detaylı bir takas göremedim acaba yatırım ne kadar almış ya da topu kim çevirmiş artı şunu bilin galip iş yatırmdanda işlem yapar ytd
Printable View
detaylı bir takas göremedim acaba yatırım ne kadar almış ya da topu kim çevirmiş artı şunu bilin galip iş yatırmdanda işlem yapar ytd
Domatesleri verip bangınot alcaz diyollaaa. Ne kaaa domates o kaaa bangınot. Emme domatesler hala yeşil gızarmamış, hele bi gızarsınlar hemencecik satıverirlee :kahkah:
Hadi VAN BOSTAN, at şu golü SAMPİ yon olalım...
Benim hedeflerim var burada ve oraya geleceğine inaniyorum zaten dolasimdaki hisse adedi cok degil galip ağam istese 5 te olur 7 de ama suan baska yerlerde burayi ne zaman isterse o zaman halledecek
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademe paylasabilecek misiniz arkadaslar.. alıs satıs?
bunun tahta yapıcısı kocamış galiba buna delikanlı bir adam lazım.öyle her tarafı oynayıp titremeyen,böyle beklediği gibi camide medresede beklese evliya olurdu.
VAN BOSTAN dedik de, olsa olsa VAN BASTON olur.
Ağanın kardeş kağıtlarda yaptığı harekete göre bugün buraya da bir uğraması lazım
görüntü öyle diyor....
Hala satis var, birakmiyorlar gitsin..simdi biraz gitmesi lazimdi ama bugun de yok anlasilan..
Bakalım avgyo avtur metro artida kapatti. Bu hisse hareket etmedi. Yarin belkide sira bu hissede olur. Bugün baya dizginlediler
yatirim tavsiyesi degildir
AvGyo brütü yemiş digerlerine da yansır mı acaba
Biraz yansir..artik birazda burayla ilgilense bari. Gerci kendibalim yapmis avgyo da..brutle iyice yukari da tasiyabilir..
sayın kasap, yıl içinde avgyo en düşük 0,75 kuruş görmüş.vangd ise 0,76 kuruş görmüş.bugün ise vangd 2,68 kapattı.avgyo ise 5,41 kapattı.yani avgyo vangıda'nın neredeyse iki katı bir fiyata ulaşmış oldu.vangd sindire sindire ve halen 25 mln.olan sermayesinin üzerine yaklaşık 100 mln.daha ekleyip 125 mln.tl'lik bir holdingleşmeye gittiğini kaptan ilân etmiş durumda yoluna devam ediyor.oysa şuanda içlerinde en sığ tahta vangd.istenilse en hızlı bu giderdi diye düşünüyorum.demek ki patron hisseyi brüt riskine atmadan holdingleşme yolunda ilerlemek istiyor diye düşünüyorum.brüte girmiş bir gıda holding bencede pek iyi bir imaj olmazdı.kısacası vangıda'nın hikayesi çok daha farklı olsa gerek.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
Sn Hayki, gönül 5.41 olsun da bürrrüütt yesin istiyor.
VANGD günlük takas
http://i.hizliresim.com/JaqVoQ.png
Yarin için ön görünüz nedir. Ben hisseyi daha 2 hafta falan oldu takip edeli. Pek evveliyatini bilmiyorum. Hareketleri nasildir.
Belirli bir dönemde hareket yapar mi. Mesala bazi kagitlar aralikta hareketlendir. Bu kagidin sevdigi bir ay var mi
AVGYO ve Alcatel'in brüte alınması beni de tedirgin etti. Elimde bir miktar Vangıda var. Bakalım yarın ne yapacak.
Arkadaşlar işlerim çok yoğun . Vangd aynı duruyor yerinde Nisa'n Temmuz'da hedeflerim var. Vangd şu birleşmeleri gerçekleştirsin , tahsisli sermaye artırımı yapsın o zaman görürüz ne olacağını.
Bak bak ,alakaya bak alkatel ve Avgyo bürüt takas alınmışta tedirgin olmuş . O tedirgin olan hisselerini bekliyorum aşağıda
Dün ve bugünün birlikte kademe görünümü, hissenin üzerinde bir karabasan var, umarım hayırlı olur.
http://i65.tinypic.com/201gn9.jpg
Bir üye, takas istemişti.
http://i65.tinypic.com/qsuq2v.jpg
Bilerek basklıyorlar bakalım napıcak çok merak ediyorum
Çok salar mı diye altlara alış yazmıştım sabahtan gelmedi. Üstlere çekip biraz daha aldım.
Hacim oldukça daraldı, 45 dakikada 15.000 lot. Karar anı geliyor gibi, yukarı veya aşagı.
Arkadaşlar brüt takas ne demek ?
Vangd GIP hissesi, Brüt takas koşulları zaten bu hisse için geçerli. Tek fark birini Alo diyerek alıyorsun. Diğerini sözleşme imzalaman şart ( GIP pazarında işlem yapmak için)
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaniliyorsam Arkadaşlar duzeltebilir.
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne zaman boyle daralma yasansa asagi dogru hareket ediyor.Umarim yanilirim.
Y.t.d
Brüt takas kötü birsey... aldığın hisseyi aynı gün satamazsin ister tavan yapsın ister taban.. Diğer gün satabilirsin... Ayrıca internetten alım satım yapamazsın atm den ya da telefon ile yapacaksın... Bu durumda da kimse hisseye girmez ya da giremez... Daha önce euhol brüt takasa alındı ve 3.65 ten 0.60 a dustu ama patron istemezse düşmez aksine küçük lot lar ile tavan olur taban olur artık hersey patronun elinde
kötü olduğu avgyo ve alctl in taban olmasından belli değilmi.
Bugün aldığın hisseyi ancak ertesi gün satabiliyorsun.
Bir grafik hazırlamıştım şahsım için. Sıkıntı yaratmaz İnşallah. Benim için yeşil çizgi altı olmasın her baskıya kabulüm.
http://i66.tinypic.com/e9u1l5.jpg
Hadi lan uyuz essek digerleri nden geride kaldin yine