatırımcı ne kadar sağlam hisse alırsa alsın,ne kadar uzun vadeli düşünürse düşünsün zarar ediyor.
Usta musta değilim, farkındalık olsun diye gördüğümü yazdım,yorum sizin,vebal almam
Ne yapsınlar patron her gün demeç vermiyor Sonuçta gayrimenkulleri saticam demiş mi demiş Gerisi teferruat
Maşallah diyelim hep buradasınız da 10 tane gönderiniz var Bugüne nasip oldu sanırım
Anlayan anlıyor dostum Fazla zorlama
Bu arada hissede öyle ky falan da yok ayrıca O dediğin yerlerden alanlar ya kâr yazdı ya döküldü Kendi malını turlatarak buralarda gezdiriyor fakat global in fiyatını o meşhur rakamlara getirecekse veya insanlara o şekilde malı dagitacaksa bu şirkete ihtiyacı var Öyle 70 kuruşta gezdirmekle olmaz o işler Oluyorsa da yapsın görelim
Biraz mantıklı iş yapsa bu kötü piyasayı kullanır fiyatı yukarı çeker Kimse cesaret edip giremez zaten Dökülenler toplanır Tertemiz işine bakar
Bu sordugum sorunun vebal almayla vebal vermeyle alakasi yok 6 sene bekleyip 0.95 alip 0.34 kimseye senden kaynakli aldim demedim usta kelimeside insanlara hitap seklimdir yanlis birsey dediysem kusura bakma
Patron patron olsa neyse,kutiden bahsediyoruz..farkettiyseniz alın satın düşecek yükselecek demedim,sadece körü körüne herşeye inanmayın, nasıl ki metro alım yapıyormuş gibi görünüp mali caktiysa,şu an ky alıyormuş gibi bankalar üzerinden de topluyor olabilirler..vs Ben de net değilim tedirginim, patronun demeci killandirdi hepsi bu..
bir şey demiyorum diyorsanız boşuna yazmayın da milleti sinir etmeyin her yerde bunlar bana denk gelir alan alır satanda satar teknik bir yere kadar işledi şimdi salladı boşa gidiyor aşağıya kaça kadar düşeceği net değilse de buradan ky'in satmayacağı kesin