Aracı kurum ödünç mal istiyor, vermedim. Bu bence bir şeylerin habercisi. Yanlış mi düşünüyorum?
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aracı kurum ödünç mal istiyor, vermedim. Bu bence bir şeylerin habercisi. Yanlış mi düşünüyorum?
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sen vermesen de eger şirket artmasını ıstemıyor ıse, o kıraya verır ıstemıyorlar artmasını goruntu o degıl mı ıstemıyorlar yatırımcı sevmıyor sırket mıllet ev alsın eve yatırsın ıstıyor satamıyorum dıyor yıllardır becerıksızce satamıyorlar e madem oyle hısse de benım olsun hıc artmasın, akmasın kokmasın tavsan .. gıbı oturalım cannesda yemek yerız olmadı dıyorlar bılıyorlar kı alıcılar burada nurol bank gozetımınde olan bır hısseyı sırkete ragmen yenemez bu nedenle hıssenın takaslarına bakmak lazım bırılerı yıne mılyon mılyon lot alıyor ıse kı hep bunu yapan sırkettı bence o zaman yukarı duzeltmeler ıle yavas bır yeni fıyatlama olusabılır yoksa hayal kurmam kac kere verdı kafamıza artık akıllıyım magaramda oturuyorum ayu gıbı her aksam takaslara bakmak lazım bır d ehaber ızlemek lazım yok ıse yok hep aynısı oldu aynı seylerden farklı sonuclar beklemek aptallık bence bu hacımle nereye gıtcek bu gun gıtmez de gıtmez cunku bence bırılerı mal almıyor ıse toplu toplu o zaman dokmeden gıtmez herkese bol sans YtD
Hacim göreceli artıyor. 2016 nisandan bu yana
Akyatırım 352
Çiti 264
Deniz 150
Garanti 252
Şeker 99
Yatırım ortaklıkları 200 büyüklerden olanlar artıda
Bizim 82
Finans 145
Gedik 119
İnvest 230
İşyatırım 1078
Ziraat 227
Nurol 436 büyüklerden eksideler. Mal toplama konusunda doğrusu endişelerim var. Zaten toplumken böyle büyük mal dağıtımları neden ki?
Yine yatırım finans 100000 mal almış. İki güne kalmaz kusar kesin yine.
Pasta varmı?
4.75 getir sonra çek...
Artık ky biraz daha akıllı...
Bir bakalım 4. 75 üzerinde ne yapacaksın. Niyetin ne... Görelim.. Milleti üzmeyin
Yarın biraz nugyolanalım zamanı gelmiş gibi ..referanduma kadar yukarı uzun birkaç çubuk bekliyorum tek sıkıntısı çok faza çalkalama yapıyor biraz bulantı yapabilir:)..herkese bol kazançar...YTD
Bırılerı geldı on gune gıder dedı gunler gectı bırılerı geldı altay tankı falan dedı yıne aynı ama at terlı para yok mıllet almıyor
burdakı eskıler de coktan ogrendı bu numaraları yemıyor altın buldu yok referandum ya allam ya referandumdan sonrakı -sey- her hısse ıcın gecerlı
ulke batcak ya da cıkcak o mesele ayrı senın kucuk hesabın ayrı be nugyo
senın kulelerın ve daglar gıbı borcların ıle referandum ılgısı nedır yok herkeste ıskembeı kubra
bır hayal dunyası garıp bır caresızlık aga takılan kefaller gıbı senelerdır be nugyo borsa uc defa rallı yaptı ama aynısın sen senelerın capsızlıgı
nugyo mu karadenızlı muteahhıt mı sagdakı
YtD
Tybalt üstadım pasta için teşekkürler. Hergün pasta paylaşmanız mümkün mü acaba? Zira başka bir arkadaştan aldığım pastada İCBC satış rakamı atasında oldukça fark var.
3 bar sonra yön konusu daha belirgin hale gelebilir..
Alan ve satanları görebiliyor musunuz dostlar?
Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 2 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.
Basın toplantısı Nurol GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Çarmıklı ve Nurol GYO Pazarlama Direktörü Mustafa Tayfun’un katılımlarıyla 2 Mayıs Salı günü düzenlenecek.
kaynak: http://emlakkulisi.com/nurol-gyo-bas...telendi/524215
GEÇMİŞ YIL ZARARINI KAPATMALI
SORU (2) - Ne olacak bu NUGYO'nun hali. Hep patinaj mı yapacak?
Erdoğan
CEVAP - Nurol GYO, bir yılı aşkın süredir yatay bir kanal içinde hareket ediyor. Hisse, zaman zaman yukarı ataklarda bulunmakla birlikte her defasında bu çıkışlar gelen satış baskısıyla birlikte yönünü aşağıya çevirmekte. Son olarak geçtiğimiz aralık ayının ilk günü 3,65 TL’yi gören hisse gelen alımlarla birlikte yükseldi. Şubat ayı içinde bir ara 5,12 TL’ye kadar çıksa da bu seviyede daha fazla tutunamadı ve şimdilerde 4,62 TL’nin üzerinde tutunmaya çalışıyor. Gelen satışlar nedeniyle gevşeyen hisse, halihazırda direnç seviyelerinde işlem görüyor. Geçmiş hareketinin benzeri bir seyir izlemesi halinde hisse bir süre bu seviyelerde tutunabilirse de sonrasında yönelimini aşağıya çevirmesi şaşırtıcı olmayacaktır.
Hissedeki yatay seyre rağmen şirket 2016 yılında performansını yükseltmiş görünüyor. Bir önceki yıl zarar eden Nurol GYO, 2016 faaliyet döneminde gelirlerini artırırken aynı zamanda kâra geçmeyi başardı. Son dört yılın üçünde zarar eden şirketin geçtiğimiz yıl kâra dönmesi olumlu bir gelişme olarak değerlendirilmeli. Ancak bunun devam edebilmesi asıl önemli olan beklentidir. Firmanın son bilançosuna göre birikmiş geçmiş yıl zarar toplamı 127 milyon TL. Söz konusu zarar varlığını sürdürdüğü sürece yatırımcıların hisseye yönelik temkinli bir duruş sergilemeleri şaşırtmamalı.
http://www.borsagundem.com/foto-habe...orus/1182335/2
omerby kardeşim NUGYO' nun takas Link'ini atabilirmisin
aşagıdaki gibi...........
( http://web.matriksdata.com/FinanceDa...D=31&D=&rtyp=1 )
hayırlı kazançlar...
http://i.hizliresim.com/P0Dn48.gif
Dun söylediğimiz gibi bugün girisimizi yaptık kağıda.. hayirlisi artık ..Grafik gayet iyi...
bu 3 bara görsel bir açıklıklık getirmek gerekirse, mevcut durum bu.. top palada ve istediği yöne atabilir..
http://666kb.com/i/di38h1oo13xs1yziq.jpg
@sinterklass üstadımızdan yeşil barlı grafiğin son durumunu istesek:)
@sontrader üstadım umarım yüklü girmemişsinizdir. Yoksa sizi dökmeden yürümezler.
Seni dökmeden gitmez veya K.Y. çoksa gitmez olayına ben pek inanmıyorum. 80 milyon sermeyeli kağıtta bizi pek umursamazlar..Halka açıklığa şu an bakamadım ama yanlış hatırlamıyosam 16 milyon lot civarı kağıdı vardı ...Eminiş ambalaj değil sonuçta.. ki biz girdik diye illa yukarı gidecek diyede birşey yok tabi.Grafiği beğendiğim kağıda girer beklerim.Umarım ayağım uğurlu gelir.Herkese bol kazançlar.
80 mılyonun 40 mılyonu satılamaz durumda kalan 40 mılyon hısseden 32 mılyon hısse patronda hıc hareket etmıyor senelerdır kaldı 8 mılyon bunun da yarısı yanı 4 mılyonu sabıt yatırımcıda kurumlarda dıyelım kalan 4 mılyon adet ortada donuyor hısse bıst100de algorıtmalara baglı yanı hacım otesı alıs satıslarda uyarı verır ters yapar ha mılyon mılyon alırsan o ayrı alan da olmustur en fazla alan bır haftada 2.5 mılyon alabıldı bu nednele hısse kırası pesınde kosuluyor neyse dokmeden gıtmazx tezım devam edıyor sadece sontrader veya yenı alanları degıl soyle bı burda bır aydır bayaa bekleyen kısıyı bı doker oyle gıder bu hep boyle oldu hadı ıyı geceler
o da gıderse gıdecegı de garantı degıl onemlı olan hep derım gıder ya da gıtmez sen naapacan nerden alcan nerden satcan karar verdınb mı onemlı olan o
mesajınızı gördüğüm için paylaşıyorum ,
% 38 zararda olan bir küçük yatırımcıyım üstad vs gibi kelimeler :28:
ben 4,6 dan başka hisse almak için sattım o andan beri eriyorum ...
http://i.hizliresim.com/8MzoZa.png
Sayın Horoz Dökmekten, sallamaktan bir usanmadınız gitti.
Siz yinede indirin biraz aşağıya.Ben çok heyecanlanıyorum o zaman.
Bak yeni bir şey deneyeceğim.Çok seveceksin.
K-Y diye bir Şey var.Çok etkili.Onu sizde tecrübe edeceğim nasipse. :).
Yine de herkese gani gani kazançlar dilerim.
Renk nasıl ? renk. :)
Şu an spektrumda kızıl ötesini geçmiş olmalı çoktan. :)
Ee.Allah büyük.İlahi bir adalet var.
Ayrıca da bu bir etme bulma dünyası.Değil mi ama ? :)
.Ek 2052
.............
Arkadaşlar her hissenin bir zamanı var. Bunun zamanıda geldi sanırım. Biraz sabırlı olmak gerekiyor.
Nurol parkta bir blok komple bir alıcıya satılacak. Kdv indiriminden faydalanmak isteyen bir alıcıya inşallah satarlar.
O zaman güzel bir hareket olur....
o değilde bizim bir berber vardı usa da ona ne oldu bilen var mı?:)
Ne yaptı şimdi bugün bu:)))))))
GÜNLÜK
http://i.hizliresim.com/P0DXmQ.gif
YTD.Çizim hiçbir öneri içermemektedir.
O sene bu sene ;)
Sinterklass... hoe is het? Neresindensin pindakaas ulkesinin?
Oyuncuların sevdiği bir kağıt, bu açıdan her zaman yukarı hareket potansiyeli var,
Ana şirket mali yapısına bakılınca hissenin kısa dönemli primlenmesini destekleyen gerçekçi bir durum yok.
Döviz bazında finans borç 750 milyon ve döviz sürekli çıkıyor finans yük artıyor. Birde 550 milyon ticari borç. Toplamda 1.3 milyar borç yükü.
Buna borçlara karşım şirketşn 200 milyona yaklaşan alacakları var. Ve projelerde satılmaya hazır üniteler var. ünitelerin çoğu satılmış görünüyor ama bundan sonra satılacak kaç ünite kaldı vecburlardan ne kadar nakit üretilir? Bu satışlardan borçları taşıyabilecek kadar kaynak sağlayabilir mi??
Şuan hisse defter değeri 2.50 clvarı. Dönemsel ünite teslimatlar kar görüneceği için hisse defter değeri yükselecektir. Bu olumlu tarafı, ama şuan zaten hisse 4.50 civarında işlem görüyor.
Defter değeri dahada yükselsede finans durumunu düze çıkarmadan reel koşullarda primlenmesini beklemek zor. Ama kimse hisse çıkmaz diyemez çünkü yurdum borsasında her zaman spek dokunuşlar mümkün.
Kağıt cok sıkıştı ..bir iki seanasa aşağı veya yukarı bir yöne kırılması lazım ...Y.T.D.