O treni kacirdik sanki cesaret edemiyorum o ara izine çıkınca dahil olamadım bundan sonraki lere insallahRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
O treni kacirdik sanki cesaret edemiyorum o ara izine çıkınca dahil olamadım bundan sonraki lere insallahRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cepten giriyorum üstadım olmuyo bu şekilde app de görünmüyor sanırımRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok çok kazandırdı ya bi nefeslenmez mi acaba killaniyorum diyelimRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç bir şey yazmıyor çekince mala döndüm ben mi beceremedim Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vergi götürü usuluymus tertemiz işlek yerler öyle önemli duraklar falanRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
105_120 ci ler türemiş bu araRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bu ara yogun.. bir de kızın okul kaydi falan yatiliya verdik.. diger sebep ise burasi eskiden daha neşeli daha seviyeli idi.. dun geceyi okudum. Birbirine argo konusan var. Bu tür ortami sevmiyorum. Burda kimse kimseden üstün degil.yas olarak üstün olabilirsin ama tecrübe olarak geride kalabilirsin. Bu arada ankaradamisin batman ?bugun merkezdeyim görüşebiliriz. Kimlik saklama olayi bana uymuyor acikcasi
Sayın webster ovacık ta ev var kelepir sıkışmış mütahit alayım mı bölge için düşüncen nedir sıfır daire 💰💰
Uzun süredir gorupte ilgilenmedigim fonlara vira bismillah dedik giriş yaptık, ekimin sonuna doğru bütün mevduatlar bitsin geçici olarak mevduatı terk etmek olası görünüyor...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f3096a85c2.jpg
Ovacik dediginiz yer
10 yil onceye kadar sarapci mekaniydi
Bizim ulkemizde boyle yerlerin oyle intibalarinin silinmesi enaz 50 yil ister
Arsa fiyatlari cok dusuk oldugu icin karlari cok yuksek
Size kelepir diyor ama ucuk bir kari kesin vardir
Ben oradan kulube almam.syg
Hisse de %4 yükselişle kapadığında mk nasıl hesaplarız arkadaşlar???
İbb'ye kayyum sorusuna yok öyle birşey diyebilirdi Süleyman
Pazar gününü işaret etmesi kayyum riskini bence artırıyor
İbb'ye kayyum sorusuna yok öyle birşey diyebilirdi Süleyman
Pazar gününü işaret etmesi kayyum riskini bence artırıyor